Follow us

Όλα τα στυλιστικά φετίχ της Kate Moss σε ένα άρθρο

Πώς να ντυθείς σαν τη βασίλισσα του street fashion

katemoss


Πώς να ντυθείς σαν τη βασίλισσα του street fashion

H Kate Moss είναι ένα από τα σύγχρονα style icons που φαίνεται να αντέχουν στο χρόνο. Το λιτό, με ροκ επιρροές και edgy στοιχεία στυλ της είναι για πολλά χρόνια θέμα συζήτησης και όχι άδικα. Η Kate χωρίς να ακολουθεί πιστά τις τάσεις (πολύ συχνά άλλωστε είναι αυτή που τις δημιουργεί) καταφέρνει πάντα να είναι στο επίκεντρο των fashion συζητήσεων και να ξεχωρίζει.

Το κλειδί στην υπόθεση κρύβεται στις επιλογές της. Με το να μην ακολουθεί κατά γράμμα τα προστάγματα της μόδας αλλά να υιοθετεί αποκλειστικά και μόνο τα στοιχεία που της ταιριάζουν, η Moss έχει καταφέρει να δημιουργήσει αυτό που όλοι προσπαθούν: Προσωπικό Στυλ.

Μετά από προσεκτική μελέτη λοιπόν σου παρουσιάζουμε την ανατομία του στυλ Moss.

Όλα τα στυλιστικά φετίχ της Kate Moss σε ένα άρθρο
Γούνινο Γιλέκο: 74€ Topshop.com, Ζώνη: 10.26€ asos.com, τζιν: Current/Elliott 230.13€ netaporter.com, παπούτσια: Isabel Marant, netaporter.com,Τ-shirt: T by Alexander Wang, 75€ netaporter.com, Τσάντα: Longchamp (boutique Longchamp 210-6104080)


Skinny τζιν: Είναι εκείνη που το έφερε στην επιφάνεια και το τιμά ιδιαιτέρως σε κάθε της σχεδόν εμφάνιση. Της ταιριάζει «γάντι» λόγω σωματότυπου και το έχει αναγάγει σε ρούχο για όλες τις ώρες.

Το απέριττο T-shirt: ένα κομμάτι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Φορεμένο από την Kate μεταμορφώνεται στο πιο cool κομμάτι της γκαρνταρόμπας.

Το blazer, η καπαρντίνα και η γούνα: Τρία ακόμα χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ της Moss. Σπάνια θα τη δει κανείς να φορά οποιοδήποτε άλλο είδος πανωφοριού, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που υποστηρίζουν ότι και τα τρία είδη οφείλουν τη δημοτικότητά τους στο μοντέλο.

Τα flat μποτάκια: Είναι ροκ και μποέμ ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα παίρνουν άριστα στον τομέα της άνεσης. Αν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τις κλασικές μπότες που φοράς στην πόλη, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείς και αυτή την εναλλακτική.

Η ευρύχωρη τσάντα: Όπως και κάθε πιστή οπαδός της άνεσης, έτσι και η Kate έχει πάντα μαζί της την (προσεκτικά επιλεγμένη) ευρύχωρη τσάντα που χωράει τα πάντα χωρίς να αφαιρεί πόντους στυλ από το σύνολο.


Miss Bloom’s Tip: Η Kate Moss είναι παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τουλάχιστον το στυλ της. Έχε όμως στο μυαλό σου ότι αυτό που αξίζει περισσότερο να μιμηθείς δεν είναι τα outfits της καθεαυτά, αλλά η διαχρονική σταθερότητά της όσον αφορά τα κομμάτια που της ταιριάζουν και που την κάνουν να νιώθει άνετα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ