Follow us

Zώδια Ιανουάριος 2015: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι φέρνει ο πρώτος μήνας του 2015 για κάθε ζώδιο;

 Μηνιαία Ζώδια: Οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2013!

Τι φέρνει ο πρώτος μήνας του 2015 για κάθε ζώδιο;

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσεληνος στις 5/1 στον Καρκινο. Νεα Σεληνη στον Υδροχοο στις 20/1.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Εισοδος του Ερμή στον Υδροχόο στις 5/1 και του Αρη στους Ιχθυς στις 12. Στις 21 ξεκινα η αναδρομη πορεια του Ερμη.


ΚΡΙΟΣ
21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

EΡΩΤΑΣ: Η χρονιά ξεκινά περίεργα, καθώς η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφο. Από την άλλη όμως, η ανάδρομη πορεία του Ερμή το τελευταίο δεκαήμερο, θα δυσκολέψει τη μεταξύ σας επικοινωνία. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την παραμονή του Ερμή στον Υδροχόο για να κάνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο όλο τον μήνα προμηνύει έντονη κινητικότητα, καθώς ευνοεί τις επαφές για επαγγελματικά θέματα. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς στις 12 σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να οργανώσεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου. Γενικά, όμως, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να επιτύχεις μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε κρυολογήματα και δώσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατροφή σου.


ΤΑΥΡΟΣ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο νέος χρόνος φέρνει τις καλύτερες προοπτικές για σένα, καθώς η αποχώρηση του Κρόνου από τον Σκορπιό ευνοεί την αποκατάσταση των ισορροπιών στη συναισθηματική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 5 φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στα ερωτικά σου και καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Καθοριστικό το διάστημα για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, αφού η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε βοηθά να διακριθείς ξεπερνώντας τα εμπόδια. Εστίασε στους στόχους σου και να είσαι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις από τις 4-20/1. Μετά τις 22 συγκράτησε τον παρορμητισμό σου και μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τη διατροφή σου και μην αμελήσεις ενοχλήσεις στο πεπτικό.


ΔΙΔΥΜΟΙ
21 ΜΑΪΟΥ- 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Άρης, Ερμής και Αφροδίτη και οι όψεις που σχηματίζουν θα γίνουν η αιτία για σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 5 πιθανόν να φέρει κάποια δυσάρεστα γεγονότα, την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν ή την αναβίωση μιας παλιάς ιστορίας. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να τελειώσεις μια τοξική σχέση και να καλλιεργήσεις το έδαφος για να αλλάξεις τα δεδομένα της συναισθηματικής σου ζωής.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιανουάριος είναι σημαντικός μήνας και χρειάζεται να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αν θέλεις να αλλάξεις ή να οργανώσεις κάτι στην εργασία σου. Μέχρι τέλους του μήνα θα έχεις πολλές επαφές και συζητήσεις για την επίτευξη των στόχων σου, ενώ ο Άρης από τους Ιχθύς ευνοεί τα σχέδιά σου. Ρύθμισε οικονομικές οφειλές, εστίασε στη διευθέτηση υποχρεώσεων και να απόφυγε άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ: Προφυλάξου από σωματική κόπωση και ιώσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 5 δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα προκαλώντας εντάσεις με τον σύντροφο. Νιώθεις ότι η υπομονή σου έχει εξαντληθεί και δεν είσαι πλέον πρόθυμη να κάνεις περισσότερες υποχωρήσεις. Ήρθε η ώρα να βάλεις τα όριά σου. Μετά τις 15/1 θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, περίμενε τον Φεβρουάριο για ευχάριστες, νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Το πλανητικό σκηνικό εξακολουθεί να προκαλεί κλυδωνισμούς στην πορεία της καριέρας σου και νιώθεις ότι βαδίζεις σε κινούμενη άμμο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα εντείνει την αίσθηση ρευστότητας – ίσως τώρα να αποφασίσεις τη διακοπή μιας συνεργασίας ή την αλλαγή αντικειμένου εργασίας. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πιεστικά, αλλά μετά τις 9 θα αρχίσεις να βλέπεις φως στο τούνελ, αρκεί να φανείς συντηρητική στη διαχείριση των εσόδων σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο σε ιώσεις, ατυχήματα, διατροφή.

Συνέχεια στη σελίδα 2
ΛΕΩΝ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ- 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιανουάριος θα είναιένας ιδιαίτερα αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν έχειςσχέση, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στον Υδροχόο θα κλονίσουν τα δεδομένατης. Μόνο επιστρατεύοντας αρκετή υπομονή θα καταφέρεις να αποφύγειςοριστική ρήξη. Αν είσαι μόνη, μην παρασυρθείς να επενδύσειςσυναισθηματικά σε γνωριμίες που θα κάνεις μετά τις 21.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:Οι πλανητικές επιρροές φορτίζουν αρνητικά την ατμόσφαιρα στον εργασιακόχώρο, ανεβάζοντας τους τόνους με συνεργάτες. Ευτυχώς, όμως, η έντασηαποφορτίζεται μετά τις 11, οπότε και θα μπορέσεις να ασχοληθείςουσιαστικά με τους στόχους σου. Την υλοποίηση των οποίων μετάθεσε, όμως,για τον επόμενο μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Με την Πανσέληνο στις 5 πρόσεξε τη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου και εξασφάλισε χρόνο για ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 AYΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σε παροτρύνει να αντιμετωπίσεις τηνπραγματικότητα, απαλλαγμένη από ψευδαισθήσεις. Η παρουσία του Άρη στουςΙχθύς ευνοεί τις εντάσεις με τον σύντροφο, οπότε απαιτείται ψυχραιμία,τουλάχιστον μέχρι τις 10, για να μην οδηγηθείτε σε οριστική ρήξη. Μετάτις 15/1, αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:Ανήκεις στις τυχερές και δεν σε επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά η ανάδρομηπορεία του Ερμή από τις 21. Το αντίθετο, θα σου δώσει την ευκαιρία ναεπαναπροσδιορίσεις στόχους και τακτικές, προκειμένου να τουςυλοποιήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις στον εργασιακό χώρο –πιθανές και οι εξαπατήσεις από συνεργάτες. Προσοχή να μην παρασυρθείς σεσπατάλες ή σε επισφαλείς οικονομικές συμφωνίες μετά τις 21.

ΥΓΕΙΑ: Ιδανικός μήνας για να φροντίσεις την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:Ο πρώτος μήνας της χρονιάς ξεκινά με μια Πανσέληνο στις 5/1 στονΚαρκίνο, γεγονός που θα προκαλέσει κραδασμούς στη συναισθηματική καιστην οικογενειακή σου ζωή. Κάνοντας την απαραίτητη ενδοσκόπηση θασυνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Η φορτισμένηατμόσφαιρα θα αποσυμπιεστεί μετά τις 7. Αν είσαι μόνη, μη βιαστείς ναεπενδύσεις συναισθηματικά σε μια πρόσφατη γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:Με επαφές και προτάσεις για νέες συνεργασίες υποδέχεσαι τη νέα χρονιά.Είναι η κατάλληλη εποχή για να προβάλλεις τα ταλέντα σου, να προωθήσειςτους στόχους σου και να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου δεδομένα.Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί μέχρι τις 21 για ναβελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Κρυολογήματα, ιώσεις, κακή διατροφή θα καταπονήσουν τον οργανισμό σου, γι' αυτό προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:Η Πανσέληνος στις 5 επηρεάζει άμεσα στα ερωτικά σου, γι' αυτό απόφυγετις άσκοπες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και προσπάθησε μεεπιχειρήματα να κάνεις σαφείς το τι περιμένεις από τη σχέση σου. Μηνεπιτρέψεις στη ζήλια και στην κτητικότητα να φορτίσουν ακόμη περισσότεροτην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνη, κάτι ενδιαφέρον μπορεί ναπροκύψει τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μέχρι τις11/1 ένας κυκεώνας επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυξημένων απαιτήσεωνδεν θα σου επιτρέψει να ανασάνεις. Μετά τις 12 ηρεμεί λίγο η κατάσταση,αν και η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι προσεκτική μεσυμβόλαια ή συμφωνίες. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, η Αφροδίτη στονΥδροχόο από τις 3-26 σε πιέζει αρκετά και πιθανόν να έρθεις σε δύσκοληθέση. Μετά τις 26/1 προβλέπεται ανάκαμψη.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις του αναπνευστικού και στη σωματική κόπωση.

Συνέχεια στη σελίδα 3
ΤΟΞΟΤΗΣ
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:Ο Κρόνος έχει περάσει πλέον στο ζώδιό σου, με προφανή διάθεση νααλλάξει άρδην το πλαίσιο των σχέσεων σου. Πλέον νιώθεις έτοιμη να βάλειςσε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Χρειάζεται όμωςνα επιδείξεις ψυχραιμία και να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες αποφάσειςκαι συμπεριφορές, είτε είσαι σε σχέση είτε σε όχι.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:Eίναι το κατάλληλο διάστημα για να προωθήσεις και να προβάλλεις τηδουλειά σου. Μετά τις 12 ο όγκος εργασίας σου θα αυξηθεί. Αν πάλι είσαισε αναζήτηση εργασίας, επίλεξε ό,τι σου προταθεί μέχρι τις 11. Έως τότεευνοούνται και τα οικονομικά σου και καλό θα ήταν να τακτοποιήσειςεκκρεμότητες ή να κλείσεις συνεργασίες με συμφέροντες οικονομικούςόρους.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μολύνσεις του αναπνευστικού.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:Μπορεί η Πανσέληνος στις 5/1 να προκαλεί κλυδωνισμούς, ωστόσο ο Ήλιοςστο ζώδιό σου μέχρι τις 19 χαρίζει την αμέριστη εύνοιά του. Αν είσαιμόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες μεάτομα διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σου. Αν έχεις σχέση, είναι μιακαλή εποχή για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να αποκαταστήσεις τημεταξύ σας επικοινωνία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιανουάριος θα είναι έναςαρκετά απαιτητικός μήνας αφού θα πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα καιπροσοχή, προκειμένου να προωθήσεις τις ιδέες σου και την εργασία σουγενικότερα. Το άγχος και η πίεση δεν θα λείψουν. Η επιρροή τηςΠανσέληνου προκαλεί πονοκέφαλο όσον αφορά τα οικονομικά σου, αλλά μετάτις 10/1 οι προοπτικές γίνονται πιο θετικές.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο σε κρυολογήματα και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:Ο πρώτος μήνας του 2015 δεν υπόσχεται συγκλονιστικά γεγονότα στοερωτικό σκηνικό της ζωής σου. Αν είσαι μόνη, η παρουσία του Ερμή και τηςΑφροδίτης στο ζώδιό σου απογειώνει τη λίμπιντο, φλέρταρε χωρίς ενοχές,καθώς τώρα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, μην παραμελείςτον σύντροφό σου και αφουγκράσου τις ανάγκες του.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: ΟΙανουάριος σε βοηθά να βρεις τρόπους για να είσαι περισσότεροαποτελεσματική και παραγωγική στη δουλειά σου. Εστίασε στους στόχους σουκαι διεκδίκησε την επίτευξή τους. Εκμεταλλεύσου το διάστημα 12-21/1 γιανα βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να κλείσεις μια νέασυμφωνία/συνεργασία με ευνοϊκούς όρους.

ΥΓΕΙΑ: Αν θέλεις να ξεκινήσεις δίαιτα, θετικό είναι το διάστημα 12-27/1.

ΙΧΘΥΕΣ
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:Ένας πολύ σημαντικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, οΆρης στο ζώδιό σου, ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο αναθεωρούν ταδεδομένα της και σε καλούν να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Αν είσαιμόνη, ευνοείσαι να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία με προοπτικέςεξέλιξης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας από τον Λέοντα σε ωθεί ναδιεκδικήσεις την επίτευξη των στόχων σου. Αν είσαι στο ξεκίνημα ενόςφιλόδοξου επαγγελματικού project, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτική,καθώς οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει ακόμη. Αν και τα οικονομικά σου σεπροβληματίζουν έντονα, η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο λειτουργείπροστατευτικά.

ΥΓΕΙΑ: Μην καταπονείς τον οργανισμό σου και προσοχή σε καταχρήσεις και διατροφικές υπερβολές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ