Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης

Η δεύτερη επέτειος γάμου και οι καλύτερες δηλώσεις για τη σχέση τους

xristidoumarantinis

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz γιόρτασε πριν λίγες μέρες τη δεύτερη επέτειο γάμου στη Χαλκιδική, το μέρος που τους έφερε πιο κοντά.

Η Σίσσυ, ο Θοδωρής και ο μικρός Φίλιππος-Ραφαήλ πέρασαν τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου στο οικογενειακό εξοχικό της παρουσιάστριας στην παραλία της Φούρκας.

Στις 16 Αυγούστου το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του με ένα ρομαντικό δείπνο χωρίς την παρουσία του πιο αγαπημένου τους ανθρώπου, του παιδιού τους. Οι δυο τους θέλησαν να θυμηθούν εκείνη τη ρομαντική στιγμή του γάμου τους στο παρεκκλήσι της Χαλκιδικής. Εκείνη την Κυριακή που σε κλειστό κύκλο ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου και αμέσως μετά διασκέδασαν μαζί με τους φίλους τους στην παραλία όπου στήθηκε ένα μεγάλο beach party, στον «Γλαρόκαμπο». Πρωταγωνίστρια ήταν η πανέμορφη Σίσσυ με μια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης


«Δεν είμαστε πολύ του γάμου. Δεν νομίζω ότι η όλη βραδιά θα θυμίζει σε τίποτα γάμο. Γι' αυτό και δεν το έχω "οργα­νώσει", με την κλασική έννοια. Δεν θα είναι κάτι το φοβερό. Θα είναι χαλαρά, στην παραλία. Περισ­σότερο θα θυμίζει μια χαλαρή συναυλία, παρά ένα γάμο. Δεν θα έχουμε τούρτες, ροτόντες και τέτοια» είχε δηλώσει λίγες εβδομάδες πριν την τέλεση του μυστηρίου η Σίσσυ και βγήκε αληθινή εκ του αποτελέσματος.

Η ζωή για τον frontman των Onirama και για την παρουσιάστρια με το πιο ωραίο κοντινό της τηλεόρασης (κατά τη γνώμη μου) κύλησε αρμονικά έπειτα από τον γάμο τους χωρίς να αλλάζουν ουσιαστικά πράγματα στη σχέση τους. «Επειδή τα κάναμε όλα γρήγορα, δεν νιώθουμε παντρεμένοι. Τώρα ζούμε τη σχέση μας και τα κάνουμε όλα όλοι μαζί, οικογενειακά. Είμαστε ένα πολύ χαζοχαρούμενο σπίτι» είχε δηλώσει εκείνη σε συνέντευξή της.

Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης - εικόνα 2


Οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και των δύο είναι μεγάλες και αυξάνονται όσο περνάνε οι μήνες καθώς οι καριέρες τους βρίσκονται σε απόλυτα ανοδική πορεία. Η Σίσσυ έχοντας ως βασική ενασχόληση τα τελευταία δύο χρόνια το «Μες Στην Καλή Χαρά» κατάφερνε να περνάει αρκετό χρόνο με τον γιο της.

Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης - εικόνα 3


Όσο για τον Θοδωρή, σε παλαιότερη συνέντευξη που είχαμε κάνει μου είχε πει πως προσαρμόζει όσο γίνεται το πρόγραμμά του σύμφωνα με εκείνο του παιδιού για να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί του. «Είμαστε πλέον στη φάση που επικοινωνούμε πλήρως και κάθε δευτερόλεπτο μακριά του μου κοστίζει ακριβά» είχε προσθέσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ