Follow us

Ζώδια Αύγουστος 2014: Οι προβλέψεις του μήνα

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο 2014. Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

astralove

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Αύγουστο 2014. Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας


ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσέληνος στις 10/8 στον Υδροχόο. Νέα σελήνη στις 25/8 στην Παρθένο.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/8 και του Ερμή στην Παρθένο στις 15/8.

ΚΡΙΟΣ
21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές θα σου επιτρέψουν αναπνεύσεις με ανακούφιση ύστερα από ένα ιδιαίτερα πιεστικό 7μηνο. Θα είναι ένας ερωτικός μήνας, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12 δρομολογεί ευχάριστες εξελίξεις. Η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο – μια σχέση μπορεί να διακοπεί ξαφνικά. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 25 φέρνει νέους έρωτες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ευνοεί προκειμένου να μεθοδεύσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Μέχρι τις 15 πρόσεχε τη διαχείριση των οικονομικών σου – απόφυγε τα περιττά έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 25 εγκαινιάζει ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας και επαφών για την προώθηση των επαγγελματικών στόχων, ιδιαίτερα αν ψάχνεις εργασία.

ΥΓΕΙΑ: Είναι μια καλή εποχή για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να αντιμετωπίσεις μικροενοχλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 30 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι μήνας εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο, αλλά και με μέλη της οικογένειάς σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο σε ωθεί να αναπλαισιώσεις τα δεδομένα της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, μετά τη Νέα Σελήνη στις 25 ευνοούνται το φλερτ και οι νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μέχρι την Πανσέληνο στις 10 καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και να οπλιστείς με υπομονή, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις με συνεργάτες και τα αιφνίδια γεγονότα. Προσοχή στα έξοδα, ειδικά το α' δεκαήμερο.

ΥΓΕΙΑ: Αν ασχολείσαι με θαλάσσια σπορ, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική το διάστημα 8-15/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό τον Αύγουστο, καθώς ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου αναστατώνοντάς την ευχάριστα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα απογειώνει τη γοητεία σου. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν τώρα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συναρπάσει. Αν έχεις, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και εντάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Mε την Αφροδίτη στον Λέοντα θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Προσοχή στις επαγγελματικές επαφές που θα έχεις, αλλά και στις υποσχέσεις που θα σου δοθούν μέχρι τις 15/8. Η Νέα Σελήνη στις 25 σε βοηθά να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

ΥΓΕΙΑ: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι προσεκτική στις αλλεργίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μετά περνά στον Λέοντα, χωρίς όμως να σε επηρεάζει αρνητικά. Η Πανσέληνος στις 10 δοκιμάζει την ψυχολογία σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 12 η γοητεία σου δεν αφήνει κανένα αντρικό βλέμμα ασυγκίνητο, με αποτέλεσμα το δεύτερο 15ήμερο να ζήσεις μοναδικές στιγμές ερωτικής μέθεξης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας μήνας έντονης κινητικότητας, αλλά και εύνοιας. Τώρα καλείσαι να σχεδιάσεις με προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα – αν και περίοδος διακοπών. Η παραμονή του Άρη στον φιλικό Σκορπιό σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους σου, ενώ η αρωγή των συνεργατών θα είναι πολύτιμη για την επαγγελματική σου καταξίωση. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου στις 10.

ΥΓΕΙΑ: Εκμεταλλεύσου τις διακοπές για να ανανεωθείς φροντίζοντας τον εαυτό σου.



Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Συνέχισε στη σελίδα ii

ΛΕΩΝ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ -23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ήλιος, Δίας, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου εγγυώνται μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τη συμπαντική εύνοια για να θεραπεύσεις τις πληγές του παρελθόντος και να χτίσεις τη συναισθηματική σου ζωή σε πιο υγιείς και στέρεες βάσεις. Εξαιρετικό διάστημα για επανασύνδεση ή επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου από τα μέσα του Ιουλίου φέρνει “σαρωτικές” αλλαγές στα επαγγελματικά σου δεδομένα. Tα σχέδια σου αρχίζουν να υλοποιούνται, οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Τα οικονομικά βελτιώνονται μετά τις 12, καθώς δεν αποκλείεται να κλείσεις μια νέα συνεργασία.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ένας ουδέτερος μήνας για τα ερωτικά σου. Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλικό Καρκίνο και κατόπιν περνά στον Λέοντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε επηρεάζει αρνητικά. Πλέον νιώθεις έτοιμη να αξιολογήσεις τα δεδομένα της υπάρχουσας σχέσης και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της. Αν είσαι μόνη, πιθανόν τώρα μια φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μην απογοητευτείς από τυχόν εμπόδια που θα προκύψουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι περίεργη στον εργασιακό χώρο και δεν αποκλείονται εντάσεις με συνεργάτες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά σου, καθώς ανέλπιστες ευκαιρίες συνεργασίας θα προκύψουν, ειδικά μετά τις 12.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου και στις αλλεργίες.

ΖΥΓΟΣ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10/8 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και τη γοητεία σου. Αν έχεις σχέση, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να την ανανεώσεις, καθώς η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ότι επηρεάζει τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Αν είσαι μόνη, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ, καλό θα ήταν όμως να μην επενδύσεις συναισθηματικά, καθώς θα είσαι επιρρεπής στις εξαπατήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/8, αλλά και του Άρη στον Σκορπιό δρομολογεί εξελίξεις στην καριέρα σου, καθώς θα έχεις συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στις επαφές με άτομα κύρους και συνεργάτες. Μην παρασυρθείς σε αμφίβολες οικονομικές συμφωνίες μετά τις 20/8.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις σου κι αν ασχολείσαι με θαλάσσια σπορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου υπόσχονται βραδιές πάθους. Αν θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου, ο μήνας των διακοπών σε ευνοεί να το κάνεις. Αν είσαι μόνη, νέα πρόσωπα από τον φιλικό σου κύκλο θα διεκδικήσουν την προσοχή σου, ιδίως μετά τις 25.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 10 σε καλεί να ασχοληθείς με επαγγελματικές εκκρεμότητες και να επιλέξεις προσεκτικά ποιες ευκαιρίες θα αξιοποιήσεις. Μετά τις 20/8 απόφυγε υπερβολές και περιττά έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 25 διευρύνει τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

ΥΓΕΙΑ: Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ιδιαίτερα μετά τις 10.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Συνέχισε στη σελίδα iii


ΤΟΞΟΤΗΣ
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10 δίνει υποσχέσεις για έναν ερωτικό μήνα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα απογειώνει τη γοητεία σου, ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό σε καθιστά πιο επικονωνιακή – εκμεταλλεύσου το γεγονός για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, οι διακοπές θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την αποφασιστικότητα να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στις 10 σε καλεί να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 25 εγκαινιάζει ένα διάστημα επαφών και συζητήσεων για νέα συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 12/8 “ρίχνει” τίτλους τέλους σε μια περίοδο αστάθειας και ανασφάλειας για τα ερωτικά σου. Τώρα μπορείς να θέσεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 15 υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και εργασιομανής, πλέον νιώθεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για διακοπές – και οι πλανήτες δεν σου χαλούν το χατίρι. Ο Αύγουστος είναι σχετικά ουδέτερος μήνας για τα επαγγελματικά σου. Από τις 15 και μετά που ο Ερμής περνά στην Παρθένο μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, τα οποία και θα δρομολογήσεις τον Σεπτέμβρη. Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει αυτόν ακριβώς τον τομέα.

ΥΓΕΙΑ: Οι διακοπές ενδείκνυνται για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 10 υπόσχεται έναν έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Άλλωστε η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, αν μη τι άλλο σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και απογειώνει τη λίμπιντο στα ύψη. Το διάστημα αυτό, αν έχεις σχέση, είτε θα διορθώσεις τα κακώς κείμενά της σχέσης είτε θα προχωρήσεις σε διάλυσή της. Αν είσαι μόνη, οι πλανητικές επιρροές φέρνουν νέα άτομα στη ζωή σου, που ήρθαν για να μείνουν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και μήνας διακοπών, η παρουσία του Δία στον Λέοντα εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην προώθηση της καριέρας σου. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 15 θα δεις τα οικονομικά σου να εμφανίζουν σημάδια ανάκαμψης. Είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να περικόψεις δαπάνες. Το γ' δεκαήμερο απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με συνεργάτες, ενώ η Νέα Σελήνη στις 25 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε καταχρήσεις και φρόντισε να ξεκουράζεσαι αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς, καθώς η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον φιλικό Καρκίνο. Αν έχεις σχέση, είναι ένα καλό διάστημα για να την ανανεώσεις και να εκμεταλλευτείς τις διακοπές σας, προκειμένου να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Αν είσαι μόνη, σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να είναι μήνας διακοπών, ωστόσο ο Αύγουστος -ειδικά το β' δεκαπενθήμερο-, θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Η παρουσία του Δία στον Λέοντα από τα μέσα Ιουλίου, αλλά και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 σε βοηθούν να σχεδιάσεις με επιτυχία τα επόμενα βήματά σου και να εκμεταλλευτείς τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς τα θέματα υγείας και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή σου.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Καλοκαίρι 2014: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ