Follow us

Eat No6: Kρεατοπωλείο

Ένας τέλεια διακοσμημένος χώρος σε περιμένει να σε καταπλήξει με τις γεύσεις του...

Eat No6: Kρεατοπωλείο

Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το χώρο πρέπει να είχε τρελά κέφια εκτός από στυλ, τόσο που όσο σκουντούφλης κι αν είσαι σαν άνθρωπος δεν γίνεται παρά να θυμηθείς το κέφι σου, μέσα στη λευκή χαρά του παλιού ψυγείου, της ζυγαριάς, το καρό ασπρόμαυρο πλακάκι, τα ράφια με τις κονσέρβες, τις american country αναπαυτικές καρέκλες, τη ζεστασιά του ξύλου στο πάτωμα, το πάθος του κόκκινου στους τοίχους.

Eat No6: Kρεατοπωλείο

Κι αν φοβηθήκατε ότι όλο το βάρος του κεφιού πέφτει στο διάκοσμο, ησυχάστε, αφού με συνιδιοκτήτη που έχει μπαμπά χασάπη, αποκλείεται να μείνετε παραπονεμένοι.

Eat No6: Kρεατοπωλείο - εικόνα 2

Μοσχαράκια από την Καλαμάτα, χοιρινά από την Εύβοια, κατσικάκι από τα Γιάννενα, να πώς εξηγείται η πολύ καλή τιμή της σπαλομπριζόλας από ντόπιο, μικρό μοσχάρι.

Eat No6: Kρεατοπωλείο - εικόνα 3

Το φιλέτο από μπουτάκι κοτόπουλου ψήνεται τέλεια με λεμόνι και φρέσκια ρίγανη, ποτίζει ηδονικά με τη λεμονάτη σάλτσα, τα μπιφτεκάκια φλερτάρουν με την ιδέα του κεμπάπ, ελάχιστα καυτερά, ελαφρώς κανελάτα και αρνίσια σαν σουτζουκάκια, με σος γιαουρτλού, το μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι πεντανόστιμο, κρεατένιο, με έντονα αρώματα από κρεμμύδι και μαϊντανό.

Eat No6: Kρεατοπωλείο - εικόνα 4

Οι τηγανητές πατάτες κολασμένες, η τυρκαυτερή σπιτική, οι πιτούλες ζεστές, τραγανές, μικρές και με τη ριγανίτσα τους, η χωριάτικη ολόδροση, με την ξινομυζήθρα και τα όλο άρωμα λαχανικά της. Τί άλλο να ζητήσεις για να ολοκληρώσεις την πανδαισία; Ένα μπανόφι ή ένα τσιζ-κέικ με σπιτική μαρμελάδα φράουλα.


Ακτή Θεμιστοκλέους 68, Πειραϊκή, 2104520720

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ