Follow us

Zώδια Νοέμβριος 2014: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι φέρνει ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου για κάθε ζώδιο; Plus: Δες τις προβλέψεις της εβδομάδας

Μηνιαία Ζώδια: Οι προβλέψεις του Μαρτίου 2013!

Τι φέρνει ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου για κάθε ζώδιο; Plus: Δες τις προβλέψεις της εβδομάδας



ΚΡΙΟΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


EΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με την ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, εκφράζοντας με ειλικρίνεια ό,τι σε ενοχλεί ή ό,τι δεν σε καλύπτει πλέον. Αν δεν το κάνεις τώρα, πιθανόν να οδηγηθείτε σε αναπόφευκτη ρήξη με τον σύντροφο, αναλώμενοι σε παιχνίδια εξουσίας. Το β' 15ήμερο, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και αισιόδοξα. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να γνωρίσεις νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όλος ο μήνας προμηνύει έντονη κινητικότητα, καθώς ευνοεί τις επαφές για επαγγελματικά θέματα. Οι υποχρεώσεις και ο φόρτος εργασίας δεν θα σου επιτρέψουν να πλήξεις, γι' αυτό χρειάζεται υπομονή και οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις. Απόφυγε έριδες με συνεργάτες και κινήσου κάνοντας λεπτούς χειρισμούς. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω σε καθιστά επιρρεπή σε έξοδα. Μετά τις 16 είναι πιθανή η βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μικροατυχήματα και μην αμελείς έναν γυναικολογικό έλεγχο.


ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Κρόνος δημιουργούν τις καλύτερες προοπτικές για τη συναισθηματική σου ζωή. Αρκεί να αφεθείς στο ερωτικό κάλεσμα που σου εκπέμπει το Σύμπαν και να μη διστάζεις να εκφράζεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, καθώς θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα πέσουν θύματα της γοητείας σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία αποκαθιστά τις ματαιώσεις που συνέβησαν τον προηγούμενο μήνα. Έτσι, ο Νοέμβριος σε γεμίζει με τον απαιτούμενο δυναμισμό για να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη στις 22 σου δίνει τις ευκαιρίες για να προωθήσεις τους στόχους σου και ευνοεί τα μελλοντικά σου σχέδια. Μετά τις 23 τα οικονομικά σου βελτιώνονται – φρόντισε το ίδιο διάστημα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε πιο επίμονα να διατηρήσεις την καλή σου φόρμα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Έντονος θα είναι ο Νοέμβριος, καθώς Ερμής και Αφροδίτη καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να σε ωθήσουν σε βίαιες αλλαγές του ερωτικού σκηνικού. Η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και θα νιώθεις καταλυτική την ανάγκη να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 φέρνει μια νέα γνωριμία που έχει προοπτικές εξέλιξης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές το α' δεκαήμερο του μήνα θα λειτουργήσουν ευνοϊκά διαλύοντας τις ανασφάλειές σου και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 22 πιθανόν να φέρει μια δελεαστική πρόταση για νέα συνεργασία. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει πιεστικά για τα οικονομικά σου και σε συνδυασμό με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές.

ΥΓΕΙΑ:
Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες το α' 10ήμερο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Άρης και Πλούτωνας στον Αιγόκερω δρομολογούν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί θα σε επηρεάζει για αρκετά χρόνια μετά. Οι εντάσεις με τον σύντροφο δεν θα λείψουν και πιθανόν να οδηγηθεί η σχέση σας σε οριακό σημείο. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια συγκλονιστική γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και ο Νοέμβριος δεν θα είναι ένας ήρεμος μήνας, ωστόσο θα είναι αρκετά τυχερός, καθώς θα διασφαλίσει τα επαγγελματικά σου δεδομένα. Το β' 15ήμερο απόφυγε να κλείσεις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου μετά τις 16, αλλά και στους όρους των συμφωνιών ή συμβολαίων που θα υπογράψεις.

ΥΓΕΙΑ: Κατάλληλος μήνας για αλλαγές στην εξωτερική σου εικόνα.
ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ένας ιδιαίτερα αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα, καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Αν έχεις σχέση, η παραμονή του Άρη στον Αιγόκερω θα προκαλέσει περισσότερους τριγμούς στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Αν θέλεις να κρατήσεις αυτή τη σχέση πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εργασιακός οργασμός θα χαρακτηρίσει τον Νοέμβριο, καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμίας σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες που θα φορτίσουν αρνητικά την ατμόσφαιρα. Το β' 15ήμερο τακτοποίησε εκκρεμότητες, ενώ το ίδιο διάστημα εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μέχρι τις 25 για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: Δείξε τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου και μην αμελείς την εμφάνισή σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο νέος μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς υπόσχεται φλογερούς έρωτες με παράφορο πάθος. Ωστόσο, χρειάζεται να είσαι προσεκτική για να μην πάρεις αποφάσεις που πιθανόν να μην φέρουν την έκβαση που επιθυμείς αργότερα. Το γ΄ δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα λειτουργήσει πιο θετικά για τις σχέσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παρά τις αναβολές και τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη διεκπεραίωση των σχεδίων σου, είσαι από τις τυχερές, καθώς το β' 15ήμερο υπόσχεται να εκπληρώσει τις προσδοκίες σου. Οι πρωτοβουλίες σου θα σε οδηγήσουν στο κλείσιμο κερδοφόρων συμφωνιών. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Νέας Σελήνης για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Αντιμετώπισε έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις που θα προκληθούν εξαιτίας του αυξημένου άγχους.


ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Μήνας μεγάλων αλλαγών, αφού πλέον είσαι έτοιμη να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της συναισθηματικής και της οικογενειακής σου ζωής. Η τεταμένη ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας του Άρη στον Αιγόκερω πιθανόν να οδηγήσει τη σχέση σου με τον σύντροφο σε οριακό σημείο. Αν είσαι μόνη, μη βιαστείς να επενδύσεις άμεσα σε μία νέα γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος ξεκινά με πολλές εναλλαγές στο εργασιακό σκηνικό. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου τη δυναμική προκειμένου να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις επαγγελματικές προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του μήνα. Τα οικονομικά σου, επίσης, θα είναι πιεστικά, καθώς αυξημένα έξοδα θα προκύψουν αιφνιδιαστικά, αλλά η παρουσία του Δία στον Λέοντα θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας βοηθώντας σε να ανταπεξέλθεις.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε λοιμώξεις του αναπνευστικού, αλλά και σε μικροατυχήματα στις μετακινήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και χρειάζεται να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές επιρροές για να ξεκαθαρίσεις το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή. Συνταγές ή τακτικές του παρελθόντος καλό θα ήταν να εγκαταλειφθούν, διότι στο όνομα της συναισθηματικής σου ασφάλειας κατέπνιξες τις επιθυμίες σου. Τώρα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να αποφασίσεις συνειδητά ποιους θέλεις και ποιους όχι στη ζωή σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Σκέψεις και συναισθήματα περνούν από κρίση λόγω του τετραγώνου Αφροδίτη-Δία στις 10/11.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος σε ευνοεί να ξεπεράσεις εμπόδια, να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να διεκδικήσεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον εργασιακό χώρο. Από την άλλη, θα έρθεις αντιμέτωπη με τις απαιτήσεις των προϊσταμένων ή των συνεργατών σου και χρειάζεται να είσαι αρκετά ευέλικτη για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Το α' 15ήμερο ευνοεί αρκετά τα οικονομικά σου, καθώς παρουσιάζονται προοπτικές για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να διευθετήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βρείς λύση σε ένα χρόνιο θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο Νοέμβριος προσφέρεται για να κάνεις έναν απολογισμό των αλλαγών και των εξιλίξεων που έφερε το προηγούμενο δίμηνο στη συναισθηματική σου ζωή. Είναι ένα θετικό διάστημα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφο, εάν το επιθυμείς. Αν είσαι μόνη, το Σύμπαν σου χαρίζει την αμέριστη εύνοιά του, ιδιαίτερα μέχρι τις 16, για να γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφεθείς με εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής και να αφήσεις την έμφυτη γοητεία σου να σαγηνεύσει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ευνοϊκός μήνας για να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και να αλλάξεις το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο διεκδικώντας την πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μέχρι τις 16 εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΥΓΕΙΑ: Είναι το καλύτερο διάστημα για να ενισχύσεις σώμα, πνεύμα και ψυχή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Οι πλανητικές επιρροές προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις. Ειδικά μέχρι τις 16 ένας νέος, συγκλονιστικός έρωτας έρχεται στη ζωή σου, αν είσαι μόνη. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική ή μια ερωτική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο επίσημο. Όπως και να έχει, οι ερωτικές δονήσεις θα είναι αυξημένες και καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη συμπαντική εύνοια ανεκμετάλλευτη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις κάποια προαγωγή, ή αύξηση, ή μια έμπρακτη αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Επίσης, στη διάρκεια του μήνα θα φανεί αν θα μπορέσεις να συνυπάρξεις και σε ποιο βαθμό με τους υπόλοιπους στον εργασιακό χώρο. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου προκειμένου να μην προκληθούν τριγμοί. Πολλά έξοδα προκύπτουν το διάστημα αυτό και καλό θα ήταν να δείξεις μεγαλύτερη εγκράτεια στις δοσοληψίες σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα, σε μολύνσεις και σε μικροατυχήματα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Η παρουσία του Δία στον Λέοντα και στον 7ο οίκο σου εστιάζει την προσοχή σου στο να αλλάξεις το ερωτικό σκηνικό της ζωής σου. Η Αφροδίτη από τις 16 στον Τοξότη αποκαθιστά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο και σας βοηθά να εκφράσετε πιο ουσιαστικά τα συναισθήματά σας. Αν δεν έχεις σχέση, φλέρταρε χωρίς αναστολές, αρκεί βεβαίως να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στο νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυξημένη κινητικότητα χαρακτηρίζει το α' 15ήμερο του μήνα, καθώς έχεις επικεντρώσει όλη σου τη δυναμική στο να εδραιωθείς στην επαγγελματική αρένα και να προωθήσεις τους στόχους σου. Οι κόποι σου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς το β' 15ήμερο. Τα οικονομικά σου θα είναι αρκετά ανθηρά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς τότε οι πλανητικές επιρροές είναι θετικές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μετά τις 17 απόφυγε έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις και κρυολογήματα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο.


ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: To α' δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ θετικό για να ανανεώσεις τη σχέση ή τον γάμο σου και να διορθώσεις τα λάθη που τυχόν έκανες. Είναι το καλύτερο διάστημα, επίσης, για να τσεκάρεις τα πραγματικά συναισθήματα του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 16 ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον έμφυτο ενθουσιασμό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος γενικά είναι λιγότερο πιεστικός από το προηγούμενο δίμηνο. Τώρα, αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μπορείς να βρεις κάτι αρκετά ενδιαφέρον ή αν ασχολείσαι με ομαδικές δραστηριότητες ευνοείσαι να προωθήσεις κάθε φιλόδοξο επαγγελματικό σου σχέδιο. Μετά τις 17 τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι' αυτό να είσαι προσεκτική στη διαχείρισή τους.

ΥΓΕΙΑ: Μέχρι τις 16/11 είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ