Follow us

Κέρδισε το αγαπημένο σου κρεμαστό κόσμημα από το MOST-CHIC!

3 διαγωνισμοί σε έναν! Η Miss Bloom σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα κολιέ Dragonfly, Coral και Τurquoise Tusk από την ανοιξιάτικη συλλογή του αγαπημένου μας e-shop Mostchic.com!

mostchic0603

Η Miss Bloom σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα μοναδικό κρεμαστό κόσμημα. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και απόκτησε ένα από τα 3 κοσμήματα της ανοιξιάτικης συλλογής του MOST-CHIC.

Το MOST-CHIC, το νέο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα με κοσμήματα, αξεσουάρ, αντικείμενα και ιδέες καταξιωμένων σχεδιαστών, δημιουργήθηκε από την ανάγκη της εποχής μας για εύκολες και ποιοτικές αγορές μέσα στο διαδίκτυο. Στις σελίδες του θα βρεις τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες των καλύτερων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Όμως, δεν περιορίζεται μόνο εκεί! Με τη βοήθεια της ομάδας του MOST-CHIC μπορείς κι εσύ να δημιουργήσεις το προσωπικό σου concept και να επιλέξεις δώρα και μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες αποκλειστικά για κάθε περίσταση.

Η Miss Bloom εξασφάλισε για σένα 3 μοναδικά κρεμαστά κοσμήματα από την ανοιξιάτικη συλλογή του MOST-CHIC!

Κέρδισε το αγαπημένο σου κρεμαστό κόσμημα από το MOST-CHIC!

1. Κολιέ "Dragonfly"
Θέλεις να αποκτήσεις οπωσδήποτε το κολιέ "Dragonfly" (αξίας 68€) με την επίχρυση αλυσίδα και το μαύρο σπινέλιο; Τότε πάρε μέρος σ' αυτόν τον διαγωνισμό και κέρδισέ το!

2. Κολιέ "Τurquoise Tusk"
Αν είσαι μία από τις missbloomers που ξεχώρισαν το κολιέ "Turquoise Tusk" (αξίας 78€) με την επίχρυση αλυσίδα και το τυρκουάζ κάνε κλικ εδώ και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσεις!

3. Κολιέ "Coral"
Μήπως είσαι fan του κολιέ "Coral" (αξίας 58€) με τη χρυσή μπίλια και το κοράλι; Δύο (2) τυχερές θα το κερδίσουν! Απόκτησέ το κάνοντας κλικ εδώ!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ