Follow us

Τι σημαίνει ο Δίας στον Λέοντα έως τον Αύγουστο 2015 για όλα τα ζώδια;

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 11 Αυγούστου 2015. Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια πρέπει να προσέχουν;

Ζώδια και 12 θανάσιμες πεθερές!

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 11 Αυγούστου 2015. Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια πρέπει να προσέχουν;


Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, μπήκε στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα και θα μείνει ως τις 11/8/2015 αυξάνοντας τη διάθεση για περισσότερη χαρά, δημιουργικότητα, έρωτα, διασκέδαση, ρίσκο, αθλητισμό.
Θα παρθούν πρωτοβουλίες για να βγούμε από το τέλμα των τελευταίων ετών, θα αναπτυχθούν νέες τακτικές επιβίωσης και δημιουργικής έκφρασης.

Ο Δίας στο Λέοντα δεν πτοείται από τις δυσκολίες, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός του θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του. Θα σκορπά λάμψη, αισιοδοξία, θάρρος, θα αισθανόμαστε αρχηγοί, θα οδηγούμε, θα καινοτομούμε. Θα πιστέψουμε εκ νέου στη ζωή και θα προχωράμε ενάντια σε κάθε αποτυχία. Η πίστη στον εαυτό μας θα μας κάνει πρωτοπόρους, θα βουτάμε τις ευκαιρίες. Προσοχή χρειάζεται σε εκκεντρικές, αλαζονικές, επιδεικτικές, υπεροπτικές συμπεριφορές. Να προσπαθήσουμε να μην κυριαρχούμε με τον οποιοδήποτε τρόπο, να μην κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού. Η γενναιοδωρία να μην φτάσει σε σημείο υπερβολής.

Θα είναι μια χρονιά φωτεινή που θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη, θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τα θεάματα. Ο έρωτας θα αποκτήσει εξέχουσα σημασία και πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν ή θα δημιουργηθούν νέες, με σοβαρές προοπτικές. Η αναζωπύρωση παλαιότερων σχέσεων εφόσον υπάρχουν συναισθήματα είναι επίσης πιθανό σενάριο.

Ευνοημένοι θα είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχουν τύχη και ευκαιρίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.
Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί για να μην απογοητευτούν.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; (Διάβασε οπωσδήποτε και τον ωροσκόπο σου).

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα σου υπόσχεται έρωτα και διασκέδαση. Η χαρά της ζωής επανέρχεται. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα γίνεις πιο δημιουργική από ποτέ. Θα έχεις το θάρρος και τη δύναμη να αντεπεξέλθεις και στα πιο δύσκολα. Μια σταθερή σχέση, ένας γάμος, μια συγκατοίκηση, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια. Η τύχη θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία. Να κάνεις νέα ξεκινήματα με οργάνωση αποφεύγοντας κάθε υπερβολή. Ο έρωτας θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές αρκεί να ξέρεις να αποφεύγεις τις παραπλανήσεις. Αν είσαι μόνη, αυτό που ονειρεύεσαι είναι προ των πυλών. Ταξίδια και εξωτερικό ευνοούνται. Η κοινωνικότητά σου θα ενισχυθεί, τα όνειρα και οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. Οι συνθήκες εργασίας σου θα καλυτερέψουν, θα βρεις νέες στρατηγικές επιβίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα θα απομακρύνει φόβους και αγωνίες, θα φέρει μια νέα εποχή για τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσδοκίες σου. Θα συνειδητοποιήσεις ποια είσαι και θα αναζητήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Θα αναγκαστείς να μιλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για το πως αισθάνεσαι, να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα για να νιώσεις καλύτερα. Μακροχρόνια προβλήματα θα λυθούν ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Εύνοια θα υπάρχει σε περιουσιακά, σπίτι και ακίνητα. Αγοραπωλησίες ή κληρονομιές είναι επίσης πιθανά σενάρια. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά στο σπίτι ή να ξεχρεώσεις οφειλές που σε βαραίνουν. Η επαφή με τις ρίζες σου ή τις παραδόσεις θα σου δίνουν χαρά. Οι ανάγκες σου θα καλυφθούν ενώ και η ψυχολογική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στο Λέοντα θα σου δώσει μια πιο θετική σκέψη και άποψη για τη ζωή παρόλο που ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 25/12 θα προσπαθήσει να σε κάνει απαισιόδοξη και αρνητική. Ταξίδια, νέες γνωριμίες, εμπόριο, σπουδές, μετακινήσεις, σεμινάρια, διαπραγματεύσεις, επικοινωνία ευνοούνται. Προσπάθησε να ανανεωθείς, να βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά για να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να κάνεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες ή μια νέα συνεργασία από την οποία θα ωφεληθείς, μπορείς επίσης να αλλάξεις δουλειά για να ασχοληθείς με κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγορά αυτοκινήτου ή συσκευών επίσης ευνοούνται. Ευχάριστα νέα μπορεί να ακούσεις από αδερφικά ή συγγενικά πρόσωπα και γείτονες. Μια γνωριμία μέσω γνωστού μπορεί να σε ενθουσιάσει. Οι ιδέες σου θα αποφέρουν καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί τον οικονομικό σου τομέα. Θα υπάρξει σταθερότητα ή και άνοδος. Θα ανεξαρτητοποιηθείς και θα ξέρεις πλέον ποιον εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά, θα νιώσεις πιο ασφαλής, σίγουρη και ήρεμη. Μια επισημοποίηση ευνοείται ενώ αν είσαι ελεύθερη, θα κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Αποταμίευσε κέρδη από δουλειά ή αγοραπωλησίες, προφύλαξε τα κεκτημένα σου. Εύνοια θα υπάρξει από νομικά θέματα, εκδόσεις, εξωτερικό. Θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου, θα προβάλλεις τον εαυτό σου. Οικονομικά θέματα του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν και όλα γίνονται καλύτερα με σωστές κινήσεις και προγραμματισμό. Οι ιδέες σου θα υλοποιηθούν, θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου ενώ θα αποκτήσεις και νέους συμμάχους.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Συνέχισε στη σελίδα ii

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια, μεγαλοπρέπεια, ζωντάνια, χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα για το μέλλον, μοναδικές ευκαιρίες. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα πάρεις δύναμη για τα δύσκολα που περνάς με τον Κρόνο στο Σκορπιό ως τις 24/12. Ο Δίας θα σε ανταμείψει, θα φέρει μεγαλύτερη αυτογνωσία, θα σε μάθει καινούργια πράγματα. Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα έχουν μακροχρόνια επιρροή καθώς τώρα βάζεις τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Εκπέμπεις, προσελκύεις και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Ευχάριστα νέα θα έχεις και στον ερωτικό τομέα, μια νέα σχέση ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς που δεν έχεις ξεπεράσει είναι πιθανά σενάρια. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη. Προωθούνται φιλοδοξίες και ενδιαφέροντα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό ή την υπερβολή. Θα ηγηθείς μιας νέας κατάστασης με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα είναι μια προστασία απέναντι στα προβλήματα και τις εντάσεις που προκύπτουν σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θα έχεις το θάρρος και την ψυχραιμία να αντέχεις ότι προκύπτει και να προχωράς παρακάτω με την αισιοδοξία να ακολουθεί το κάθε σου βήμα. Υγεία και εργασία ευνοούνται, μπορείς να προχωρήσεις σε βελτιώσεις. Φόβοι και ανασφάλειες εξαλείφονται. Θα γίνεις πιο μυστικοπαθής με σκοπό να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και την προσωπική σου ζωή. Ένας κρυφός έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης που δεν θέλεις να αποκαλυφθεί ακόμα θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθάει. Ο Δίας θα είναι ο φύλακας-άγγελός σου. Θα προσφέρεις βοήθεια σε πρόσωπα που σε χρειάζονται ενώ θα εξελιχθείς ηθικά και πνευματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα φέρνει νέους στόχους και όνειρα. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Θα πετυχαίνεις ότι βάζεις στο μυαλό σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Όλων των ειδών οι σχέσεις σου ευνοούνται αρκεί να σε βοηθάνε να εξελιχτείς και να μην σε καταπιέζουν. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει. Θα γνωρίσεις άτομα που θα σου δώσουν αυτά ακριβώς που έχεις ανάγκη. Οι φιλοδοξίες σου θα πραγματοποιηθούν με τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Θα κάνεις πολλές γνωριμίες καθότι η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα σχέση μέσα από το φιλικό ή επαγγελματικό σου κύκλο η οποία θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην κορυφή. Αν είσαι σε σχέση, θα επικοινωνείς πιο ουσιαστικά με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί τα επαγγελματικά σου και ξεκαθαρίζει τους στόχους σου σ’αυτόν τον τομέα. Θα δημιουργήσεις νέες συνθήκες που θα σου ταιριάζουν καλύτερα. Θα γίνουν αλλαγές μέσα σου καθώς και στα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πιθανή. Προσοχή στον Κρόνο στο ζώδιό σου ως τις 24/12 καθώς πολλές καταστάσεις δεν τις έχεις αντιληφθεί ακόμα ή είσαι ανεκτική γιατί δεν είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις ακόμα. Μια νέα δουλειά θα αναπτερώσει το ηθικό σου, θα διακριθείς και θα καταξιωθείς. Θα έχεις στήριξη και νέοι δρόμοι θα σου ανοιχτούν που θα σου φέρουν σημαντικά κέρδη. Μπορεί να αναλάβεις την ηγεσία ενός έργου και να δικαιωθείς. Οι φιλοδοξίες σου διευρύνονται.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Συνέχισε στη σελίδα iii

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο Λέοντα θα σε στηρίξει ψυχολογικά καθώς από τις 25/12 μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου. Θα κάνεις σχέδια για σχέσεις και συνεργασίες, ταξίδια που θα σου ανοίξουν τους ορίζοντες και θα σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά. Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και νοοτροπίες. Θα δίνεσαι με μέτρο συναισθηματικά και υλικά. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα επεκταθείς. Σπουδές, επικοινωνία, σεμινάρια, συμβόλαια ευνοούνται. Το εξωτερικό φλερτάρει μαζί σου ή ακόμα και ένας νέος έρωτας ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να εγκατασταθείς και σε μια άλλη χώρα. Η δημιουργία οικογένειας είναι επίσης ένα πιθανό σενάριο. Δημιουργικές δραστηριότητες ή σχέσεις με άτομα του εξωτερικού καθώς και νομικά θέματα προωθούνται με επιτυχία. Θα βρεις νέους συμμάχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο Λέοντα σε κάνει πιο επιφυλακτική με το χρήμα. Προσοχή στα έξοδα. Εκμετάλλευση ακινήτων και περιουσιακών θα σε βοηθήσουν να ξεπληρώσεις τις οφειλές σου. Ο μαγνητισμός που ασκείς είναι μεγάλος, δύσκολα σου αντιστέκονται και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά. Ευνοούνται οι σύντομες ή κρυφές ερωτικές σχέσεις. Επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος ευνοούνται αν δεν έχουν βγει από την καρδιά σου. Θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις βαθιά τον εαυτό σου και να συναναστρέφεσαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Θα αναζητάς την απομόνωση το διάστημα αυτό. Οι σχέσεις που θα επιδιώκεις θα βασίζονται σε έντονο πνευματικό δέσιμο. Οι φοβίες σου θα μειωθούν και θα καταφέρεις να κάνεις βασικές βελτιώσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα είναι θετικός για όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Θα απολαύσεις την εύνοια των άλλων απέναντί σου, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν επιθυμείς μια νέα σχέση ή συνεργασία, θα έρθει με οφέλη συναισθηματικά ή οικονομικά. Θα πιστέψεις στον εαυτό σου και θα βγαίνεις κερδισμένη εκεί που δεν το περιμένεις. Θα αξιολογήσεις τις σχέσεις σου και θα δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές. Θα τα θέσεις όλα επί τάπητος, θετικά και αρνητικά, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ή συνεργασίες καθώς και να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες. Οι ιδέες σου θα καρποφορήσουν. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. Η ψυχολογία σου θα είναι ανεβασμένη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί εργασία και υγεία. Θα νιώσεις καλύτερα αν θέματα υγείας ή εργασίας ταλαιπωρούσαν εσένα ή δικά σου πρόσωπα. Θα είσαι πιο αισιόδοξη, θα έχεις ιδέες και θα είσαι πιο αποτελεσματική στη δουλειά ή μπορεί να βρεις και μια νέα δουλειά. Φύγε από αρνητικές καταστάσεις ή οτιδήποτε σε πιέζει και θα πετύχεις, οι προσπάθειές σου θα έχουν θετικά αποτελέσματα κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Θα μπεις σε ένα πρόγραμμα, θα γίνεις πιο οργανωτική και δημιουργική και θα πετύχεις σε πολλούς τομείς. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, η καριέρα σου προωθείται αρκεί να μην χάνεις ευκαιρίες. Οι ικανότητές σου θα ανταμειφθούν, η καλή διάθεση και η θετική σκέψη θα μετρήσουν περισσότερο από ποτέ, η γενναιοδωρία σου θα βελτιώσει σχέσεις με συνεργάτες. Ένας νέος έρωτας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανός.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ