Follow us

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου μετά τη γέννα

«Μια καινούρια ζωή ξεκινάει»

karavatoukatsoulismoro


«Μια καινούρια ζωή ξεκινάει»

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρησε από το μαιευτήριο χθες, Δευτέρα, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, και την κόρη τους.

«Αχ και είχα πει να μην κλαίω τώρα… και δε θέλω κιόλας αλλά… Δεν μπορώ να περιγράψω τίποτα! Η αποχώρηση μου από εδώ μου φαίνεται πως πραγματικά ξεκινάει μια καινούρια ζωή» δήλωσε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου μετά τη γέννα

Σε ποιον μοιάζει το παιδί; «Τα χρώματα είναι του Κρατερού», είπε η Κατερίνα ενώ εκείνος απάντησε πως «απ’ ότι βλέπω, μοιάζει στον εαυτό της».

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου μετά τη γέννα - εικόνα 2

Η 37χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο όνομα της νεογέννητης κόρης τους λέγοντας πως «δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Είμαστε ανάμεσα σε κάποια. Είχαμε πει ότι θέλουμε να την δούμε πρώτα και μετά. Είμαστε στην διαδικασία της ανεύρεσης του ονόματος»

Η δημοσιογράφος του Star, βέβαια, δε θα μπορούσε να μη ρωτήσει για την ξαφνική απόφαση να μη συμπεριληφθεί το «Κους Κους» στο νέο προγραμματισμό του Alpha. «Θα μιλήσω εγώ γι' αυτό. Γιατί και φυσικά με αφορά και έχω ήδη άποψη επί του θέματος αλλά όχι αυτή τη στιγμή. Θα γίνει σύντομα αλλά όχι τώρα. Είμαι σε τόσο διαφορετική κατάσταση, φάση, δεν ξέρω πώς να το πω, ψυχολογία. Φυσικά και είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που με ρωτάς, θα μιλήσουμε, αλλά αυτό τώρα είναι πολύ πιο πάνω από οτιδήποτε. Νιώθω υπέροχα γι? αυτό που μου συμβαίνει εδώ και 5 μέρες και νιώθω πως όλα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους με κάποιον τρόπο στη θέση τους 100%».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ