Follow us

Ζώδια Ιούλιος 2014: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι να περιμένουν όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούλιο; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

astraminasioulios

Τι να περιμένουν όλα τα ζώδια για τον μήνα Ιούλιο; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:
Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 12/7. Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27/7.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος του Δία στον Λέοντα στις 16 και του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 13 και στις 18/7, αντίστοιχα.


ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις που δεν σου επιτρέπουν να πλήξεις καλοκαιριάτικα. Οι ανατροπές που έχεις βιώσει το προηγούμενο διάστημα σε έχουν ωριμάσει και σε έχουν βοηθήσει να αλλάξεις τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης. Αν ο γάμος ή η σχέση σου είναι σε δύσκολη καμπή, καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα αποφάσεις, πριν δώσεις χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να κρίνει με καθαρό νου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα εργασιακά δεδομένα εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά στην καθημερινότητα. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα όποια επικοινωνιακά λάθη έκανες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα υλοποιηθούν μετά τον Αύγουστο. Προσοχή το α’ δεκαήμερο του μήνα, καθώς θα έχεις αυξημένα έξοδα. Μετά τις 18 θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό και θα μπορείς να μεθοδεύσεις πιο αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου.

ΥΓΕΙΑ: Είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις δίαιτα, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τη γοητεία σου ανεβασμένη στα ύψη δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμήσεις. Κι εσύ όμως, θα είσαι ευάλωτη σε πειρασμούς, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, ήδη προβληματικοί δεσμοί πιθανόν να διαλυθούν, καθώς τα «συμβαλλόμενα μέρη» θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αν είσαι μόνη, ο Ιούλιος θα είναι ένας φλογερός μήνας.

EΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούλιος υπόσχεται έντονη κινητικότητα, αλλά οι κρόνιες επιρροές λειτουργούν περιοριστικά. Παρ’ όλα αυτά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και δραστηριότητες και να κάνεις πιο αποφασιστικές κινήσεις. Μετά τις 15 ευνοείσαι να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Θα σε απασχολήσουν ο θυρεοειδής και τα οστά. Επίσης, είναι καλό διάστημα για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: O Ioύλιος λειτουργεί καταλυτικά στο να συνειδητοποιήσεις την ανεπάρκεια της ερωτικής σου πραγματικότητας. Με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα επιδιώξεις να δώσεις νέο νόημα στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν ευκαιρίες να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Δία στον Λέοντα στις 16 δίνει υποσχέσεις για ενίσχυση των προσόντων σου, προκειμένου να είσαι ανταγωνιστική στην εργασιακή αρένα. Όλο τον μήνα υπάρχουν ευνοϊκές επιρροές για την επαγγελματική σου ζωή, ενώ η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης θα δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Ιδανικό διάστημα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο γενέθλιος μήνας σε καλεί να δείξεις ψυχραιμία, καθώς η επιρροή της Πανσελήνου σε καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτη σε παρεξηγήσεις. Να είσαι προσεκτική στα λεγόμενα και στις πράξεις σου, για να μην έρθεις σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, το β' δεκαπενθήμερο ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν θα λείψουν τα εμπόδια και οι αναβολές, γι' αυτό χρειάζεται να φανείς ευέλικτη και να αντιμετωπίσεις με μεθοδικότητα τις δυσκολίες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μετά τις 13 θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις παγίδες. Επίσης, το ίδιο διάστημα θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στο πεπτικό και στο νευρικό σύστημα. Το β' 15ήμερο ευνοεί την έναρξη κάποιας δίαιτας.


Συνέχεια στη σελίδα 2




ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς θα δοκιμαστεί η σχέση σου με τον σύντροφο. Θα επικρατήσει κλίμα ασυνεννοησίας γι' αυτό χρειάζεται να φανείς ψύχραιμη και να αποφύγεις αδιέξοδες συζητήσεις. Αν είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά στα φλερτ αυτής της περιόδου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με υπομονή και ψυχραιμία θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι όποια λάθη κάνεις αυτό το διάστημα, θα έχουν οικονομικό αντίκτυπο. Παρ' όλα μετά τις 15 πιθανόν να αυξηθούν τα έσοδά σου, έστω και περιστασιακά. Καλό θα ήταν τώρα να τακτοποιήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στη διατροφή σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας είναι ένας αντιφατικός για την ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 12 στον Αιγόκερω εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Η γοητεία σου απογειώνεται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο – θα σαγηνεύσεις τα αντρικά πλήθη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μοναδικές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να πετύχεις τους στόχους σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσοχή το διάστημα 17-21/7, γιατί δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Το β' 15ήμερο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αυξηθούν τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σου να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις.


ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι τις 17 διαλύει τις όποιες αυταπάτες σκίαζαν την ερωτική σου ζωή. Πιθανόν τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο στις 13 σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακή και εξωστρεφή, με αποτέλεσμα κανείς να μη μένει ασυγκίνητος στη γοητεία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Ο Ιούλιος είναι κομβικός μήνας για τα επαγγελματικά σου, καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά στις συνεργασίες σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, τώρα ευνοείσαι. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, αν και έχεις έσοδα, ωστόσο τα έξοδα δεν σου επιτρέπουν να αισιοδοξείς. Ιδιαίτερη προσοχή μετά τις 19.

ΥΓΕΙΑ: Το β' 15ήμερο του μήνα προσοχή στη διατροφή και σε μικροατυχήματα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν εξαιρέσουμε την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, ο Ιούλιος δεν θα είναι ένας επιβαρυντικός μήνας για σένα. Το αντίθετο. Θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις καλά κρυμμένες ανασφάλειες και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τα επόμενα βήματά σου. Απόφυγε να αποφασίσεις για κάποιες προτάσεις συνεργασίας ή για νέες συμφωνίες τις πρώτες και τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 26 απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή.


Συνέχεια στη σελίδα 3
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ώς 17 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και την ανάγκη σου να προχωρήσεις σε αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Μετά τις 18 θα νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί. Σχέσεις που δεν έχουν προοπτική θα τελειώσουν για να δώσουν τη θέση τους σε νέες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό συνεχίζει να λειτουργεί πιεστικά. Η είσοδος όμως του Ερμή στον Καρκίνο στις 13 προμηνύει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σου και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων Μην έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους στις 12. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα το α' 15ήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
Ξεκίνησε δίαιτα μετά τις 24 και προσοχή σε αλλεργίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί, καθώς είτε είσαι σε σχέση είτε σε γάμο νιώθεις ένα περίεργο κενό. Ευτυχώς το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 18 σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το σκηνικό. Αν είσαι μόνη, το γ' δεκαήμερο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η ανησυχία και η ανυπομονησία για τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι προσπάθειες των προηγούμενων μηνών δεν σου επιτρέπουν να ησυχάσεις. Βεβαίως η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σε βοηθά να κλείσεις επωφελείς συμφωνίες και εκκρεμότητες. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα στις 25.

ΥΓΕΙΑ: Βρες άμεσα χρόνο να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και βοηθά η αισθηματική σου ζωή να αποκτήσει ροζ αποχρώσεις. Αν έχεις σχέση, το γ' δεκαημέρο πιθανόν να έρθεις αντιμέτωπη με τη ζήλια του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και φλέρταρε με την ευτυχία, ειδικά μετά τις 16.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο μέχρι τις 16 υπόσχεται ένα εξαιρετικό 15ήμερο έντονης κινητικότητας για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, ειδικά αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι τις 17 θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται και είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις μετά τις 26.


ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι ένας θετικός μήνας. Οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφο. Αν είσαι μόνη, τώρα ευνοείσαι να ζήσεις έναν καρμικό έρωτα, που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου για πάντα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τις 15 ενισχύει τη δημιουργικότητά σου κλείνοντας ραντεβού με την επιτυχία και την καταξίωση, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια μακρά περίοδο ματαίωσης των προσδοκιών σου. Μετά τις 12 ξεπερνάς εμπόδια και εκμεταλλεύεσαι με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο τις επαγγελματικές προοπτικές που σου δίνονται. Προσοχή στα οικονομικά το α' δεκαήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
Μετά τις 17 ξεκίνησε δίαιτα.

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ