Follow us

Ζώδια Άνοιξη 2014: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο

Τι θα κάνουν όλα τα ζώδια το δεύτερο μέρος της άνοιξης μετά τις εκλείψεις; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας!

zodiamaios

Τι θα κάνουν όλα τα ζώδια το δεύτερο μέρος της άνοιξης μετά τις εκλείψεις; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας!


Διάβασε το ζώδιό σου καθώς και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η άνοιξη σε βρίσκει σε μια φάση που προσπαθείς να απαλλαγείς από κάθε τι άχρηστο για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και απρόβλεπτες καταστάσεις και θα αναγκαστείς να αλλάξεις δρόμο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από 3-28/5 στο ζώδιό σου και θα σου φέρει αισιοδοξία. Με τον Άρη σε ορθή πορεία από τις 21/5 θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Η πανσέληνος στον Τοξότη σε απαλλάσσει από κάθε δυσκολία και ανοίγει τους ορίζοντές σου.
Μέχρι τις 20/5 θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα διακόψεις σχέσεις που δεν εξυπηρετούν. Αν είσαι μόνη, ο Ιούνιος είναι ένας καλός μήνας για μια σοβαρή σχέση.

Πολλά τα προβλήματα στον τομέα της καριέρας, όμως τα δύσκολα τελειώνουν και ανοίγεται μπροστά σου ένα καλύτερο μέλλον. Θα φτάσεις τους στόχους σου και θα αναδείξεις τα ταλέντα σου.
Τα οικονομικά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου ενώ και αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται το Μάιο. Χαλάρωσε και βρες τρόπους να ανανεωθείς.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και τα όνειρά σου. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 29/4, θα βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο επαγγελματικά ή να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Η γοητεία σου θα χτυπήσει κόκκινο και η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

Αν η σχέση σου έχει αντέξει μέχρι τώρα, με τον Κρόνο στο Σκορπιό, η έκλειψη στις 29/4 βάζει τέλος στις δυσκολίες και σου δίνει την άνεση να ζήσεις τον έρωτά σου. Αν είσαι μόνη, έρχεται ένας μεγάλος έρωτας με καλές προοπτικές.
Τα εμπόδια και οι δυσκολίες στην καριέρα σε έχουν κάνει πιο υπεύθυνη. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα καθώς από τις 21/5, με την ορθή πορεία του Άρη, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν.

Τα οικονομικά σου το Μάιο θα έχουν ανοδική πορεία. Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις. Προσοχή όμως τον Ιούνιο, καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μπορεί να ξοδεύεις αλόγιστα.

Με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, μπορεί να έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου, όμως με την ορθή πορεία του Άρη από 21/5 και για ένα μήνα, σου δίνεται ένα καλό διάστημα για να ανανεωθείς και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.
Η Αφροδίτη από 29/5 στο ζώδιό σου υπόσχεται να εκπληρώσει τις επιθυμίες σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η διάθεσή σου είναι άριστη. Οι δυσκολίες που εμφανίζονται στο δρόμο σου δεν σε πτοούν. Οι πλανήτες σε βοηθούν να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28/5 ανοίγει το πράσινο φως για νέα ξεκινήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο έρωτας θα παίξει τον κυρίαρχο ρόλο. Εκμεταλλεύσου την κάθε στιγμή, όμως μην αλλάξεις επαγγελματική πορεία καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιέξοδους δρόμους.

Η ερωτική σου ζωή θα είναι υπέροχη το επόμενο τρίμηνο. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στην αισθηματική σου ζωή.
Μπορεί με τον Κρόνο στο Σκορπιό να έχεις εξουθενωθεί επαγγελματικά, ήρθε όμως η ώρα να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Μείνε στο πόστο σου και άσε τις αλλαγές για αργότερα.

Οι υποχρεώσεις σου μπορεί να είναι αυξημένες και να νιώθεις καταβεβλημένη. Ξεκουράσου και κόψε κακές συνήθειες.
Τα οικονομικά σου θα αυξηθούν από τα μέσα Μαΐου. Προσοχή στα έξοδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρώτοι μήνες της χρονιάς ήταν δύσκολοι για εσένα και αυτή η δυσκολία κορυφώνεται τον Απρίλιο. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, σε προστατεύει αλλά μπορεί και να διογκώνει τα προβλήματα. Σχέσεις και συνεργασίες σε εξουθένωσαν. Τώρα, ήρθε η στιγμή της αναγέννησης. Θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου, θα κάνεις στροφή με νέες προοπτικές. Με την έκλειψη στις 29/4, θα αρχίσεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις με φίλους και να δέχεσαι φλερτ. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 27/6, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι σχέσεις σου έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες. Αν στηρίζονται σε γερά θεμέλια, δεν κινδυνεύουν καθότι δέχονται τις θετικές επιρροές Δία-Κρόνου. Αν όμως αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Μάιος είναι ένας καλός μήνας να απεγκλωβιστείς. Αν είσαι μόνη, έρχεται ένας νέος έρωτας πολλά υποσχόμενος.

Η καριέρα σου σε αγχώνει, νιώθεις ότι παλεύεις χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Μην σταματάς! Ο Μάιος θα σε αποζημιώσει.
Ακόμα και τα οικονομικά σου θα πάρουν μια ανοδική πορεία. Η νέα Σελήνη στις 28/5 θα φέρει έσοδα. Κάνε σωστό προγραμματισμό για να ξοφλήσεις χρέη προς τρίτους.

Όσο και αν νιώθεις πεσμένη ψυχολογικά, το τέλος της άνοιξης υπόσχεται να σε αναζωογονήσει!


Διάβασε επίσης:

Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
Αστρικά Tips: Έρωτας, σεξ και οι καλύτεροι συνδυασμοί των ζωδίων!


Συνέχισε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii



ΛΕΩΝ

Οι πλανήτες σου φέρνουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά σου δίνουν και την ευκαιρία να αποκτήσεις ότι ποθείς. Η νέα Σελήνη στις 28/5 φέρνει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν προσωπικά και επαγγελματικά. Απέφυγε οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Οι προοπτικές σου είναι άριστες ακόμα και αν έχεις κατά νου να επεκταθείς στο εξωτερικό. Με την πανσέληνο στις 13/6, μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στα τέλη Μαΐου.

Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο και μπορεί να ενδώσεις σε πειρασμούς. Τα προβλήματά σου εστιάζονται περισσότερο στην οικογενειακή σου ζωή. Όμως και εκεί, θα επέλθει ισορροπία προς τα τέλη Μαΐου.

Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια στην καριέρα, όμως με την έκλειψη στις 29/4, θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και θα έχεις την εκτίμηση των ανωτέρων σου.

Τα έσοδά σου θα αυξηθούν τον Μάιο, θα κάνεις καλές συμφωνίες ενώ μπορεί και να λάβεις χρήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Κάνε ένα τσεκάπ για να δεις που βρίσκεσαι. Με τη νέα Σελήνη στις 27/6, θα χαλαρώσεις και θα ανανεωθείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίζεις και αισιοδοξείς και βρίσκεις τη διάθεση να κατακτήσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου σε πνίγουν, όμως σιγά-σιγά θα βρεις λύσεις. Ένα ταξίδι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Μάιος σου δίνει πολλές υποσχέσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Με την έκλειψη στις 29/4, μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Τον Ιούνιο, θα χαλαρώσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου.

Επικρατεί ρομαντισμός και πάθος στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες με καλές προοπτικές.
Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που δεν θα σου αρέσουν. Όμως στα μέσα Μαΐου, όλα θα ισορροπήσουν και θα δικαιωθείς.

Τα οικονομικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα. Οι δυσκολίες ευτυχώς τελειώνουν και από τις 28/5 με τη νέα Σελήνη έρχεται η ανάκαμψη. Το άγχος σου χτυπάει το νευρικό σου σύστημα. Ηρέμησε και ψάξε να βρεις τρόπους χαλάρωσης.


ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος δημιουργεί πολλά προβλήματα σε σχέσεις, οικονομικά και επαγγελματικά. Επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να αποφύγεις ανατροπές. Η έκλειψη στις 29/4 σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου. Ο Μάιος έρχεται να ομορφύνει την καθημερινότητά σου και ο Ιούνιος να φέρει το καλοκαίρι στην καρδιά σου. Μια νέα εποχή ξεκινά για τη ζωή σου.

Τα προβλήματα στη σχέση σου είναι πολλά, όμως προετοιμάσου για τα καλύτερα που έρχονται. Αν είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στις 28/5 θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία.

Στον επαγγελματικό τομέα, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, όμως με τη νέα Σελήνη στις 27/6, τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Με τη νέα Σελήνη στις 29/4 έρχεται μια βοήθεια στα οικονομικά μέσα από περιουσιακά στοιχεία ή την οικογένεια. Όμως προς τα τέλη Μαΐου, η αύξηση θα είναι μέσα από την εργασία σου.
Ασχολήσου με τον εαυτό σου, οι αλλαγές θα είναι εντυπωσιακές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε απασχολεί έντονα η αισθηματική σου ζωή. Νιώθεις δυσκίνητη απέναντι στις υποχρεώσεις σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καριέρα σου. Η έκλειψη στις 29/4 σου λέει να κάνεις σχέδια για το μέλλον για να οδηγήσεις τη σχέση σου στο επιθυμητό σημείο. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 14/5 θα κάνεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να αποφασίσεις ένα ταξίδι.

Είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις μια καλύτερη πορεία στην ερωτική σου ζωή, θα προχωρήσεις σε σημαντικές δεσμεύσεις. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία, ίσως και μέσα από ένα ταξίδι.
Σημαντικά πράγματα συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα αλλά εσύ δεν έχεις το μυαλό σου εκεί. Με την πανσέληνο στις 14/5, τα δεδομένα ανατρέπονται και επωφελείσαι.

Προσπάθησε το Μάιο να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Απέφυγε τις σπατάλες και προς το τέλος του μήνα, θα έχεις ένα σημαντικό όφελος. Μην αμελείς προειδοποιητικά σημάδια στην υγεία σου. Η Αφροδίτη το Μάιο θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς.

Διάβασε επίσης:

Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
Αστρικά Tips: Έρωτας, σεξ και οι καλύτεροι συνδυασμοί των ζωδίων!


Συνέχισε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii




ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άνοιξη θα κυλήσει αρμονικά για εσένα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν πιέσεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Θέλεις την καινοτομία στη ζωή σου, θέλεις να βάλεις νέες βάσεις. Η έκλειψη στις 29/4 θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για την καριέρα. Η διάθεσή σου θα αλλάξει, θα είσαι περισσότερο ποθητή στους άλλους. Αν είσαι σε σχέση, θα την κάνεις πιο φλογερή ενώ αν είσαι μόνη, δεν θα ξέρεις ποιον να διαλέξεις.

Η πανσέληνος στις 13/6 θα σε οδηγήσει σε μια σοβαρή δέσμευση ενώ αν είσαι ελεύθερη, θα κάνεις καλές γνωριμίες. Μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται. Περισσότερες υποχρεώσεις φέρνουν και περισσότερα χρήματα. Η ενέργειά σου είναι στα ύψη. Απέφυγε παρεξηγήσεις με άτομα από τον εργασιακό χώρο το Μάιο. Μπορεί τα έσοδά σου να αυξάνονται, τα χρέη σου όμως είναι διπλά. Μην απογοητεύεσαι! Η νέα Σελήνη στις 27/6 φέρνει λύσεις. Κόψε κακές συνήθειες και ξεκίνα γυμναστική για να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι. Κάνε αναζωογονητικά πράγματα τον Ιούνιο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ριζικές αλλαγές συντελούνται στη ζωή σου. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου. Με την έκλειψη στις 29/4, κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, περνάς σε μια καλύτερη φάση. Ένας νέος έρωτας ή η βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου είναι πιθανά σενάρια. Με την νέα Σελήνη στις 28/5, οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Τον Ιούνιο, θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς.

Αν η σχέση σου στηρίζεται σε σταθερές βάσεις και δεν έχει κλονιστεί, το Μάιο θα έχει καλύτερη πορεία. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις καλές γνωριμίες και ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ερωτική σου ζωή με τη νέα Σελήνη στις 27/6.
Επαγγελματικά, κάνε υπομονή μέχρι να γυρίσει ο Άρης σε ορθή πορεία στις 21/5. Η νέα Σελήνη στις 28/5 φέρνει πρόοδο και θετικά αποτελέσματα.

Επωφελήσου στα μέσα Μαΐου τις καταστάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου καθώς οι δυσκολίες σ’αυτόν τον τομέα δεν θα σταματήσουν και τους επόμενους μήνες.
Ο Μάιος σε ανανεώνει. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διανύεις μια μεταβατική περίοδο που στη συνέχεια θα φέρει μεγάλες αλλαγές. Έχεις πολλές ιδέες για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Απαιτείται όμως πολύ προσπάθεια ακόμα. Η νέα Σελήνη στις 28/5 φέρνει επιτυχίες. Όμως μην ρισκάρεις αν δεν ξέρεις που βαδίζεις. Τον Ιούνιο θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα έχουν σοβαρή εξέλιξη.

Έχεις τον τρόπο να ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις τώρα ένα βήμα παρακάτω με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στις 28/5 θα φέρει στην ζωή σου έναν έρωτα σταθμό.
Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στην καριέρα καθώς ο Μάιος εξασφαλίζει καλές προοπτικές. Ότι ξεκινήσεις με τη νέα Σελήνη στις 27/6 θα έχει πρόοδο και πορεία.

Πρόσεχε τα έξοδά σου για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων στα τέλη Μαΐου. Η νέα Σελήνη στις 27/6 σε βοηθά να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Προσοχή στις καταχρήσεις. Το καλοκαίρι, θα ανανεωθείς ριζικά.


ΙΧΘΕΙΣ

Νιώθεις πως δουλεύεις πολύ χωρίς να έχεις το αντίστοιχο όφελος και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Σιγά-σιγά, η διάθεσή σου ανεβαίνει, βγαίνεις και διασκεδάζεις. Με την έκλειψη στις 29/4 θα κάνεις πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές, να προκύψει ένας έρωτας που θα εξελιχτεί σοβαρά. Η πανσέληνος στις 13/6 φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα ενώ η νέα Σελήνη στις 27/6 φέρνει νέα ξεκινήματα πολλά υποσχόμενα.

Αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερές βάσεις, μπορεί να αποφασίσεις μια πιο σοβαρή δέσμευση. Οι γνωριμίες του Μαΐου για τις ελεύθερες θα είναι καθοριστικές. Επιστροφές σε σχέσεις του παρελθόντος επίσης ευνοούνται αυτό το μήνα.
Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται σημαντικά τέλη Μαΐου.

Έσοδα μπορεί να έχεις το ίδιο διάστημα καθώς και μέσα στον Ιούνιο, τόσο από τη δουλειά, όσο και μέσα από περιουσιακά στοιχεία. Ανανεώσου, άλλαξε look, ξεκίνα γυμναστική, χάσε κιλά αν αυτό είναι απαραίτητο. Η έκλειψη στις 29/4 σε βοηθά.


Διάβασε επίσης:

Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
Αστρικά Tips: Έρωτας, σεξ και οι καλύτεροι συνδυασμοί των ζωδίων!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ