Follow us

Ποια ζώδια είναι καλύτερα στο σεξ; Τι αρέσει σε κάθε ζώδιο ερωτικά;

Αστρολογικός Οδηγός Σεξ! Δες τι θέλει κάθε ζώδιο στα ερωτικά από τον ωροσκόπο σου (του)! Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας

Ζώδια και σεξ: Ποια ζώδια ταιριάζουν σεξουαλικά;

Αστρολογικός Οδηγός Σεξ! Δες τι θέλει κάθε ζώδιο στα ερωτικά από τον ωροσκόπο σου (του)! Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας


Κανείς δεν ξέρει τι φαντάζεται ο καθένας στο μυαλό του για την ερωτική πράξη. Τι του αρέσει; Τι τον ξενερώνει; Πως θα πάρουν τα αίματα φωτιά για να φτάσει στην ερωτική κορύφωση;

Διάβασε τον ωροσκόπο του (σου) για να μάθεις όλα τα μυστικά.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)
Είσαι εγωίστρια, παρορμητική, ενθουσιώδης. Γνωρίζεις καλά το παιχνίδι της γοητείας και της κατάκτησης. Ξέρεις τι στρατηγική θα ακολουθήσεις για να ρίξεις το ταίρι σου στο κρεβάτι. Είσαι παθιασμένη, με έντονη σεξουαλικότητα, σχεδόν βίαιη. Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τα έντονα συναισθήματά σου καθώς και τα έντονα ένστικτά σου για να μην γίνεις επικίνδυνη και καταστροφική. Οι άντρες, με αυτή τη θέση, κάνουν σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες και οι γυναίκες με μικρότερους άντρες.
Ευαίσθητο σημείο: το κεφάλι.


ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)
Είσαι φλογερή, αισθησιακή, αγαπησιάρα, ερωτιάρα. Ξέρεις τα μυστικά του έρωτα. Πολλές φορές, το παίζεις αδιάφορη αλλά μέσα σου, καίγεσαι. Έλκεσαι από άτομα του εξωτερικού, από ασυνήθιστους τύπους, όσο και αν το άγνωστο σε φοβίζει. Είσαι άνετη στο σεξ και δεν θέλεις να χάσεις την ελευθερία σου. Σου αρέσουν οι άνθρωποι που αγαπούν την περιπέτεια, το απρόσμενο, αγαπάς τις εκπλήξεις. Θέλεις να ανανεώνεσαι με νέες, ξεχωριστές εμπειρίες. Έχεις πολλές φαντασιώσεις αλλά είσαι και χαδιάρα.
Ευαίσθητο σημείο: ο λαιμός.


ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)
Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος. Άρα, τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σου πρέπει να είναι σοβαρά και να μην παίζουν με τα συναισθήματά σου. Ενδεχομένως, η ερωτική σου ζωή άργησε να ξεκινήσει ή μπορεί και να ξεκίνησε άσχημα. Με αυτή τη θέση, επιβάλλεται να προσπαθήσεις να απελευθερώσεις το συναίσθημα και τις φαντασιώσεις σου, να αποκτήσεις μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου, να μην σκέφτεσαι πάντα με τη λογική. Έχεις ανάγκη το συναίσθημα αλλά τα γούστα σου καθώς και οι ψυχικές σου ανάγκες αλλάζουν συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.
Ευαίσθητο σημείο: τα χέρια αλλά και τα λόγια....


ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)
Είσαι ευαίσθητη, αγαπάς την οικογένεια και δεν έχεις κόμπλεξ. Ζεις για την εμπειρία και κάνεις έρωτα χωρίς κανόνες και ταμπού. Αναζητάς έναν σύντροφο με τον οποίο θα απολαμβάνεις τον έρωτα, να είναι απαλλαγμένος από αναστολές. Αγαπάς την παράδοση αλλά το σεξ δεν είναι καθόλου παραδοσιακό. Κάνεις πρωτοποριακές σχέσεις με προχωρημένα άτομα, πέρα από τα συνηθισμένα. Πειραματίζεσαι και πολλές φορές, σοκάρεις το ταίρι σου. Ζεις με πάθη και φαντασιώσεις και καλό θα ήταν να μην τα μπερδεύεις αυτά με το συναίσθημα. Έχεις τον τρόπο να κατακτάς το ταίρι που λαχταράς.
Ευαίσθητο σημείο: το στήθος.

Διάβασε επίσης:

Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
Αστρικά Tips: Έρωτας, σεξ και οι καλύτεροι συνδυασμοί των ζωδίων!


Συνέχισε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii



ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ (ΣΕΞ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘEIΣ)
Είσαι ρομαντική, αισθησιακή και αναζητάς έναν άνθρωπο που θα σε καταλαβαίνει. Αγαπάς το κρυφό, το μυστικό και δεν δίνεις καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Είσαι σεξουαλική και ζεις σε έναν δικό σου κόσμο. Πολλές φορές, εγκλωβίζεσαι και δεν ξέρεις πως να εκφράσεις τις φαντασιώσεις σου. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τον συναισθηματικό σου κόσμο, καμιά φορά, ούτε και εσύ η ίδια. Πρόσεχε πολύ στις σχέσεις σου γιατί μπορεί να πέσεις σε άτομα ακατάλληλα...
Ευαίσθητο σημείο: η πλάτη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)
Είσαι ευαίσθητη, αισθησιακή αλλά και απερίσκεπτη και παρορμητική. Κυνηγάς το ταίρι σου επιθετικά πολλές φορές, με σκοπό να το κατακτήσεις εδώ και τώρα, χρησιμοποιώντας όλες σου τις δυνάμεις ή μπορεί και να μπλοκάρεις, περιμένοντας τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Η έντονη ανυπομονησία σου σε οδηγεί σε πρόωρο οργασμό. Προσπαθείς να επιβάλλεις έστω και βίαια τις επιθυμίες σου. Πλάθεις στο μυαλό σου μυστικές, αισθησιακές φαντασιώσεις που όμως κρατάνε λίγο ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που επιθυμείς είναι η σταθερότητα.
Ευαίσθητο σημείο: το στομάχι, η κοιλιά.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)
Δείχνεις να έχεις μια ήρεμη ζωή όπου τίποτα δεν είναι ικανό να τη χαλάσει. Όμως μέσα σου βράζει το πάθος. Τρελαίνεσαι για το σεξ, έχεις μεγάλη όρεξη, πολλές φαντασιώσεις και ψάχνεις αντίστοιχους συντρόφους. Είσαι κτητική και απαιτητική στις σχέσεις σου, αναζητάς την ηδονή, την απόλαυση και συνήθως έλκεσαι από αμφίβολες καταστάσεις. Έχεις έντονα και παρορμητικά συναισθήματα και ξέρεις να προσεγγίζεις ερωτικά, όμως, μετρίασε τις απαιτήσεις σου.
Ευαίσθητο σημείο: οι γλουτοί και η μέση.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)
Λένε πως : «Αν δεν έχεις κάνει σεξ με Σκορπιό, δεν έχεις κάνει τίποτα στη ζωή σου». Γνωρίζεις άριστα την τέχνη, όμως κρύβεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου από το ταίρι σου. Είσαι μυστικοπαθής, δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς ενώ σου αρέσει η ουσιαστική επικοινωνία. Κάνεις πολλές ανάλαφρες σχέσεις χωρίς να σε κατηγορεί κανείς για συναισθηματική επιπολαιότητα. Ξέρεις να πετυχαίνεις το στόχο σου ενώ ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα σε συμπληρώνει. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω internet.
Ευαίσθητο σημείο: τα γεννητικά όργανα.

Διάβασε επίσης:

Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
Αστρικά Tips: Έρωτας, σεξ και οι καλύτεροι συνδυασμοί των ζωδίων!

Συνέχισε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii



ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)
Έχεις πολλές φαντασιώσεις και κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου. Μπορεί να δείχνεις ελεύθερο άτομο, όμως είσαι κτητική και ζηλιάρα. Από τη μια θέλεις να νιώθεις ασφαλής, από την άλλη, άμα νιώσεις, φεύγεις για να μην πληγωθείς. Συνήθως δεν παίρνεις εσύ πρωτοβουλίες, πολλές φορές μάλιστα, βγάζεις φοβίες και ανασφάλειες ή μπορεί και να απωθείς το σεξ. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει. Συνήθως ισορροπείς σεξουαλικά σε μεγάλη ηλικία. Επίσης, είσαι γόνιμη μέχρι μεγάλη ηλικία.
Ευαίσθητο σημείο: οι γοφοί, οι μηροί.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)
Θέλεις να νιώθεις η βασίλισσα του σεξ και συνήθως βρίσκεις ένα όμορφο και ευαίσθητο άτομο που να μπορεί να ικανοποιεί αυτή σου την επιθυμία. Είσαι πολύ ερωτική, σεξουαλική και γενναιόδωρη αλλά θέλεις να έχεις εσύ τον έλεγχο της ερωτικής πράξης. Είσαι πολύ καλή στο σεξ αλλά και άπιστη. Θέλεις να διατηρείς μια πολύ καλή σχέση αλλά ξεχωρίζεις την αγάπη από το σεξ. Η αγάπη σε συμπληρώνει, όμως το σεξ γίνεται όταν και όπως θέλεις εσύ. Συνήθως αυτή η θέση, δίνει μια νοσταλγία για τον πρώτο έρωτα που δεν ολοκληρώθηκε λόγω εμποδίων.
Ευαίσθητο σημείο: τα γόνατα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ (ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)
Είσαι ανοιχτόμυαλη, πρωτοποριακή, εξωστρεφής αλλά στο σεξ λειτουργείς αντίθετα. Δεν αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου, δεν εκφράζεσαι εύκολα σεξουαλικά, δεν σου αρέσουν το πολλά-πολλά. Βάζεις μπροστά τη λογική, κριτικάρεις το σύντροφό σου. Άκου το ένστικτό σου και μην είσαι τόσο επιφυλακτική γιατί δεν θα καταφέρεις να φτάσεις σε οργασμό. Απαλλάξου από φόβους και ενοχές που δεν σε αφήνουν να κάνεις ερωτικά πλησιάσματα. Διώξε τις αμφιβολίες για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μια σωστή σχέση. Πολλές φορές, με αυτή τη θέση, ερωτεύεσαι κάποιο άτομο κατώτερο στην καριέρα από εσένα.
Ευαίσθητο σημείο: τα πόδια.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘEIΣ (ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)
Σου αρέσει η ισορροπία και η αισθητική, ένα όμορφο περιβάλλον γεμάτο αγάπη είναι αρκετό για εσένα. Βέβαια, κάνεις one night stands, ενδίδεις σε μικρές περιπετειούλες εκ του ασφαλούς, δεν θέλεις με τίποτα να αποκαλυφθούν. Τραβάς άτομα μυστήρια και απαιτητικά όπου οι επιθυμίες τους προέχουν, με αποτέλεσμα να νιώθεις κάποια στιγμή ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει. Υποφέρεις καθότι δένεσαι πολύ με το άτομο που αγαπάς. Αυτή η θέση, δίνει γοητευτικά άτομα που πετυχαίνουν το στόχο τους. Μεγάλη προσοχή στη ζήλια.
Ευαίσθητο σημείο: τα πέλματα.


Διάβασε επίσης:

Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
Αστρικά Tips: Έρωτας, σεξ και οι καλύτεροι συνδυασμοί των ζωδίων!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ