Follow us

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε 2 κοσμήματα της Bela Louloudaki

Δύο μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, το βραχιόλι "No Box" και τα σκουλαρίκια "For the Curious", μπορούν να γίνουν δικά σου! Μπες στην κλήρωση τώρα!

bela_louloudaki_default

Η Miss Bloom εξασφάλισε για μια ακόμη φορά κάτι εκλεκτό για να προσθέσεις στη συλλογή σου: δύο εκπληκτικά χειροποίητα κοσμήματα, το βραχιόλι "No Box" και τα σκουλαρίκια "For the Curious", σχεδιασμένα από την Bela Louloudaki!

Το υλικό, τα χρώματα και οι καθαρές γραμμές αποτελούν την ουσία των χειροποίητων κοσμημάτων της Bela Louloudaki. Η συλλογή της είναι μία ελκυστική αφήγηση με απλούς συναρπαστικούς χρωματικούς συνδυασμούς και αποτελεί μέρος της πολύπλευρης προσέγγισής της για τη ζωή! Μέσα από κάθε της κομμάτι, η σχεδιάστρια αποκαλύπτει την φύση της ως αρχιτέκτονας, τη μακροχρόνια σχέση της με την Ιταλία και τις βαθιές ελληνικές ρίζες της.

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε 2 κοσμήματα της Bela Louloudaki



Πάρε μέρος στους διαγωνισμούς και κέρδισε το βραχιόλι "No Box" (επιχρυσωμένο 24Κ, αξίας 222) και τα σκουλαρίκια "For the curious" (επιχρυσωμένο 24Κ, αξίας 147)

Για να κερδίσεις το βραχιόλι "Νo Box" δήλωσε συμμετοχή σ' αυτόν τον διαγωνισμό!

Αν ξεχώρισες τα σκουλαρίκια "For the curious", απόκτησέ τα κάνοντας κλικ εδώ!


Τη συλλογή κοσμημάτων της Bela Louloudaki θα την βρεις στα εξής σημεία πώλησης: 1. "SHOP", Ερμού 112 ΚΑΙ ΑΤΤΙCA, 2. MOST-CHIC.com, 3. Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, 4. "FENAFRESH", ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Bela Louloudaki και στο facebook.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ