Follow us

Βαλ’ το αλλιώς!

Τα επίκαιρα μυστικά του styling. Πώς να φορέσεις φέτος όσα ήδη έχεις.

etro

Τα επίκαιρα μυστικά του styling. Πώς να φορέσεις φέτος όσα ήδη έχεις.

Ίσως τελικά το «φόρεσε ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς» αποκτά άλλο νόημα την εποχή της κρίσης. Με μοναδικό εφόδιο, μερικές φωτό από τις πρόσφατες πασαρέλες, να σου που φανερώνονται κάποια επίκαιρα μυστικά του styling και η βαρετή όψη της ντουλάπας φαντάζει ελαφρώς πιο υποσχόμενη…

Βαλ’ το αλλιώς!

Μπότες ιππασίας: Συνδύασέ τις με μία μίντι φούστα και μια μεταξωτή μπλούζα 70ς (μονόχρωμη ή εμπριμέ) όπως το είδαμε στη συλλογή DVF.
Μονόχρωμο μάλλινο φόρεμα: Δοκίμασε το με ένα καλσόν σε έντονο χρώμα που να δημιουργεί αντίθεση (παράδειγμα Fendi). Καλό είναι να ολοκληρώσεις με παπούτσια με χοντρό τακούνι.


Βαλ’ το αλλιώς! - εικόνα 2


Μάξι φούστα: Αέρινη ή από ντένιμ, η μακριά φούστα που πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι δεν πρέπει να παροπλιστεί. Πάρε παράδειγμα από τα δύο looks από το show Paul&Joe. Τα πράγματα στους συνδυασμούς μαζί της αρκετά απλά: σοτάρεται εξίσου άψογα με πουκάμισο ή πουλόβερ. Προσοχή: τόνισε τη μέση σου για να έχεις ένα κολακευτικό αποτέλεσμα.



Βαλ’ το αλλιώς! - εικόνα 3
Πουλόβερ: Ποιος θα μας το λεγε ότι ένα από τα κομμάτια-σταρ της σεζόν κρύβεται μέσα στο συρτάρι με τα πλεκτά; Επειδή φέτος μας το είπε η Jil Sander, ήρθε η στιγμή να βγάλουμε στο προσκήνιο τα πουλοβεράκια μας και νατα φορέσουμε με ένα στενό παντελόνι, μποτάκια και το κόκκινο κραγιόν μας για ένα κομψό ρετρό αλπικό chic!
Γκρι παλτό: Στο show DKNY είδαμε ότι αναβαθμίζεται κι αυτό εύκολα με ένα στενό μαύρο παντελόνι, ριγέ πουλόβερ και ορειβατικά μποτίνια με τακούνι.


Βαλ’ το αλλιώς! - εικόνα 4
Γούνινο γιλέκο: Η πλειοψηφία των γυναικών απόκτησε τα τελευταία χρόνια ένα τουλάχιστον γούνινο γιλέκο. Αν ανήκεις σε αυτές, τα νέα είναι ευχάριστα κι έρχονται από το show Etro. Θα το ανανεώσεις σωστά αν το φορέσεις μαζί με ένα παντελόνι-πυτζάμα από μετάξι.
Παντελόνι με πιέτες: Eνα tip συμβατό με κάθε boho ύπαρξη. Φόρεσε το παντελόνι με πιέτες με ένα πουκάμισο ή μπλούζα με λαχούρια. Συμπλήρωσε με μποτάκια. Το look είναι από Paul&Joe.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ