Follow us

Ζώδια Απρίλιος 2014: οι προβλέψεις του μήνα!

Τι να περιμένεις από τον Απρίλιο; Plus: εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια 2013: Επαγγελματικές και οικονομικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Τι να περιμένεις από τον Απρίλιο; Plus: εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

TA ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 15/4 και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29/4.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Ανάδρομος Άρης και είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στις 17/4.

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναμφίβολα ο γενέθλιος μήνας θα είναι αρκετά επεισοδιακός. Πάθος, γοητεία και φλερτ θα χαρακτηρίσουν τον Απρίλιο, αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία με τον σύντροφο, για να αποφύγεις συγκρούσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Με τον Άρη ανάδρομο δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο, ενώ οι εκλείψεις εντείνουν τα επικοινωνιακά λάθη και την ασυνεννοησία. Είναι ένας μήνας που δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Η τάση για έξοδα συνεχίζεται και χρειάζεται να δείξεις περισσή σύνεση για να μην βγεις εκτός budget.

ΥΓΕΙΑ:
Η παρατεταμένη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό σε καθιστά πιο ευάλωτη σε ιώσεις και ατυχήματα.


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ανάδρομη πορεία του Άρη και οι εκλείψεις δεν βοηθά την ερωτική σου διάθεση ούτε τη σεξουαλική χημεία με τον σύντροφο. Με αυτά τα δεδομένα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές σε αντιδράσεις ή σε απαιτήσεις. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία το πρώτο πενθήμερο του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτή την περίοδο είναι πιθανόν κάποιο φιλόδοξο σχέδιο να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Ο ανάδρομος Άρης θα προκαλέσει έντονο παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο, γι' αυτό να είσαι προσεκτική στις επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που έχεις. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε τώρα δίαιτα και άσκηση για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς ενισχύει τις ευαισθησίες σου και αυξάνει τις απαιτήσεις που έχεις από τον σύντροφό σου. Οι εκλείψεις από την άλλη δυσκολεύουν τη μεταξύ σας επικοινωνία, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά σας να είναι γεμάτη εντάσεις. Αν είσαι μόνη, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει στον δρόμο σου κάποιο άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ανάδρομη πορεία του Άρη, αλλά και οι εκλείψεις δυσκολεύουν την υλοποίηση των στόχων σου και τις καθημερινές, επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Έκτακτα έξοδα και καθυστερήσεις προκαλούν εκνευρισμό. Φρόντισε να μην ανοιχτείς οικονομικά στις 15/4 και μεθόδευσε τις επόμενες κινήσεις σου, οι οποίες θα αποδώσουν τον επόμενο μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Το προσωπικό σου στοίχημα είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι τον θυμό σου και το αυξημένο στρες της καθημερινότητας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι δύσκολες πλανητικές όψεις πιθανόν να θέσουν σε μεγάλη δοκιμασία τη σχέση σου. Προσπάθησε να προσδιορίσεις τις προσδοκίες που έχεις από αυτήν και μετά να αποφασίσεις για το μέλλον της. Αν είσαι μόνη, κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σε γοητεύσει το πρώτο πενθήμερο του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένταση στον εργασιακό χώρο προβλέπεται για τις περισσότερες εκπροσώπους του ζωδίου. Απόφυγε τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα πριν από τον Μάιο, γιατί οι εκλείψεις θα δυσκολέψουν αρκετά την υλοποίησή τους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι εύθραστα, γι' αυτό χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείρισή τους.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα κρυολογήματα και στα μικρά ατυχήματα.


  • Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
  • Μάθε αν ταιριάζετε, πώς θα τον κατακτήσεις και πώς θα ανελιχθείς επαγγελματικά στα αστρικά tips του Missbloom.gr

Συνέχισε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii



    ΛΕΩΝ

    ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: O Απρίλης είναι μάλλον ο πιο δύσκολος μήνας της χρονιάς. Ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό θα προκαλέσει εντάσεις με τον σύντροφο, κυρίως για οικονομικά θέματα. Οι εκλείψεις θα φορτίσουν ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα ενώ δεν αποκλείεται να επανακάμψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

    ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο ανάδρομος Άρης προκαλεί καθυστερήσεις και ασυνεννοησία στη διεκπεραίωση επαγγελματικών θεμάτων, αλλά και σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Πιθανόν κάποιοι συνεργάτες να απειλήσουν τα συμφέροντά σου και καλό θα είναι να είσαι σε ετοιμότητα. Απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι νέο το διάστημα αυτό και μη δεσμευτείς με αβέβαιες οικονομικές συμφωνίες.

    ΥΓΕΙΑ: Με ανάδρομο Άρη είσαι περισσότερο ευάλωτη σε μικροενοχλήσεις. Γι' αυτό φρόντισε να οχυρώσεις την άμυνα του οργανισμού σου.


    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Ζυγό, αλλά και οι εκλείψεις δυσκολεύουν την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, με αποτέλεσμα μια οριστική ρήξη να θεωρείται πιθανή. Προσπάθησε να φανείς περισσότερο διαλλακτική, αναζητώντας τη λύση των προβλημάτων μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση. Αν δεν έχεις σχέση, ίσως να συνδεθείς με κάποιο νέο πρόσωπο μέχρι τις 5/4.

    ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων είναι ο στόχος, καθώς θα κληθείς να κάνεις επώδυνες περικοπές, προκειμένου να φέρεις σε μια ισορροπία τα οικονομικά σου. Ο ανάδρομος Άρης θα φέρει εμπόδια στη διεκπεραίωση οικονομικών, κληρονομικών ή φορολογικών ζητημάτων, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τους συνεργάτες σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου.

    ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε την κατάχρηση φαγητού και αλκοόλ και ακολούθησε διατροφή αποτοξίνωσης.


    ΖΥΓΟΣ

    ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου απογειώνει τη γοητεία σου, αλλά και όλα τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πολύ δυνατές εκλείψεις του μήνα δεν προμηνύει ένα ανέφελο διάστημα. Προσπάθησε να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς και σε χωρισμό. Αν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται μέχρι τις 7/4.

    ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Περίεργη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα υποβόσκουν ίντριγκες και εντάσεις με τους συνεργάτες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις μετά τις 5/4 καθώς η επιρροή των εκλείψεων θα θέσει σε κίνδυνο ακόμη και το μέλλον μιας συνεργασίας.

    ΥΓΕΙΑ:
    Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου ευθύνεται για τη συνεχή “διαρροή” ενέργειας, πνευματικής και ψυχικής. Εκμεταλλεύσου το πρώτο πενθήμερο του μήνα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.


    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς βελτιώνει σημαντικά τη συναισθηματική σου ζωή και απογειώνει τη ρομαντική διάθεση. Βέβαια, η επήρεια των εκλείψεων είναι αρκετά δυνατή και πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

    ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παρά το γεγονός ότι οι εκλείψεις θα προκαλέσουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, ωστόσο είσαι από εκείνους που θα έχουν τις λιγότερες “απώλειες” το διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται τις τελευταίες μέρες του μήνα να σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου, με τη μορφή μιας νέας, έξτρα συνεργασίας.

    ΥΓΕΙΑ: Είναι απαραίτητο να ελέγξεις το στρες και τις ανασφάλειές σου. Το α' δεκαήμερο μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εικόνα.


    Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
    • Μάθε αν ταιριάζετε, πώς θα τον κατακτήσεις και πώς θα ανελιχθείς επαγγελματικά στα αστρικά tips του Missbloom.gr

    Συνέχισε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii


      ΤΟΞΟΤΗΣ

      ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ένας σύνθετος μήνας, καθώς η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον Ζυγό και η επίδραση των εκλείψεων καθιστούν προβληματική την επικοινωνία με τον σύντροφο ευνοώντας τις παρεξηγήσεις. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να παρέμβουν στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, εξασκήσου στην τέχνη του φλερτ προς το παρόν...

      ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά και η αύξηση των εσόδων μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και πιθανόν να γίνουν σημείο τριβής με συνέταιρους/συνεργάτες. Πρόσεχε τα λεγόμενά σου καθώς και τις όποιες επαφές κάνεις για νέες συνεργασίες. Ο επόμενος μήνας είναι πιο ευνοϊκός για την επίτευξη των στόχων σου.

      ΥΓΕΙΑ: Αναπνευστικό, κυκλοφορικό και αλλεργίες θέλουν προσοχή.


      ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

      ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η καθημερινότητά σου εξακολουθεί να είναι πιεστική, καθώς σύντροφος και οικογένεια απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας και του χρόνου σου. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό και οι εκλείψεις φορτίζουν την ατμόσφαιρα και είναι πιθανές οι συγκρούσεις. Αν δεν έχεις σχέση, μην επενδύσεις συναισθηματικά σε γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα.

      ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φόρτος εργασίας, αυξημένες απαιτήσεις και παρασκήνιο συνθέτουν το εργασιακό σκηνικό του Απριλίου και χρειάζεται να οπλιστείς με κουράγιο και ψυχραιμία για να ανταπεξέλθεις. Οι εκλείψεις προκαλούν εντάσεις με τους συνεργάτες, αλλά ταυτόχρονα δικαιώνουν τις προσπάθειές σου, αν έχεις τηρήσει τους κανόνες της εργασιακής σκακιέρας.

      ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις πάσης φύσεως και μικροατυχήματα.


      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

      ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Πλέον αρχίζεις να βλέπεις πιο καθαρά τα συναισθήματά σου και να γίνεσαι περισσότερο ειλικρινής με τις ανάγκες σου. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, αλλά και οι εκλείψεις θα προκαλέσουν εντάσεις με τον σύντροφο, οδηγώντας τη σχέση σας σε οριακό σημείο. Μετά τις 6/4 θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της.

      ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι εκλείψεις προκαλούν κλυδωνισμούς στην εργασιακή καθημερινότητα και το προσωπικό σου στοίχημα είναι να διατηρήσεις στάση αναμονής, προκειμένου να αποφύγεις οριακές καταστάσεις με τους συνεργάτες. Απόφυγε περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες με τρίτους.

      ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στις μετακινήσεις σου.


      ΙΧΘΥΕΣ

      EΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό τορπιλίζει την καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσφαλμένες αποφάσεις του παρελθόντος. Οι δύσκολες πλανητικές όψεις θα ξεδιαλύνουν τα μπερδέμενα συναισθήματα ώστε να καταλήξεις στο ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί στη ζωή σου και ποιοι όχι.

      ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Απρίλιος, σχεδόν στο σύνολό του, αν και δημιουργικός θα χαρακτηριστεί από καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αλλά και από έντονο εργασιακό παρασκήνιο. Η ευνοϊκή παρουσία του Δία στον Καρκίνο σε βοηθά να τακτοποιήσεις πρακτικά θέματα. Επαφές για εύρεση εργασίας ενδέχεται να έχουν πιο θετική έκβαση το α' δεκαήμερο.

      ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε αλλεργίες. Μην παραμελείς τη διατροφή σου.


      Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
      • Μάθε αν ταιριάζετε, πώς θα τον κατακτήσεις και πώς θα ανελιχθείς επαγγελματικά στα αστρικά tips του Missbloom.gr

        Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

        Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ