Follow us

Ζώδια και Επαγγελματικές Συνεργασίες: Πώς θα εξελιχθούν τον Οκτώβρη;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

zodiacharacteristics

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

Όλοι παλεύουμε για την επαγγελματική καταξίωση και προσπαθούμε να συνεργαστούμε με κάθε χαρακτήρα, να βρούμε τον τρόπο να εργαστούμε αποδοτικά με κάθε συνάδελφο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις και σε όποια θέση κι αν βρίσκεται, το παίζει αφεντικό. Είναι ετοιμοπόλεμος, οι εντάσεις δεν λείπουν. Όμως είναι ειλικρινής. Για την ακρίβεια, είναι ακριβώς αυτός που φαίνεται, ντόμπρος και ξεκάθαρος. Δεν σκάβει το λάκκο κανενός, δεν του αρέσουν τα κουτσομπολιά. Παίρνει γρήγορες αποφάσεις, πρωτοβουλίες, θέλει να έχει άποψη για όλα, θυμώνει, νευριάζει, τα ξεπερνάει εύκολα. Είναι ισχυρογνώμων και φιλόδοξος και έχει γρήγορους ρυθμούς. Κάνε τις απαραίτητες υποχωρήσεις μαζί του και άφησέ τον να αισθάνεται αρχηγός.
Κριέ, τον Οκτώβριο, θα είσαι εφευρετικός και δυναμικός και όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις, θα καταφέρεις να είσαι ο πρωταγωνιστής. Με συνεργασία, υπομονή, υποχωρήσεις και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι συνεπής, οργανωτικός, σταθερός αλλά έχει πολύ αργούς ρυθμούς. Περιμένεις πολύ για να τελειώσει μια εργασία καθότι την ελέγχει ξανά και ξανά, όμως το αποτέλεσμα αγγίζει την τελειότητα. Θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί σε νέες επαγγελματικές συνθήκες ή συνεργασίες. Βάζει πρόγραμμα στο χρόνο εργασίας του και το τηρεί. Κρατά το λόγο του και μπορείς άνετα να τον εμπιστευτείς. Δεν του αρέσουν και πολύ οι αλλαγές. Είναι ευγενικός και τυπικός με τους συναδέλφους του, δεν ζορίζεται, δεν πιέζεται ακόμα και αν πρέπει.
Ταύρε, τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα και ανταγωνισμός. Οι δυσκολίες δεν θα λείπουν. Κάνε ότι σου ζητηθεί και τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να στρώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος ξέρει να εκφράζει τις απόψεις του και να τις στηρίζει. Είναι ανήσυχο πνεύμα, μιλάει ακατάπαυστα και δεν μένει στάσιμος σε ένα σημείο ποτέ. Είναι χαρούμενος, επικοινωνιακός, φιλικός και αποκτά εύκολα συμπάθειες. Ερευνά και μαθαίνει και με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο αποδοτικός στη δουλειά του. Δημιουργεί φιλίες μέσα από το χώρο της δουλειάς. Είναι καλός στις Δημόσιες Σχέσεις και τις διαπραγματεύσεις, είναι πειστικός και καλός στον προφορικό και γραπτό λόγο. Κάποιες φορές διασκορπίζεται ή γίνεται κυκλοθυμικός. Με τα δυο πρόσωπα που διαθέτει, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, όμως πάντα έχει να προτείνει κάτι ιδιαίτερο.
Δίδυμε, τον Οκτώβριο, δες την ουσία των πραγμάτων και μείνε μακριά από έριδες ή υπονομευτικές καταστάσεις. Στόχευσε στην επιτυχία έστω και με κάποιες απώλειες. Μην ρισκάρεις υπέρμετρα. Αν ψάχνεις για εργασία, κάτι θα βρεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι εργατικός και χρησιμοποιεί πολύ το ένστικτό του. Παίρνει πάντα σωστές αποφάσεις γιατί ακούει την εσωτερική του φωνή. Θέλει να νιώθει απαραίτητος στην εργασία που κάνει, να νιώθει ότι κάνει κάτι σημαντικό. Δεν ανέχεται προσβολές ή νεύρα. Είναι ευαίσθητος και παρεξηγείται, κρατάει μούτρα και θέλει κανάκεμα. Όμως, είναι τυπικός και ευγενικός. Είναι αρκετά κουτσομπόλης, θέλει να ξέρει τα πάντα στον εργασιακό χώρο και πολλές φορές χρησιμοποιεί τα στοιχεία που συλλέγει. Θέλει λεπτούς χειρισμούς, είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του. Όμως, είναι επαγγελματίας. Έχει τον τρόπο να δημιουργεί οικειότητα, να σε φέρνει πολύ κοντά του και να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά.
Καρκίνε, ο Οκτώβριος είναι σύνθετος και απαιτητικός μήνας και οι συνθήκες δύσκολες. Προχώρα αργά για να μην εκτεθείς, ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Μην εκθέτεις σκέψεις και προσδοκίες.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δες τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ο βασιλιάς, θέλει να επιβεβαιώνεται. Πιστεύει πως ότι κάνει, το κάνει τέλεια, ότι οι άλλοι υστερούν και μερικές φορές γίνεται σνομπ. Ζητά επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση πέρα από την οικονομική άνεση. Είναι δυναμικός και ικανός να κατακτήσει τους στόχους του. Διαθέτει πίστη, επιβάλλεται, θέλει να είναι ο αρχηγός στις συνεργασίες του και ξέρει να προβάλλει τον εαυτό του με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ περήφανος και ζητά επιβράβευση. Έχει πείσμα και εγωισμό και οδηγείται στην κορυφή με αργά και σταθερά βήματα. Συνεργάζεται δημιουργικά με τους άλλους και βοηθά επί της ουσίας σε συλλογικά έργα. Πρέπει να του λες μπράβο για τα επιτεύγματά του.
Λέων, τον Οκτώβριο, βάλε στόχους και προχώρα στον εκσυγχρονισμό. Κάνε τη δουλειά σου με κέφι. Αν ψάχνεις εργασία, να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχεις σημειώσει σημαντική πρόοδο. Σπουδές ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι οργανωτικός, λάτρης της λεπτομέρειας, υπεραναλυτικός. Έχει ανάγκη τη δουλειά, αφοσιώνεται σε αυτήν, την λατρεύει, προγραμματίζεται και τηρεί τα χρονοδιαγράμματα. Δύσκολα κερδίζεις την οικειότητά του, δεν έχει διάθεση για κουβεντούλα. Είναι μόνιμα πηγμένος με υποχρεώσεις, η δουλειά δεν του αφήνει περιθώρια για χάζι. Δεν σου δίνει τον αέρα εύκολα για περαιτέρω συζητήσεις. Είναι συγκεντρωτικός, συνεπής και αποδοτικός σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.
Παρθένε, τον Οκτώβριο, έχεις προστασία από τα χειρότερα. Καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν. Οι προθέσεις των ανωτέρων αλλάζουν και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν πριν το τέλος του μήνα. Αν ψάχνεις εργασία, προσπάθησε αρχές του επόμενου μήνα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός διατηρεί την αρμονία και την ηρεμία στην εργασία του. Έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του και επικρατεί καλαισθησία και τελειότητα στη δουλειά που κάνει. Είναι φιλικός, συνεργάσιμος αλλά και αναποφάσιστος, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες. Αποφεύγει τις εντάσεις. Χαμογελά και έχει πάντα διάθεση, έχει πάντα τον καλό λόγο στα χείλη. Βέβαια, είναι και λίγο ευθυνόφοβος, ξέρει να πετά μπαλάκια και να ξεγλιστρά από τα δύσκολα. Όταν έχεις την ανάγκη του, μάλλον πρέπει να βρεις τη λύση μόνος σου.
Ζυγέ, τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν αλλαγές. Ξαφνικά γεγονότα φέρνουν το τέλος μιας συνεργασίας ή το ξεκίνημα μιας νέας. Μείνε διαλλακτικός και υποχωρητικός με ανωτέρους. Μια αύξηση ή μια ευκαιρία για δεύτερη εργασία αλλά και επιστροφή μιας συνεργασίας από το παρελθόν είναι πιθανά σενάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι φιλόδοξος και θέλει να φτάσει ψηλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Παθιάζεται, είναι δυναμικός και εκδικείται όταν κάποιος προσπαθήσει να τον βλάψει. Το ένστικτό του, το μυαλό και η φαντασία του τον στηρίζουν. Ότι βάζει στο μυαλό του, το πετυχαίνει με μεθοδικότητα. Είναι ανταγωνιστικός και ζηλεύει την πρόοδο των συναδέλφων του. Είναι καλύτερα να δουλεύει μόνος του. Είναι μυστήριος και περίεργος στις συνεργασίες του. Όσο και αν το παίζει αδιάφορος, προσέχει και ελέγχει τις κινήσεις των άλλων και στήνει παγίδες. Κράτα τυπικές σχέσεις μαζί του, κάποια απόσταση. Πάντως το μυαλό του είναι αξιοθαύμαστο και πανούργο.
Σκορπιέ, τον Οκτώβριο, ετοιμάσου για ένα παραγωγικό και δημιουργικό διάστημα που θα ξεκινήσει προς το τέλος του μήνα. Τότε, ανώτερα πρόσωπα ή συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν. Τότε, είναι το κατάλληλο διάστημα για αλλαγές ή τονωτικές ενέσεις στην εργασία σου.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δες τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης αγαπά τους γρήγορους ρυθμούς στη δουλειά, ρισκάρει, ενθουσιάζεται με οτιδήποτε καινούργιο, κάνει επαγγελματικά σχέδια. Είναι αισιόδοξος, θέλει να κινείται συνεχώς, βαριέται εύκολα και αλλάζει στόχους. Κάνει ομαλές συνεργασίες και έχει καλές επαφές με συναδέλφους. Δεν του αρέσει να δουλεύει μόνος, είναι εξαιρετικός στις επαφές του με το εξωτερικό. Έχει άποψη για τα πάντα, ακόμα και για αυτά που δεν τον αφορούν. Το παίζει λίγο έξυπνος και είναι πνεύμα αντιλογίας. Υποστηρίζει τις γνώσεις του, καυχιέται για τις εμπειρίες του, θεωρεί ότι η άποψή του είναι πάντα σωστή. Αποπροσανατολίζει τους άλλους προτείνοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό και οι άλλοι χάνουν την μπάλα.
Τοξότη, τον Οκτώβριο, προσπάθησε με ψυχραιμία να διατηρήσεις τις καλές συνεργασίες και διώξε ή διόρθωσε φθαρμένες καταστάσεις. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Μυστικές συμφωνίες ευνοούνται και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, είναι η προτεραιότητά του. Είναι υπεύθυνος, λογικός, φτιάχνει προγράμματα και δίνει μάχη για την κοινωνική αναγνώριση. Είναι υπομονετικός, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Είναι απόλυτος και αυστηρός στις συνεργασίες του. Αν κάποιος μπει στο δρόμο του, εξαγριώνεται. Είναι το όνειρο κάθε εργοδότη, είναι άριστος επαγγελματίας. Πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν αφήνει περιθώριο για οικειότητες. Είναι απρόσιτος και παγερός πολλές φορές, κάνε υπομονή μαζί του.
Αιγόκερε, ο Οκτώβριος είναι μεταβατικός μήνας. Βάλε στόχους για να ανελιχθείς. Έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις και κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα δικαιωθείς με τον κατάλληλο προγραμματισμό. Έρχεται μια καλύτερη εποχή, προχωράς μπροστά με αγώνα και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι φιλικός στο επαγγελματικό περιβάλλον και διαθέτει πρωτοποριακές ιδέες. Θέτει στόχους και τους πετυχαίνει και δουλεύει πάντα για το καλό του συνόλου. Στηρίζει τους άλλους όταν τον χρειάζονται. Είναι εύστροφος, επαναστάτης και απρόβλεπτος. Πιστεύει πως όλοι μπορούν να είναι δημιουργικοί μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Έχει έμπνευση και ιδέες αλλά πολλές φορές, νευριάζει και ξεσπά, αντιδρά απρόβλεπτα και εξοργίζει τους άλλους. Όμως, μένει πάντα αγωνιστής.
Υδροχόε, τον Οκτώβριο θα προωθήσεις τα σχέδιά σου έστω και με κάποια εμπόδια που προέρχονται είτε από ανωτέρους είτε από το σύστημα. Μην μείνεις στάσιμος. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου σε μια νέα εργασία και μείνε ψύχραιμος προκειμένου να αντιμετωπίσεις κακόβουλες στάσεις στον εργασιακό χώρο ή ζήλια.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς είναι δημιουργικός, έχει φαντασία και εκφράζεται όπως αισθάνεται. Είναι συναισθηματικός και προσαρμόζεται εύκολα στις καταστάσεις. Είναι χαρισματικός, ευγενικός και συνεργάζεται αρμονικά με τους συναδέλφους του. Έχει σκαμπανεβάσματα, δεν κρύβει το άγχος ή τη στεναχώρια του, όμως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Πολλές φορές, χάνεται στον κόσμο του. Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και κάποιες στιγμές ξεγλιστράει, ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Έχει την ικανότητα να φέρνει τις καταστάσεις στο σημείο που θέλει.
Ιχθύ, ο Οκτώβριος απαιτεί σύνεση και ευελιξία. Δώσε τον αγώνα σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσματα και απέφυγε εντάσεις με ανωτέρους. Δούλεψε σκληρά, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, πάρε πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Άσε το χρόνο να δοκιμάσει καταστάσεις.


Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ