Follow us

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη Άρη και τι σημαίνει για τις σχέσεις;

Τι σχέση έχει ο Άρης στα ζώδια με το σεξ και τις σχέσεις; Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας 

Τι σχέση έχει ο Άρης στα ζώδια με το σεξ και τις σχέσεις; Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη;

Smiling woman looking at the view from train.

Κάνε κλικ εδώ για να βρεις πρώτα σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη Άρη και μετά διάβασε τι σημαίνει αυτό για σένα. Στο online calculator συμπλήρωσε μόνο την ημερομηνία γέννησης, την ώρα, χώρα και πόλη. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, ψάξε για τη θέση του πλανήτη Άρη (Mars).

Τώρα που ξέρεις πού έχεις τον Άρη σου, τον πλανήτη της δράσης και της σεξουαλικότητας δες τι σημαίνει για τις σχέσεις σου.

Άρης στον Κριό

Είσαι παρορμητική, ζεις για τη στιγμή και το τώρα. Οτιδήποτε αφορά το παρελθόν σε αφήνει παγερά αδιάφορη. Σε καμία περίπτωση, δεν σκέφτεσαι παλαιότερους έρωτες, ούτε καν θα κάτσεις να ασχοληθείς. Αν βέβαια, έχεις κάποια επιστροφή πρώην και είσαι ελεύθερη και σε καλή διάθεση, δεν θα έλεγες όχι σε μια ερωτική βραδιά. Να γυρίσεις εσύ, με τίποτα!

Άρης στον Ταύρο

Είσαι σταθερή στις αποφάσεις σου. Αργείς βέβαια να τις πάρεις αλλά όταν καταλήξεις, είσαι τόσο πεισματάρα που σε καμία περίπτωση δεν γυρίζεις σε πρώην, ακόμα και αν εσύ ήσουν λάθος. Το τέλος μιας ιστορίας είναι τέλος και όποιος προσπαθήσει να σε προσεγγίσει από το παρελθόν, θα φάει πόρτα.

Άρης στον Δίδυμο

Μαζί σου, όλα είναι ρευστά. Φεύγεις για κάτι καινούργιο αλλά εύκολα γυρνάς πίσω. Το σεξ για εσένα είναι ευχαρίστηση, εμπειρία, τι με τον νυν, τι με τον πρώην. Δεν δεσμεύεσαι εύκολα, οπότε γιατί να μην ξαναγυρίσεις σε κάποιον από το παρελθόν; Δεν σημαίνει ότι θα τον παντρευτείς ή ότι θα κάνεις σχέση μαζί του.

Άρης στον Καρκίνο

Είσαι απόλυτα δεμένη με το παρελθόν. Δύσκολα ξεφεύγεις από πρώην α) γιατί πάντα θυμάσαι τις κοινές σας στιγμές και β) γιατί τον ερωτεύεσαι περισσότερο όταν χωρίσεις. Και βέβαια, ευχαρίστως θα ξαναγυρνούσες σε παλαιότερη σχέση, πιο εύκολα δε αν το σεξ είναι καλό και δοκιμασμένο. Είσαι εύκολη προσέγγιση για τους άλλους.

Άρης στον Λέοντα

Είσαι πολύ περήφανη για να ξαναγυρίσεις σε παλαιότερη σχέση ακόμα και αν είσαι ακόμα ερωτευμένη. Πόνεσες, έκλαψες, χτυπήθηκες, αρκετά! Κι αν εκείνος σου ζητήσει συγγνώμη, κι αν σε παρακαλέσει; Το μόνο που θα καταφέρει να κερδίσει είναι ίσως μια ερωτική βραδιά και τίποτα άλλο.

Άρης στον Παρθένο

Επιστρέφεις στο παρελθόν αν υπάρχουν κίνητρα. Αν είχες εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες και τα όρια σου, δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις. Αν όμως υπάρχουν ακόμα πράγματα να αναλύσεις, ίσως και να το σκεφτείς. Θα το κάνεις για καθαρά σεξουαλικούς λόγους γιατί κατά βάθος ξέρεις ότι όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει.

Άρης στον Ζυγό

Δεν αντέχεις τη μοναξιά και εύκολα μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενες σχέσεις. Σκέφτεσαι συνεχώς τις στιγμές, τις ερωτικές περιπτύξεις, παλαντζάρεις και θέλεις να καλύψεις τα κενά σου. Εύκολα κάνεις σεξ με πρώην και επιστρέφεις σε σχέση ακόμα και αν διατηρείς τις επιφυλάξεις σου.

Άρης στον Σκορπιό

Δεν γυρνάς με τίποτα στο παρελθόν καθότι στη μνήμη σου υπάρχουν μόνο οι άσχημες στιγμές. Δεν κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω, όχι! Και αν το κάνεις, θα το κάνεις μόνο για να εκδικηθείς, του τύπου μια βραδιά αχαλίνωτο σεξ χωρίς να σε ενδιαφέρει τι συντρίμμια θα αφήσεις πίσω σου.

Άρης στον Τοξότη

Δεν κρατάς κακίες, μέσα σου είσαι σαν ένα μικρό παιδί, είσαι ειλικρινής. Μπορεί, ύστερα από καιρό, να επιστρέψεις εύκολα σε έναν πρώην, σαν να μην συνέβη τίποτα. Αν είσαι ελεύθερη, θα ξαναμπείς στο ερωτικό παιχνίδι, θα επιστρέψεις για το σεξ, ειδικά αν ήταν καλό και άξιζε.

Άρης στον Αιγόκερω

Έχεις αυτοέλεγχο και αν η εμπιστοσύνη σου κλονιστεί, δύσκολο να ξαναγυρίσεις σε προηγούμενες σχέσεις. Δεν θα επιστρέψεις για λόγους αξιοπρέπειας αλλά και από φόβο ότι μπορεί να την ξαναπατήσεις. Με αυτή τη λογική, και το σεξ είναι ανούσιο.

Άρης στον Υδροχόο

Είσαι απρόβλεπτη και εγκεφαλική. Όλα τα σενάρια μαζί σου είναι πιθανά. Κάνεις σχέσεις με φίλους, άρα γιατί ένας πρώην να μην παραμείνει φίλος; Αν ειδικά αυτός ο άνθρωπος σε αγγίζει εγκεφαλικά, νοητικά, μπορεί και να ξαναγυρίσεις. Αν δεν υπάρχει και κάτι άλλο καλύτερο στον ορίζοντα.

Άρης στους Ιχθύες

Να πω ότι είσαι απρόβλεπτη; Έχεις σχέση, δεν περνάς καλά, χωρίζεις, ξαναγυρίζεις ή φεύγεις αλλά μετά το μετανιώνεις. Και πάντα ο άλλος είναι ο φταίχτης. Η αλήθεια είναι ότι ξέρεις να αγαπάς, συγχωρείς, δεν κρατάς κακία και εγωιστική συμπεριφορά. Δεν ξέρεις τι σημαίνει αξιοπρέπεια και περηφάνια όταν θέλεις να ξαναγυρίσεις σε έναν άνθρωπο που αγαπάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ