Follow us

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια

Ποιος μήνας ευνοεί τις σχέσεις; Ποιες θα είναι οι πιο παραγωγικές περίοδοι στα επαγγελματικά σου; Αναλυτικός οδηγός προβλέψεων για όλη τη χρονιά

Ετήσιες Προβλέψεις 2015

Ποιος μήνας ευνοεί τις σχέσεις; Ποιες θα είναι οι πιο παραγωγικέςπερίοδοι στα επαγγελματικά σου; Αναλυτικός οδηγός προβλέψεων για όλη τηχρονιά



Κριός 21/3-20/4

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ :
Αυτή τη χρονιά, θα σκεφτείς τις ανάγκες σου και θα κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να φέρεις την ευτυχία στη ζωή σου. Ένας νέος παραγωγικός κύκλος ανοίγει. Χαλιναγώγησε τα πάθη σου και μην βιάζεσαι, άσε το χρόνο να σου φέρει κάτι σταθερό και με διάρκεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες και τύχη αλλά θα χρειαστούν γρήγοροι ρυθμοί για να επωφεληθείς. Ξέρεις να διαπραγματεύεσαι, ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς. Αν είσαι άνεργη, κινήσου το Μάιο. Τοποθετήσεις χρημάτων και αποταμίευση ευνοούνται.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ:
Για να περάσεις στη δράση που ανταποκρίνεται στα ιδανικά σου. Προσοχή στις διαμάχες. Η νοσταλγία στον ερωτικό τομέα θα σε συνοδεύει.

Ταύρος 21/4-20/5

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ :
Αυτή η χρονιά, θα είναι αρμονική και ευχάριστη. Θα εκφράζεις τα συναισθήματά σου, θα μιλάς για τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και θα νιώθεις την ανάγκη της ζεστασιάς. Αν είσαι μόνη, επωφελήσου το καλοκαίρι για σχέσεις ουσιαστικές και με διάρκεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Η χρονιά θα είναι παραγωγική, θα αρπάζεις τις ευκαιρίες στον αέρα, θα εξερευνήσεις νέους ορίζοντες. Μάιος και Σεπτέμβριος είναι μήνες ανάπτυξης αν ψάχνεις για εργασία. Πρόσεχε τα έξοδά σου και πάρε το χρόνο σου πριν τοποθετήσεις τα χρήματά σου.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να φανείς μετρημένη και να πάρεις τη σωστή κατεύθυνση. Κάνε μικρές αποδράσεις και μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλλει.

Δίδυμοι 21/5-20/6

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ :
Οι σχέσεις σου αυτή τη χρονιά θα είναι πιο σταθερές και πιο ουσιαστικές. Θα είσαι πιο ανοιχτή στους άλλους, θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θα κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, θα είσαι πιο θαρραλέα και θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, μετά την άνοιξη, θα κάνεις νέες γνωριμίες, δεν θα διστάζεις να προσεγγίζεις και να ονειρεύεσαι όμορφες ιστορίες με διάρκεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη. Θα ξέρεις τι πρέπει να εγκαταλείψεις και τι να συνεχίσεις. Άκου τις συμβουλές των άλλων και βάλε νέους στόχους, μην κλείνεις πόρτες χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσπάθησε να ισορροπήσεις το budget σου το καλοκαίρι και στο τέλος της χρονιάς.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ:
Για να διασκορπιστείς, να ανοιχτείς σε νέες ευκαιρίες και επαφές. Η τύχη θα περάσει από δίπλα σου το Μάιο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο. Άρπαξέ την χωρίς δισταγμούς και κάνε παιχνίδι.


Καρκίνος 21/6-22/7

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ :
Αυτή τη χρονιά, θαθελήσεις να βάλεις γερά θεμέλια στις σχέσεις σου για να αισθανθείς πιοασφαλής και για να κάνεις σχέδια. Μια καινοτομία όπως μια μετακόμιση ή ηαγορά ενός ακινήτου, ένας γάμος ή μια εγκυμοσύνη είναι πιθανά σενάρια.Θα έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, θακάνεις μια στροφή. Διασκέδαση και κοινωνικότητα ευνοούνται. Ένας μεγάλοςέρωτας έρχεται το χειμώνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Τα σχέδιά σου θαπραγματοποιηθούν. Θα θελήσεις να βγεις από τη ρουτίνα και να βάλειςνέους στόχους που ποθείς. Η άνοιξη σε ευνοεί για μια θετική στροφή. Μηνβιαστείς για οτιδήποτε. Αν είσαι άνεργη, θα σου δοθούν ευκαιρίες, θαξέρεις να πλασάρεις τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις. Οικονομικέςτοποθετήσεις, μια αύξηση ή προαγωγή ευνοούνται.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑΣΟΥ:
Για να ανακαλύψεις νέα πράγματα τόσο για τον εαυτό σου όσο και γιατο περιβάλλον σου. Θα είσαι πιο ευαίσθητη και πιο δεκτική.

Λέων 23/7-22/8

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Αυτή τη χρονιά, θα ανοιχτείς, θα μιλήσεις για τα όνειρα και τιςεπιθυμίες σου. Θα επανατοποθετηθείς στη σχέση σου και θα κάνεις σχέδιαπου αφορούν το σπίτι σου, όπως μια αγορά ή μια μετακόμιση. Θα βλέπειςπρος την ίδια κατεύθυνση με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνειςνέες γνωριμίες επιδιώκοντας τη σταθερότητα. Μπορεί να μπλεχτείς, γι’αυτό πάρε το χρόνο σου για να δεις τα πραγματικά σου συναισθήματα πρινδεσμευτείς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Θέλεις την αλλαγή, θέλεις ναεξελιχτείς, να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Θα σουδοθούν οι ευκαιρίες, θα είσαι πιο δημιουργική και θα βρεις λύσεις γιανα κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου. Επικεντρώσου σε ένα σχέδιο και μηδιασκορπίζεσαι. Αν είσαι άνεργη, επωφελήσου την άνοιξη που ηκατάσταση ξεμπλοκάρει. Περιόρισε την τάση σου για έξοδα το 2015 για ναμην βρεθείς σε δύσκολη θέση το 2016. Αποταμίευσε χρήματα για νασταθεροποιήσεις το budget σου.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ:
Για να βρειςτι είναι σημαντικό για εσένα στη ζωή. Απέφυγε τους καβγάδες και κόψεγέφυρες με οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί. Η έμπνευσή σου θα είναι στα ύψη.

Παρθένος 23/8-22/9

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Αυτή τη χρονιά, θα θέλεις να ανοιχτείς, να πραγματοποιήσεις τιςεπιθυμίες σου. Θα είσαι λιγότερο μετριόφρων και θα τολμάς να μιλάς γιατα συναισθήματά σου. Θα είσαι ο εαυτός σου, δεν θα κρύβεσαι και θαπροχωράς παράλληλα με τον σύντροφό σου. Το φθινόπωρο, θα κάνεις κοινάσχέδια. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη, θα είσαιχαρούμενη και αυθόρμητη. Την άνοιξη, ένας όμορφος έρωτας θα μπορούσε ναεξελιχτεί σε μια εποικοδομητική σχέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Θακαταφέρεις να πας μπροστά, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου, θα κάνειςνέες επαφές. Θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου και θασταθεροποιηθείς. Αν είσαι άνεργη, άνοιξη και φθινόπωρο θα βρειςαπασχόληση αν έχεις ξεκινήσει την εύρεση από τις αρχές της χρονιάς. Μηνδιασκορπίζεσαι! Κράτα ισορροπία ανάμεσα στα έξοδα και την αποταμίευση.Εξοικονόμησε χρήματα για μελλοντικά σχέδια.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ:Για να ανθίσεις, να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Θα έχειςδιευκολύνσεις. Το ένστικτο και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη.


Ζυγός 23/9-22/10

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Αυτή τη χρονιά, θα είσαι πιο ανοιχτή, θα μιλάς για τις ανάγκες σουαλλά και για τα άγχη, τους φόβους σου. Θα βλέπεις πιο ξεκάθαρα τασυναισθήματά σου. Θα κάνεις διάλογο και θα έχεις ανάγκη τον έρωτα τουσυντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, η γοητεία και ο μαγνητισμός σουεκτοξεύονται στα ύψη και κάνεις νέες γνωριμίες. Το χειμώνα, θαπαρουσιαστεί ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ήρεμα τις ελπίδες σου, νασυγκεκριμενοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα βρεις πρωτότυπες ιδέες που θα σεπάνε μπροστά. Το φθινόπωρο θα προχωρήσεις πιο γρήγορα και ότι κάνεις θα σταθεροποιηθείστο τέλος της χρονιάς. Αν είσαι άνεργη, επωφελήσου την αρχή τηςχρονιάς. Θα ξέρεις να διαπραγματευτείς και να νικήσεις. Marketing,επικοινωνία, διαφήμιση ευνοούνται. Μην ξοδεύεις αλόγιστα. Εξισορρόπησετο budget σου για τις δύσκολες στιγμές.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Γιανα προωθήσεις τα σχέδιά σου προς πάσα κατεύθυνση. Η δημιουργικότητά σουενισχύεται. Μείνε ρεαλίστρια. Η ανάγκη σου για αλλαγές σε κάνειανυπόμονη με ανώτερα πρόσωπα. Η διπλωματία πρέπει να είναι το ατού σου.

Σκορπιός 23/10-21/11

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Αυτή τη χρονιά, θα κάνεις μια θετική στροφή στη σχέση σου, θαδιεκδικήσεις τα θέλω σου, θα αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου, θα δείξειςτον πραγματικό σου εαυτό, θα εμπιστευτείς τον έρωτα, θα εκφράσεις ταμελλοντικά σου σχέδια. Η σχέση σου θα ενδυναμωθεί, θα γίνει πιο έντονηκαι αρμονική, πιο παθιασμένη και εποικοδομητική. Θα κάνεις μια νέα αρχήχωρίς φόβο. Αν είσαι μόνη, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου θα είναι σταύψη. Θα αναζητάς μια σχέση σταθερή, σοβαρή. Το ένστικτό σου θα σεκαθοδηγήσει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Η χρονιά θα είναι κινητική, δενθα λείπουν ιδέες και σχέδια. Όμως μην διασκορπίζεσαι. Θέλεις αλλαγή αλλάδεν μπορείς να επικεντρωθείς. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Αν είσαιάνεργη, κάνε τις προσπάθειές σου την άνοιξη. Θα επικοινωνείς καλύτερακαι θα ξέρεις να πείθεις με τις ιδέες σου. Οικονομικά, θα υπάρχουναπρόβλεπτα και θα κάνεις χρήση των οικονομιών σου για να τα καταφέρεις.Κράτα ισορροπίες.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να θέσεις ερωτήματα και να αναλύσεις τη ζωή σου στον αισθηματικό τομέα. Ο έρωτας δεν έχει πάντα λογική.

Τοξότης 22/11-20/12

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Αυτή τη χρονιά, η σχέση σου θα είναι αρμονική, με διαλόγους και κοινάσχέδια. Βλέπεις τη ζωή χαμογελαστά, από την καλή της πλευρά. Οσύντροφός σου χαλαρώνει και ενισχύετε το δεσμό σας. Θα μιλάς ανοιχτά γιατα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, θα βρεις τον άνθρωπό σου προς τοτέλος της χρονιάς, τότε θα αναζητάς μια σταθερή σχέση. Ο μαγνητισμός καιη γοητεία σου θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες. Πάρε το χρόνο σου νασκεφτείς ποια είναι για εσένα η καλύτερη επιλογή. Την άνοιξη θα κάνειςμια γνωριμία πάθους, μην αρνηθείς καμία ευκαιρία, έχε τα μάτια σουανοιχτά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Κανείς δεν μπορεί να φρενάρει τασχέδιά σου. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους που έχειςκαθορίσει. Η τύχη είναι στο πλευρό σου και σου φέρνει ευκαιρίες. Ηεπικοινωνία σου διευκολύνεται, ξέρεις να πείθεις. Η δημιουργικότητά σουείναι στα ύψη. Αν θέλεις να αλλάξεις δουλειά, το φθινόπωρο θα δεχτείςκαλές προτάσεις. Τότε θα σου ανοιχτούν οι πόρτες αν είσαι άνεργη.Οικονομικά, η χρονιά θα είναι ασταθής. Κόψε τα περιττά έξοδα και κάνετροποποιήσεις για να μην αντιμετωπίσεις δυσκολίες.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑΣΟΥ:
Για να στηριχτείς στις δυνατότητές σου. Νιώθεις ικανή να κάνειςπερισσότερα. Σχεδίασε πριν ριχτείς στη δράση. Θα λάμπεις στο περιβάλλονσου. Μην απαισιοδοξείς ούτε λεπτό.

Αιγόκερως 21/12-19/1

ΔΙΑΣΗΜΟΙΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
: Σάκης Ρουβάς, Θέμος Αναστασιάδης, Κέιτ Μος, Τζιμ Κάρει,Νίκολας Κέιτζ, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ντάιαν Κίτον, ΈλεναΠαπαβασιλείου, Νόνη Δούνια, Δήμητρα Ματσούκα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Τίποτα δεν μπορεί να σε αναστατώσει, έχεις λιγότερο άγχος απ’ ότι στοπαρελθόν, λιγότερα ερωτήματα και βλέπεις τη ζωή από την καλή τηςπλευρά. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, ξέρεις να ζεις το τώρα, εκφράζειςτα συναισθήματά σου. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αφήνεσαι στονέρωτα. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.Μέχρι τώρα, είχες κλειστεί σε μια ασφαλή ρουτίνα. Όμως, αυτή τη χρονιά,πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις πιο μακριά. Από την άνοιξη,άρχισε να βγαίνεις, άλλαξε συνήθειες, άλλαξε τρόπο ζωής. Τόλμα τοδιαφορετικό, ανοίξου στην αλλαγή για να βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Τα πράγματα κινούνται γρήγορα, οι ευκαιρίες έρχονται στα πόδια σου. Οιπόρτες ανοίγουν και σου δίνονται δυνατότητες αλλαγών. Θα κάνεις σωστέςεπιλογές, θα είσαι δημιουργική και εφευρετική. Η άνοιξη είναι καλήπερίοδος αν ψάχνεις για εργασία. Θα πλασάρεσαι ως η καλύτερη και θα τακαταφέρεις. Χειρίσου το budget σου συνετά, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξειτα σχέδιά σου. Με οικονομία και σκέψη, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για να ικανοποιηθείς σε όλους τους τομείς. Η εσωτερική απελευθέρωση σε αποδεσμεύει από καταστάσεις.

Υδροχόος 20/1-18/2

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
Αυτή τη χρονιά, απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής παρόλο που δεν έχειςμεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ζεις τη στιγμή, κάνεις σχέδια για τομέλλον. Επικοινωνείς καλύτερα και βγαίνεις από τη ρουτίνα. Μπορείς νασταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, ευνοούνται γνωριμίες από τοφιλικό κύκλο. Βγες, δέξου προσκλήσεις, κάνε νέες δραστηριότητες και τοφθινόπωρο θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια σοβαρή σχέση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:
Θα δυσκολευτείς να κάνεις αλλαγές και καινοτομίες. Εκεί που κάνεις έναβήμα, αρχίζεις και αμφιβάλλεις. Θα χρειαστεί να επικεντρωθείς σε έναστόχο, να τον σκεφτείς και να τον οριοθετήσεις. Το φθινόπωρο, θα τακαταφέρεις έχοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές και τις ικανότητές σου. Ανψάχνεις για εργασία, την άνοιξη θα έχεις κάποιες καλές προτάσεις. Θαπρέπει να επιλέξεις γρήγορα τη θέση και αυτό θα σε αγχώσει. Άκου τοένστικτό σου. Ξέρεις να ισορροπείς έσοδα-έξοδα και έχεις τη λογική ναμην ξοδεύεις αλόγιστα.

ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ:
Για να επιστρατεύσειςτο θάρρος σου για να πας μπροστά. Κάποιες στιγμές θα δεχτείς πιέσεις.Μην γίνεσαι σκληρή με τον εαυτό σου. Εξέφρασε τα ιδανικά σου. Μηναρνηθείς σχέσεις που σου προσφέρουν μια απόδραση από τη δύσκοληπραγματικότητα.

Ιχθύς 19/2-20/3

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ :
Διάλογοι, σχέδια, εκπλήξεις δεν λείπουν αυτή τη χρονιά. Έχειςεμπιστοσύνη στον εαυτό σου και βγαίνεις από το καβούκι σου. Κάνειςόνειρα και βάζεις αλατοπίπερο στη σχέση σου. Αν πέρασες μια κρίση, ηάνοιξη θα σου δώσει τις απαντήσεις και θα σου επιτρέψει να δειςξεκάθαρα. Το καλοκαίρι, θα προχωράς με μεγαλύτερη σιγουριά. Αν είσαιμόνη, η γοητεία σου θα προσελκύσει νέες γνωριμίες. Η κοινωνικότητά σουθα είναι στα ύψη, θα βγαίνεις και θα συναντάς πολλά νέα πρόσωπα. Πάρε τοχρόνο σου πριν δεσμευτείς σοβαρά. Άκου το ένστικτό σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ:Μέχρι το φθινόπωρο, η κατάσταση δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Θα σου ανοιχτούνπόρτες αν τολμήσεις την καινοτομία, αν παρουσιάσεις πρωτοποριακέςιδέες. Στο τέλος της χρονιάς, θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Ανψάχνεις για εργασία, θα βρεις κάτι που να σε καλύπτει. Κάνε μιαεκπαίδευση, παρακολούθησε ένα σεμινάριο και θα βγεις κερδισμένη. Τοbudget σου θα είναι ισορροπημένο. Θα έχεις αρκετά έξοδα αλλά καιευκαιρίες για έσοδα. Δέξου συμβουλές αγαπημένων προσώπων.

ΕΙΝΑΙ ΗΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ: Για δράση και θάρρος. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σουεποικοδομητικά και απέβαλε την παρορμητικότητά σου. Όλα είναι στο χέρισου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ