Follow us

Ανακαλύψαμε τα καλύτερα σεμινάρια μαγειρικής

Kiss the Cook: Παρλιάρος, Πέσκιας, Μπαξεβάνης, Δρίσκας και Παπανδρέου σου μαθαίνουν μυστικά της κουζίνας!

cookingseminars


Kiss the Cook: Παρλιάρος, Πέσκιας, Μπαξεβάνης, Δρίσκας και Παπανδρέου σου μαθαίνουν μυστικά της κουζίνας!


Ο Σεπτέμβριος, εκτός από μήνας έναρξης των σχολείων και της νέας τηλεοπτικής σεζόν, είναι και μήνας αποφάσεων. Αν η νέα σου απόφαση είναι, πλην του να χάσεις τα κιλά των διακοπών και να μειώσεις το τσιγάρο, να μάθεις να μαγειρεύεις, είσαι στο σωστό site. Aνακαλύψαμε για σένα τα καλύτερα σεμινάρια μαγειρικής από τους καθ' ύλην αρμόδιους.

Sidayes by Alexandros Papandreou: Εκτός από μέσα από τα βιβλία του, ο αγαπημένος chef Αλέξανδρος Παπανδρέου παραδίδει και μαθήματα δια ζώσης. Στο extra cute εργαστήριο του στην Αγ. Παρασκευή ο Αλέξανδρος μας διαθέτει τις μαγειρικές του γνώσεις σε θεματικά σεμινάρια. Συχνά οι Sidayes φιλοξενούν διάσημους guest chefs που μας μυούν στη μαγειρική τους τέχνη. (210 6018288/ www.sidayes.gr)

Driskas (test) kitchen by Cook Shop: O βραβευμένος chef&food writer Βαγγέλης Δρίσκας προσφέρει από δοκιμασμένες συνταγές μέχρι γευστικούς πειραματισμούς και από γευσιγνωσίες μέχρι ιστορικές πληροφορίες για τη χρήση και την καταγωγή των υλικών σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται. (2177216288/ www.driskas.com)

2Μαζί: Στο εστιατόριο του Γιάννη Μπαξεβάνη και του Ηλία Γώγου διοργανώνονται σεμινάρια για μικρούς και μεγάλους, όπως επίσης και “ιδιαίτερα” μαθήματα με τον chef, όπου το “προϊόν” του μαθήματος σερβίρεται μετά σε εσένα και την παρέα σου. (210 3222839/ www.2mazi.com)

ΠboxCookery: Ο Χριστόφορος Πέσκιας καθοδηγεί και συμβουλεύει τους συμμετέχοντες των 3ωρων σεμιναρίων στην ετοιμασία του προγραμματισμένου κάθε φορά μενού, το οποίο στο τέλος απολαμβάνουν όλοι μαζί με τον chef και τη συνοδεία του αρμόζοντος οίνου. (210 8013511/ cookery@p-box.gr/ www.p-box.gr)

By Stelios Parliaros:
Αν πάλι είσαι πιο πολύ των γλυκών από ό,τι των αλμυρών, ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στη απαιτητική ζαχαροπλαστική τέχνη που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον στα σεμινάρια που παραδίδει για λίγους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του. (210 6464864/ www.parliaros.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ