Follow us

Φθινόπωρο 2014: Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε μήνα

Ποιες αλλαγές θα σου χτυπήσουν την πόρτα Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο; Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια και εξεταστική: Πώς αντιμετωπίζει τις εξετάσεις το κάθε ζώδιο;

Ποιες αλλαγές θα σου χτυπήσουν την πόρτα Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο; Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σου; Τι ζητάς για να νιώσεις ολοκληρωμένη;

Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί του και οι ανέμελες στιγμές. Γέμισες τις μπαταρίες σου και τώρα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.
Ποιες αλλαγές θα σου χτυπήσουν την πόρτα; Πως ξεκινά η φθινοπωρινή σεζόν; Μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.


ΚΡΙΟΣ

Ζεις το παρόν, τη στιγμή και πολλές φορές δεν υπολογίζεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Έχεις ανάγκη νέες καταστάσεις, που να ανάβουν τα αίματα, με ευχάριστο ή όχι τρόπο.
Το φθινόπωρο θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου, κυρίως σε οικονομικού τύπου θέματα. Θα αρπάξεις τις ευκαιρίες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.
Τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα και θα προσπαθήσεις να στηρίξεις τα συμφέροντά σου.
Τον Οκτώβριο γίνεται η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 8. Ξαφνικές απρόβλεπτες αλλαγές σε βασικούς άξονες της ζωής σου ή ανατροπές σχεδίων είναι πιθανά σενάρια. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες.
Τον Νοέμβριο αρχίζουν τα πράγματα και τακτοποιούνται. Δες κάθε επαγγελματική αλλαγή σαν πρόκληση, θα αποδειχθεί θετική. Από τα μέσα του μήνα, θα σου δοθούν ευκαιρίες να ανανεώσεις και την ερωτική σου ζωή.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευτυχία για εσένα ίσον ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δεν αφήνεσαι στη στιγμή, δεν φέρνεις εύκολα την αλλαγή. Προτιμάς τη σταθερότητα και χάνεις την απόλαυση του παρόντος.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, εδώ και δυο χρόνια, σε δοκιμάζει σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η ώρα να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος με οποιοδήποτε κόστος και να προχωρήσεις μπροστά.
Ο Σεπτέμβριος θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή, θα σε αναζωογονήσει προσφέροντάς σου υπέροχες στιγμές. Τα κενά σου θα καλυφθούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, οικονομικού τύπου υποχρεώσεις θα σε πιέσουν, θα σε αγχώσουν καθότι θέλεις να είναι όλα πάντα τακτοποιημένα.
Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό φέρνει αλλαγές, ίσως και όχι τόσο επιθυμητές. Η έκλειψη Ηλίου στο απέναντι ζώδιο σου δίνει την ώθηση να πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες.
Τον Νοέμβριο θα πας ένα βήμα παρακάτω στην ερωτική σου ζωή, αν βέβαια έχεις κλείσει κεφάλαια και σχέσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά. Θετικός αυτός ο μήνας για νέες γνωριμίες.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις την περιέργεια να μαθαίνεις τα πάντα, δεν στέκεσαι πουθενά, θέλεις να έχεις λίγο απ’όλα. Σαν την πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι.
Το φθινόπωρο θα επεκταθείς, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα κάνεις νέες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, θα βάλεις νέες βάσεις στην ερωτική σου ζωή. Κι αυτό δεν θα γίνει αναίμακτα! Θα υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και θα κληθείς να κάνεις ένα βήμα πίσω.
Τον Σεπτέμβριο θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή αλλά και αλλαγές, ίσως δύσκολες, στην επαγγελματική σου ζωή.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, θα αγχωθείς με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ίσως κάποιες γνωριμίες σου σε βοηθήσουν.
Τον Νοέμβριο, οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν. Ευτυχώς, η ερωτική σου ζωή αρχίζει και σταθεροποιείται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευτυχία για εσένα είναι η αγάπη των άλλων, η ασφάλεια σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Αυτά αναζητάς και διεκδικείς.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει αισιόδοξη. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με θετική ενέργεια. Προσπαθείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου. Θα τα καταφέρεις!
Τον Σεπτέμβριο κυριαρχεί το φλερτ, η επικοινωνία. Μπορεί να γίνουν κάποιες συζητήσεις ή και αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Ίσως διαφωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή θελήσεις να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά θέματα θα σε αγχώσουν, θα σε στρεσάρουν. Οι υποχρεώσεις θα σε εξαντλήσουν, θα απορροφούν όλο σου το χρόνο.
Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό ανατρέπει τα σχέδιά σου, σχεδόν σε αιφνιδιάζει φέρνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό φέρνει στη ζωή σου ένα μοιραίο έρωτα ή μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου.
Τον Νοέμβριο, λες τέλος στη μοναξιά. Ασχολείσαι έντονα με την ερωτική σου ζωή και περνάς υπέροχες στιγμές. Ρομαντισμός, επικοινωνία, εξομολογήσεις κάνουν πιο όμορφη τη ζωή σου.



Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Συνέχισε στη σελίδα ii



ΛΕΩΝ

Θέλεις να πηγαίνεις πάντα μπροστά με ένα τσούρμο να σε ακολουθεί και να σε θαυμάζει. Να είσαι ηγέτης με τους προβολείς στραμμένους πάνω σου, να υπερέχεις.
Το φθινόπωρο, με το Δία στο ζώδιό σου, ξεκινά μια νέα εποχή για εσένα, κάνεις μεγάλα σχέδια. Θέλεις να κλείσεις κάθε εκκρεμότητα που σε βασανίζει και να βάλεις μια τάξη στην προσωπική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όσο και αν, για λίγο ακόμα, πιέζεσαι.
Τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά ενώ και τα οικονομικά σου, αργά και σταδιακά, θα αρχίσουν να βελτιώνονται.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, θα κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν.
Τον Νοέμβριο θα κυριαρχήσει ο έρωτας, το πάθος. Μια νέα γνωριμία έρχεται που θα σε ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κοιτάς το σωστό, το δίκαιο παραμερίζοντας το προσωπικό σου όφελος. Αναζητάς τη δικαίωση, την προσφορά.
Το φθινόπωρο θα προσπαθήσεις, με καλή διάθεση, να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις όνειρα και θα τα πραγματοποιήσεις αρκεί να μειώσεις τις απαιτήσεις σου.
Τον Σεπτέμβριο, η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί ενώ και κάποιες νέες συμφωνίες ίσως δώσουν μια ώθηση στα οικονομικά σου.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, ξεκινάς νέα σχέδια που θα πετύχουν και θα σου δώσουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς.
Τον Νοέμβριο, η ερωτική σου ζωή θα έχει ανανεωθεί ριζικά και θα σου προσφέρει πληρότητα.


ΖΥΓΟΣ

Το οξυγόνο σου είναι η ομορφιά, η γαλήνη και η αρμονία αρκεί να έχεις έναν άνθρωπο στο πλευρό σου να τα μοιράζεσαι, έναν άνθρωπο που να μην διαταράσσει την ηρεμία σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει να ανησυχείς για το μέλλον σου. Φοβάσαι να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Όμως, τα γεγονότα θα σε σπρώξουν να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, είτε καλές, είτε απογοητευτικές.
Τον Σεπτέμβριο, η εκφραστικότητα αλλά και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα σχέδιά σου θα προωθηθούν ενώ είναι πιθανή και η δημιουργία μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας.
Τον Οκτώβριο, με την έκλειψη Σελήνης στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να επέλθει μια αιφνίδια ρήξη σε σχέση ή συνεργασία. Μοιραίος κρίνεται ο μήνας για την ερωτική σου ζωή.
Τον Νοέμβριο, στρέφεις το βλέμμα σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αναπόφευκτες οι πιέσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξέρεις να επιβιώνεις ότι και αν συμβεί. Θέλεις να επιβάλλεσαι σε ανθρώπους και καταστάσεις, έχεις την υποψία ότι πάντα κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει ώριμη για να διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Είσαι πλέον δυναμωμένη, έχεις πάρει πλέον τις αποφάσεις σου για κάποιες καταστάσεις, όσο και αν οι πιέσεις συνεχίζονται. Στόχος σου είναι η σταθεροποίηση σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα.
Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν καλές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Όμως, εσύ θα έχεις ακόμα κάποιες αναστολές, θα κρατάς μυστικά και αποστάσεις, δεν θα ανοίγεσαι εύκολα προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου.
Τον Οκτώβριο, η καθημερινότητά σου αλλά και η εργασία σου θα διαταραχτούν και θα αγχωθείς. Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να δώσεις ένα τέλος προκειμένου να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.
Τον Νοέμβριο, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα γευτείς τις χαρές της ζωής.



Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Συνέχισε στη σελίδα iii


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να κινείσαι, να ζεις κάθε εμπειρία που σου προσφέρει η ζωή. Οι ανοιχτοί ορίζοντες σε κάνουν ευτυχισμένη. Όσο πιο ψηλά, όσο πιο μακριά, τόσο καλύτερα!
Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανοίξεις τα φτερά σου, να επεκταθείς, να δράσεις, να βάλεις στόχους. Βρίσκεις τον εαυτό σου, είσαι αισιόδοξη και κάνεις νέα ξεκινήματα.
Τον Σεπτέμβριο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Κινείσαι δυναμικά και βελτιώνεις τις εργασιακές σου συνθήκες, παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
Ο Οκτώβριος, με τις εκλείψεις, φέρνει στην πόρτα σου ένα μεγάλο, δυνατό έρωτα. Πρόσεχε, αν είσαι σε σχέση, για να μην βρεθείς σε μεγάλα μπλεξίματα.
Ο Νοέμβριος θα σου προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές που θα σε ανανεώσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, είτε μικρά είτε μεγάλα. Θέλεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να γίνονται τα πράγματα όπως τα έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει αγχωμένη για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν και θα σταθεροποιηθούν αν κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα φέρουν και έσοδα. Ερωτικά, τα εμπόδια ξεπερνιούνται.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, κάνε ένα βήμα πίσω στην αισθηματική σου ζωή για να αποφύγεις προβλήματα.
Τον Νοέμβριο, έχεις δύναμη, ερωτισμό. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις μεγάλη διανοητική δύναμη, ιδανικά και αδιαφορείς για τον συντηρητισμό. Στόχος σου είναι να κατακτήσεις κορυφές και να μεταφέρεις οράματα.
Το φθινόπωρο καλείσαι να σταθεροποιήσεις κάποιους τομείς στη ζωή σου, να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να πεις σιγά-σιγά αντίο στον Κρόνο στο Σκορπιό. Θέλεις να βρεις μια δουλειά ή να ισχυροποιήσεις την ήδη υπάρχουσα, να μείνεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.
Τον Σεπτέμβριο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, γνωρίζεις νέο κόσμο και τρέχεις με τα χίλια στον εργασιακό τομέα.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες τονώνουν το ηθικό σου, κάτι ανοίγει που σε ανεβάζει ψυχολογικά.
Τον Νοέμβριο πετυχαίνεις τους στόχους σου με αγώνα, υπομονή και επιμονή.


ΙΧΘΕΙΣ
Ονειρεύεσαι, κολυμπάς στον ωκεανό και δεν θέλεις να είσαι ποτέ μόνη συναισθηματικά, το παλεύεις έστω και με τη φαντασία σου ή μέσα από ψευδαισθήσεις, αν είσαι μόνη.
Το φθινόπωρο θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, να βρεις μια σταθερή εργασία, να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μέσα από νέες γνώσεις και εμπειρίες.
Ο Σεπτέμβριος θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον εαυτό σου, να διεκδικήσεις το καλύτερο, να δραστηριοποιηθείς. Θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες και η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, απέφυγε κάθε ρίσκο και πρόσεχε τα οικονομικά σου.
Τον Νοέμβριο, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν, τίποτα δεν είναι ικανό να σε σταματήσει.


Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ