Follow us

Ερωτικές προβλέψεις 2015: Πώς θα πάνε τα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο;

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου?

2015 ευχές για αγάπη και ειρήνη

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου?


ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις σου, το 2014, σε πλήγωσαν πολύ, ειδικότερα το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς καθώς το δεύτερο εξάμηνο έβλεπες πιο ξεκάθαρα ποιους θα επιλέξεις. Και δεν μιλάμε μόνο για ερωτικές αλλά και επαγγελματικές και φιλικές, συγγενικές σχέσεις.
Το 2015 θα έχεις τη δυνατότητα της ανοικοδόμησης, θα μπορείς να δημιουργήσεις μεγαλύτερη σταθερότητα που θα σου φέρει χαρά και ικανοποίηση.

Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία ως το φθινόπωρο να κάνεις μια σχέση ή μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν. Ένας γάμος ή ένα παιδί ή μια επανασύνδεση παίζουν δυνατά φέτος. Ταξίδια και νέες φιλίες είναι πιθανά.

Ο Δίας στο Λέοντα ως τις αρχές Αυγούστου θα κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μάρτιος και Ιούνιος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί μήνες. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές αρκεί τον Απρίλιο και τον Αύγουστο να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα ερωτικά.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 21/2-16/3 απογειώνει την ερωτική σου ζωή. Ανατροπές είναι πιθανές με την ανάδρομη πορεία της τον Αύγουστο στο ζώδιο του Λέοντα. Ζήλιες και απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε στεναχωρήσουν. Όμως τον Σεπτέμβριο ξαναβρίσκεις την ερωτική σου διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό τα τελευταία δυο χρόνια, πήρες τα μαθήματά σου, πλήρωσες το τίμημα των επιλογών σου ή μπορεί και να πλήρωσες για καταστάσεις που δεν έφταιγες. Επηρεάστηκαν όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Αν αυτές κρατήσουν ως τον Σεπτέμβριο του 2015, τότε μπορούμε να πούμε ότι αξίζουν τον κόπο.

Αν ζεις μια προβληματική κατάσταση, ο Κρόνος που θα επιστρέψει στον Σκορπιό, από Ιούνιο-Σεπτέμβριο θα σου δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για την πορεία. Ότι δεν έχει μέλλον θα τελειώσει οριστικά.

Από τον Οκτώβριο του 2015 και για ένα χρόνο, οι σχέσεις σου θα είναι ικανοποιητικές. Ένας γάμος ή ένα παιδί θα γίνουν πραγματικότητα ή μπορεί και να πάρεις μεγάλη χαρά από ένα παιδί.

Πάρε σημαντικές αποφάσεις λοιπόν για τη σχέση σου μετά τον Αύγουστο όπου οι πλανήτες θα βρίσκονται στο πλευρό σου. Το φθινόπωρο είναι συναρπαστικό και μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Τον Οκτώβρη, ο έρωτας απογειώνεται και τον Δεκέμβρη βρίσκεσαι στα σκαλιά της εκκλησίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2015, θα ανακαλύψεις τι ζητάς από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους. Θα περάσεις δύσκολες στιγμές, όμως θα συνειδητοποιήσεις τι αλλάζει και τι όχι. Θα επαναξιολογήσεις τις ανάγκες σου, το σκηνικό πλέον αλλάζει. Ένας γάμος ή ένας χωρισμός είναι πιθανά.

Προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο των εκλείψεων. Η ελεύθερη έκφρασή σου θα κριθεί απαραίτητη. Μίλα με ειλικρίνεια για να κρατήσεις τις ισορροπίες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Με την έκλειψη Σελήνης του Απριλίου θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με το άλλο σου μισό. Τον ίδιο μήνα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί.

Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σε βασανίσει ψυχολογικά. Καταπολέμησε τις φοβίες σου και ανέλαβε τις ευθύνες σου βάζοντας στην άκρη αυτή τη φορά τη διπλωματία σου. Θα περάσεις διάφορες φάσεις αυτή τη χρονιά, όμως η κατάληξη θα είναι ωφέλιμη για τον εαυτό σου.

Τα συναισθήματά σου θα μπουν σε τάξη και οι σχέσεις σου θα οριοθετηθούν με τέτοιο τρόπο που να μην σε καταπιέζουν. Αν είσαι σε σχέση, αυτή θα κλονιστεί και μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείς. Αν είσαι μόνη, δύσκολα θα βρεις το άλλο σου μισό. Θετικό θα είναι το διάστημα μετά τον Νοέμβριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο τρίμηνο του 2014 συνειδητοποίησες με ποια αγαπημένα πρόσωπα μπορείς να συμβαδίσεις και τι υποχωρήσεις πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις κάποιες σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Το 2015 πλέον έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και η καριέρα να τρώνε πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου σου, όμως θα βρεις την ισορροπία.

Τους πρώτους μήνες δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι σχέσεις σου. Το καλοκαίρι θα προβληματιστείς ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί τότε να προκύψει μια σχέση με προοπτικές.

Από τον Αύγουστο του 2015 και για ένα χρόνο, με το Δία στην Παρθένο, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα δημιουργήσεις πιο σταθερές και ποιοτικές σχέσεις. Ένας γάμος ή ένα παιδί είναι πιθανά σενάρια. Ευκαιρίες θα σου δοθούν για να βρεις έναν άνθρωπο που θα κουμπώνει καλύτερα στα γούστα σου.

Πολύ ερωτικά διαστήματα είναι από τις 27/1-20/2, από 8/5-5/6 καθώς και ο Δεκέμβριος.

-συνέχεια στη σελίδα 2-
ΛΕΩΝ

Τα τελευταία δυο χρόνια, με τον Κρόνο στον Σκορπιό, βίωσες πως ότι δεν έχει αντοχές στο χρόνο, καταστρέφεται. Άλλαξαν οι προτεραιότητές σου, οι επιλογές σου και συνειδητοποίησες την αξία του κάθε πράγματος.

Το 2015, ως τις 14 Ιουνίου, είναι ιδανικό για να τα δεις όλα με μια νέα ματιά. Πάρε τις αποστάσεις σου για να δεις τι μπορεί να εξελιχτεί. Αν η σχέση σου έχει αντέξει, θα έχεις τη δυνατότητα να την ενισχύσεις και να την ανανεώσεις. Αν είναι προβληματική, θα δεις ξεκάθαρα αν μπορεί να συνεχιστεί. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας, μια συγκατοίκηση, ένα παιδί, ένας γάμος είναι πιθανά σενάρια. Προσοχή βέβαια σε όλα αυτά από 15/6-17/9 που ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό. Απο 17/9 και μετά μπορείς να προχωρήσεις θετικά ή να κλείσεις οριστικά κάθε τι προβληματικό.

Αυτή τη χρονιά, ζήσε έντονα τα συναισθήματά σου με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ο έρωτας δεν είναι πλέον για σένα κάτι εφήμερο και επιπόλαιο. Θα αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά στη σχέση σου.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 5/6-18/7 μπορεί να σου φέρει έναν μεγάλο έρωτα όμως το γεγονός ότι τον Αύγουστο γυρνάει ανάδρομη, θα σε κάνει νοσταλγική για μια παρελθοντική σχέση και δύσκολη στη δέσμευση. Ακατάλληλο το διάστημα αυτό για γάμο ή για μια σχέση με προοπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2015 θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις σωστές επιλογές.Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αναζητάς το ιδανικό ταίρι και οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες. Όμως με τον Κρόνο στον Τοξότη να κάνει δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα το πρώτο εξάμηνο, οι σχέσεις σου αλλάζουν. Υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς και να προδοθείς, οι προσπάθειές σου για το καλύτερο θα συναντούν δυσκολίες.

Προσοχή! Δεν λες όχι σε μια καλή γνωριμία, όμως προχωράς αργά-αργά μέχρι το φθινόπωρο. Απέφυγε τις ψευδαισθήσεις τέλη Μαίου, μέσα Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου και τέλη Νοεμβρίου. Αυτά τα διαστήματα μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως οι μεγάλες αγάπες έχουν και ημερομηνία λήξης.

Η χρονιά αυτή είναι μεταβατική, θα υπάρξουν παγίδες που θα χρειαστεί να προσπεράσεις. Πέρνα όμορφες στιγμές, κάνε πειραματισμούς, μάθε να ξεπερνάς τα δύσκολα και μην κολλάς σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν. Ασχολήσου περισσότερο με τις οικογενειακές σου σχέσεις και αύξησε την κοινωνικότητά σου.

Θα έχεις θεαματικές εξελίξεις στα ερωτικά σου από τα μέσα Μαρτίου-μέσα Απριλίου και από 8/10-8/11. Από 25/11-12/12, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και λύνεις όλες τις διαφορές.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 19/7 και ανάδρομη από τις 24-31/7 θα έχεις μια νοσταλγική διάθεση και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο εξάμηνο του 2014 μπορεί κάποιες σχέσεις σου να κατεδαφίστηκαν. Αν ήταν σωστό ή λάθος φάνηκε το δεύτερο εξάμηνο.

Το 2015 έρχεται με νέες προδιαγραφές. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει να βρεις την εσωτερική και την εξωτερική σου αρμονία, να δεις την καλή και άσχημη πλευρά του εαυτού σου, να ισορροπήσεις με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Δεν είναι και τόσο εύκολη αυτή η διαδικασία για σένα και δεν είναι τυχαίο που το σύμβολο του ζωδίου σου είναι η ζυγαριά.

Όμως η Αφροδίτη υπόσχεται να κάνει πιο ποιοτική και πλούσια την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία της στο Λέοντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να σου φέρει ένα γάμο, μια συγκατοίκηση, έναν έρωτα, μια νέα σχέση, ένα παιδί. Προσοχή αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση καθότι η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα δελεαστική, με πολλές νέες γνωριμίες.

Αυτή τη χρονιά, ο έρωτας βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους. Μάρτιος και Ιούνιος σε απογειώνουν. Τον Αύγουστο, οι σχέσεις σου δοκιμάζονται. Μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν ή δεν υπάρχουν κώδικες ερωτικής επικοινωνίας. Προσοχή την περίοδο των εκλείψεων, Απρίλιο και Σεπτέμβριο, αν είσαι δεσμευμένη, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια όλοι σου οι προβληματισμοί και θα σε πιάσουν τάσεις ανεξαρτησίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου αλλά και οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου δοκίμασαν τις σχέσεις σου τα τελευταία δυο χρόνια.

Το 2015, αν έχεις μείνει με το σύντροφό σου σημαίνει ότι η σχέση σου είναι δυνατή και το πιο πιθανό είναι να παραμείνετε μαζί και να προχωρήσετε παρακάτω. Αν έχεις χωρίσει και είσαι ελεύθερη, θα βρεις κάτι άλλο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Αυτή τη χρονιά, θα νιώσεις μεγαλύτερη πληρότητα και ικανοποίηση στη σχέση σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, με την επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιό σου το καλοκαίρι, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ο Δίας στην Παρθένο, από 12 Αυγούστου, θα σου δώσει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για να βάλεις σε σωστές βάσεις τις σχέσεις σου.

Ο Ποσειδώνας, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, σε κάνει ρομαντική και τρυφερή και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να γεννηθεί ένας έρωτας βγαλμένος από τα παραμύθια. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και ένα παιδί. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα, θα απογειωθείς με κίνδυνο να μην δεις την ρεαλιστική πραγματικότητα. Προσοχή τέλη Μαίου και αρχές Οκτωβρίου.

Τα καλά ερωτικά διαστήματα είναι από 27/1-20/2 και από 8/5-5/6. Τον Αύγουστο δεν πρέπει να μπερδέψεις έρωτα με καριέρα, ειδικά με άτομα κύρους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τον Δεκέμβριο θα κάνει τις γιορτές πολύ ερωτικές.
Οι φιλίες πάντως αυτή τη χρονιά θα είναι πολύ πιο σημαντικές από τον έρωτα.

-συνέχεια στη σελίδα 3-
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα είσαι πιο σοβαρή και υπεύθυνη και ίσως και πιο απαισιόδοξη. Είναι η στιγμή να πάρεις τα μαθήματά σου και να δεις μήπως είσαι το θύμα των άλλων. Οι επιπολαιότητες τέλος.

Ευτυχώς, Αφροδίτη και Άρης βρίσκονται στο πλευρό σου σαν φύλακες άγγελοι όλη τη χρονιά και ειδικότερα τέλος Φεβρουαρίου, το Μάιο, τον Ιούνιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Το 2015, πρέπει να δεις στενά τις αδυναμίες σου και να βρεις λύσεις. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις τις όποιες φοβίες και αναστολές και να τις ξεπεράσεις για να μπορέσεις να απολαύσεις το συναίσθημα μέσα σε μια σταθερή σχέση. Θα συνειδητοποιήσεις τι θέλεις να πάρεις από τους άλλους για να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη.

Μέχρι τον Αύγουστο, ο έρωτας μπορεί να βρει χώρο να μπει στη ζωή σου. Προσοχή τον Μάρτιο στους καβγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα χωρισμό. Αν είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει ή σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο μιας δέσμευσης.

Καλά ερωτικά διαστήματα, με όμορφες, ρομαντικές στιγμές και άφθονο φλερτ, είναι από 21/2-16/3, από 5/6-18/7 και από 5/9-8/10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2014 έκρινες, κρίθηκες, στήριξες τις επιλογές σου.

Το 2015 ως τον Αύγουστο, τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα είναι ήρεμα με εξαίρεση τον Μάρτιο και τον Ιούλιο που υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο για ισχυρές εντάσεις. Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα κριθούν πολλά σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Η επικοινωνία και η συννενόηση θα είναι δύσκολα, ειδικά από 18/5-10/6, προσοχή στις παρεξηγήσεις.

Αν διατηρείς μια προβληματική σχέση, από το φθινόπωρο και μετά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική για να μην δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, με το Δία στην Παρθένο, από τον Αύγουστο και μετά, μπορεί να δημιουργήσεις πολύ ουσιαστικές σχέσεις. Έρωτας, συγκατοίκηση, γάμος, παιδιά, όλα είναι πιθανά. Ευκαιρίες για νέες σχέσεις θα έχεις και από μέσα Μαρτίου ως μέσα Απριλίου.

Ερωτικά διαστήματα είναι από 17/3-11/4 και από 8/10-8/11. Ερωτική και η έκλειψη Ηλίου στις 13/9. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα το καλοκαίρι μπλέκει τον έρωτα με το χρήμα. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες ή εμπλοκή στα οικονομικά του συντρόφου σου, να περιμένεις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στο Λέοντα ως τις 11/8, οι σχέσεις και ο γάμος ευνοούνται. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις το κατάλληλο άτομο και να πας ένα βήμα παρακάτω ( συγκατοίκηση, γάμος). Επειδή ο Δίας μας οδηγεί πολλές φορές στην υπερβολή, μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως είσαι μοναδική και οι άλλοι υποδεέστεροι για να μην καταστρέψεις πολύτιμες σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε βοηθά να χτίσεις γερές σχέσεις και φιλίες αλλά και να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν ήδη έχεις, θα πάρεις χαρές φέτος από αυτό.

Το 2015, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι μια καλή χρονιά για την προσωπική σου ζωή και θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ένα χέρι δίπλα σου που μοιράζεται μαζί σου τις χαρές και τις δυσκολίες. Η Αφροδίτη στο Λέοντα το καλοκαίρι θα βρίσκεται στο πλευρό σου. Μαζί με τον Δία, θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα αυτή τη χρονιά ενώ δεν αποκλείεται και ένας μεγάλος έρωτας. Θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις σχέσεις στη ζωή σου. Από 11/4 και για ένα μήνα, θα έρθεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα χαράξεις αργότερα κοινή πορεία ζωής. Έντονα θα είναι και τα πάθη από τα μέσα Μαίου ως τα τέλη Ιουνίου. Ερωτικός και ο Νοέμβριος. Προσοχή απαιτείται τον Αύγουστο, με την Αφροδίτη ανάδρομη, στις επιλογές που θα κάνεις. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις μια μίνι κρίση ή μπορεί να νοσταλγήσεις μια σχέση από τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2015, ο τομέας σχέσεις είναι σημαντικός για εσένα, με εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές. Μην ξεχνάς ότι αυτή τη χρονιά αρχίζουν και οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου, μια ηλιακή στις 20/3 στο ζώδιό σου και μια επίσης ηλιακή στις 13/9 στην Παρθένο. Από τον Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο, αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις ότι αυτή κλονίζεται και οδηγείται σε χωρισμό. Ακόμα κι έτσι όμως, μόνη δεν θα μείνεις.

Ο Δίας στην Παρθένο από 11/8 θα σε βοηθήσει. Μπορεί να αποφασίσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, να δημιουργήσεις μια οικογένεια ή να αποκτήσεις ένα παιδί.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να κάνεις μια σχέση με μεγαλύτερο άτομο ή άτομο ανώτερο από τον εργασιακό σου χώρο. Διλήμματα μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή και ενδεχομένως νιώσεις ανασφάλεια το φθινόπωρο.

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, πρόσεχε που επενδύεις. Ναι στο πάθος αλλά αργά-αργά οι σοβαρές δεσμεύσεις. Ο ρομαντισμός και τα ειδύλλια δεν θα λείπουν.
Καλές ερωτικές περίοδοι είναι τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, μέσα Μαίου, τον Ιούλιο, μέσα Δεκεμβρίου. Από 25/9-12/11, προσοχή στις εντάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ