Follow us

Ζώδια 2015: Προβλέψεις σύμφωνα με τον ωροσκόπο σου

Ανακάλυψε ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια και τους ωροσκόπους

Zώδια Ιανουάριος 2015: Οι προβλέψεις του μήνα

Ανακάλυψε ποιες είναι οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια και τους ωροσκόπους

Διάβασε εδώ τις ετήσεις προβλέψεις για το ζώδιό σου
Διάβασε εδώ τις εξελίξεις στα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου

ΚΡΙΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Το πρώτο εξάμηνο, θα έχεις τύχη και ανοίγματα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Το δεύτερο εξάμηνο, θα ασχοληθείς με την καθημερινότητα και την υγεία.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Το πρώτο εξάμηνο θα σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές και το δεύτερο θα τις πραγματοποιήσεις.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Με το Δία στο Λέοντα σκέφτεσαι τη δημιουργία οικογένειας ενώ με το Δία στην Παρθένο θα θελήσεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου για να αισθανθείς ασφαλής.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Το πρώτο εξάμηνο θα κάνεις ανακατατάξεις στις συναλλαγές σου ενώ το δεύτερο θα θελήσεις να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Ο Δίας στο Λέοντα σου δίνει προβολή και κύρος ενώ ο Δίας στην Παρθένο θα σου δώσει ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Το πρώτο εξάμηνο θα ανακαλύψεις τα κρυμμένα ταλέντα σου ενώ το δεύτερο θα αναγνωριστείς και θα φλερτάρεις.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Το πρώτο εξάμηνο ανακαλύπτεις τη δύναμή σου ενώ το δεύτερο φλερτάρεις με τη συντροφικότητα έχοντας ξεμπερδέψει από εργασιακά θέματα ή θέματα υγείας.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Το πρώτο εξάμηνο, η δουλειά σου αναγνωρίζεται και σου φέρνει κέρδη ενώ το δεύτερο, λύνεις οικογενειακά προβλήματα και προχωράς σε επενδύσεις.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Βρες την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις. Ο Δίας στην Παρθένο θα στηρίξει την καριέρα σου αν είσαι εργατική, σοβαρή και υπεύθυνη.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Ανακαλύπτεις νέες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Έχεις νέες ιδέες και επιχειρήματα και λύνεις ερωτικά και επαγγελματικά σου ζητήματα. Νέες πόρτες ανοίγουν.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Το πρώτο εξάμηνο, δες την πραγματικότητα και τις ανάγκες σου. Το δεύτερο εξάμηνο έρχονται απρόσμενα χρήματα.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Δες τα λάθη που έχεις κάνει και διόρθωσέ τα. Ενίσχυσε την καριέρα σου. Το δεύτερο εξάμηνο έρχεται και ο έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Ωριμάζεις και ακολουθείς νέα μονοπάτια. Το καλοκαίρι μπορεί να κλείσεις ένα κύκλο στην ερωτική σου ζωή ή να ψάξεις να βρεις τον έρωτα.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Με το Δία στο Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις οικονομικά και περιουσιακά θέματα. Με το Δία στην Παρθένο, απόλαυσε τον έρωτα. Χρήματα εμφανίζονται από το πουθενά.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Παλιές καταστάσεις σε αναστατώνουν και σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Με το Δία στην Παρθένο, θα σε απασχολήσει η συντροφικότητα, ο γάμος, τα παιδιά.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Με το Δία στο Λέοντα σε απασχολούν τα οικονομικά. Περνώντας στην Παρθένο, ευνοούνται ο έρωτας, η εργασία και ότι άλλο θέλεις.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Απέφυγε τις οικογενειακές συγκρούσεις και προσπάθησε να αλλάξεις στάση. Ερωτικά και οικονομικά θέματα αποκτούν ενδιαφέρον το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Ο συντηρητισμός καταρρέει και οδηγείσαι σε νέες δραστηριότητες. Με το Δία στην Παρθένο, άλλαξε οτιδήποτε δεν σου αρέσει.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Το πρώτο εξάμηνο, η διπλωματία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ενώ το δεύτερο θα απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε πονά.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Ζορίζεσαι για να ξεπληρώσεις χρέη. Γίνε πιο τολμηρή και βάλε γερές βάσεις για δημιουργία και νέες συνεργασίες.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Σκέψου λογικά. Με το Δία στην Παρθένο, θα σου δοθούν ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Το πρώτο εξάμηνο διευρύνεις τις γνώσεις σου. Το δεύτερο εξάμηνο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και έρχεται απρόσμενα ο έρωτας.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Κάνε διορθώσεις σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Με το Δία στην Παρθένο, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Δίας-Κρόνος σε πιέζουν το πρώτο εξάμηνο να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας. Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει όπου το χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Έρωτας, δημιουργία, ηρεμία. Το δεύτερο εξάμηνο, χτίζεις γερά θεμέλια σε οικογένεια, εργασία, υγεία.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Η επικοινωνία βελτιώνεται και φροντίζεις για την αισθηματική σου ζωή και την επέκταση των δραστηριοτήτων σου.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Κάνεις διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά. Το δεύτερο εξάμηνο, βάζεις στέρεες βάσεις στα οικονομικά σου.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Ξεπερνάς τις ανασφάλειές σου. Με το Δία στην Παρθένο, ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό ευνοούνται καθώς και ο έρωτας.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Κάνε τις αλλαγές που πρέπει χωρίς φόβο. Με το Δία στην Παρθένο, τα δύσκολα θα υποχωρήσουν.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Το πρώτο εξάμηνο θα έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ενώ το δεύτερο δουλεύεις σκληρά και εκτοξεύεσαι στην κορυφή.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Μην φοβάσαι. Ο Δίας στην Παρθένο διώχνει τις όποιες ανασφάλειες και σε βγάζει στο προσκήνιο.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Βάζεις νέους στόχους και τα καταφέρνεις. Βρίσκεις τρόπους για να ανέβεις ψηλά και να ανταμειφθείς.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Μείνε ανοιχτή στην καινοτομία για να επωφεληθείς οικονομικά και επαγγελματικά. Ο Δίας στην Παρθένο θα σε δικαιώσει.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Είναι καιρός να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να αλλάξεις τρόπο ζωής και να ποντάρεις σε νέες συνεργασίες.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Σαφώς και είσαι καλύτερα σωματικά και ψυχικά αυτή τη χρονιά. Με το Δία στην Παρθένο θα λύσεις και οικονομικά ή περιουσιακά θέματα. Προσοχή στην οικογένεια.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Το πρώτο εξάμηνο,ασχολήσου με την καριέρα, το χρήμα, την υγεία. Το δεύτερο με τον έρωτα, το γάμο, τα παιδιά, τη χαρά της ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Πάρε μαθήματα επικοινωνίας και επαγγελματικής επέκτασης. Το δεύτερο εξάμηνο, θα είσαι πιο πρακτική και θα αναγνωριστείς. Ο έρωτας ευνοείται.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά και να συνεργάζεσαι. Το δεύτερο εξάμηνο έρχονται αλλαγές στην ερωτική σου ζωή.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Ξέρεις τα υπερ και τα κατά της σχέσης σου. Το δεύτερο εξάμηνο, μπορείς να αλλάξεις τις καταστάσεις αλλά θα χρειαστεί πρώτα να αλλάξεις εσύ.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Μια πάνω, μια κάτω. Επιτέλους, μίλα ανοιχτά και πάρε το δεύτερο εξάμηνο σοβαρές αποφάσεις για την καριέρα σου.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Το πρώτο εξάμηνο ξεκαθαρίζεις συναισθηματικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Με το Δία στην Παρθένο, μαθαίνεις να επικοινωνείς και να αγαπάς πραγματικά.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Πίστεψε στην αγάπη, βάλε τη φαντασία να δουλέψει και ακολούθησε τη διαίσθησή σου σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Το πρώτο εξάμηνο, φρόντισε την υγεία σου. Εξάλλου, πολλά προβλήματά σου έχουν τακτοποιηθεί. Το δεύτερο εξάμηνο, θα έχεις την δύναμη να απογειωθείς επαγγελματικά.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Το πρώτο εξάμηνο, φρόντισε τις σχέσεις και την υγεία σου. Με τον Δία στην Παρθένο, θα βλέπεις πολύ μακριά.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Η καριέρα σε απασχολεί πολύ. Όλα θα διευκολυνθούν με το Δία στην Παρθένο.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Ζωή είναι και διασκέδαση, όχι μόνο δουλειά. Με το Δία στην Παρθένο, οι σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές και η αγάπη πλημμυρίζει την καρδιά σου.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Νεύρα, νεύρα, νεύρα. Με το Δία στην Παρθένο, θα τα πας καλύτερα σε όλους τους τομείς.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Θέλεις πια να ξέρεις που βαδίζεις στην προσωπική σου ζωή. Το δεύτερο εξάμηνο, ένας μεγάλος έρωτας είναι πιθανό σενάριο.

Συνέχεια στη σελίδα 2
ΛΕΩΝ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Απαλλάξου από οτιδήποτε σε περιορίζει, νέοι δρόμοι ανοίγουν. Το δεύτερο εξάμηνο, ο έρωτας σε συναρπάζει.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Η κοινωνικότητα αυξάνεται, τα οικονομικά βελτιώνονται. Το δεύτερο εξάμηνο, ξέρεις πια τον τρόπο να διεκδικείς.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Πρόσεχε την επικοινωνία σου και βρες τον τρόπο να κερδίζεις την καρδιά των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Είσαι καλύτερα αυτή τη χρονιά σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Η επιτυχία έχει και αυτή τον τρόπο της.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Αλλαγές θα γίνουν το πρώτο εξάμηνο. Ο Δίας στην Παρθένο θα συνεχίσει να σε στηρίζει έστω και με παραπάνω κόπο.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Λάμπεις, ξεχωρίζεις, αστράφτεις. Το δεύτερο εξάμηνο, ερωτεύεσαι βαθιά και ουσιαστικά, αναγνωρίζεσαι, ανταμείβεσαι οικονομικά.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Μάθε την τέχνη της διπλωματίας. Το δεύτερο εξάμηνο, κάνεις συμφωνίες και ενισχύεσαι οικονομικά. Απρόσμενοι έρωτες.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Επαναπροσδιόρισε τα πάντα. Το δεύτερο εξάμηνο, ρίξε το βάρος σε ουσιαστικές σχέσεις.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Η καριέρα πάει μπροστά. Το δεύτερο εξάμηνο κάνεις αναθεωρήσεις και κυριαρχούν αμφιβολίες.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Επαγγελματικοί στόχοι εκπληρώνονται. Πήγαινε όπου σε πάει η καρδιά σου. Μακριά από υπερβολές το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Έρχονται ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Άλλαξε πορεία. Το δεύτερο εξάμηνο, σταθεροποιείσαι και ανακαλύπτεις τις αδυναμίες σου.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Ζορίζεσαι επαγγελματικά. Το δεύτερο εξάμηνο, κάνεις αλλαγές ενώ και ένας γάμος είναι πιθανό σενάριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Αναγνωρίζεσαι και ξεχωρίζεις επαγγελματικά. Πρόσεξε όμως και τον εαυτό σου, τις ανάγκες του και την ερωτική σου ευτυχία.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Η κατάσταση είναι ρευστή σε όλους τους τομείς. Με το Δία στο ζώδιό σου, ξεκαθάρισε τι θέλεις.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Δες τα λάθη σου και κάνε προσεκτικά σημαντικές αλλαγές. Καλύτερα να ρισκάρεις παρά να χάσεις ευκαιρίες.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Οικογενειακές διαμάχες! Προσοχή τον Αύγουστο. Το δεύτερο εξάμηνο, θα αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να κάνεις αλλαγές.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Κάνε αυτό που θέλεις και πρόσεχε την υγεία σου. Με το Δία στην Παρθένο, θα ανακάμψεις οικονομικά έστω και με μεγάλο κόπο. Η επιτυχία σε περιμένει.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Η προσωπική σου ζωή είναι στο προσκήνιο. Με το Δία στο ζώδιό σου, προσπάθησε να ενώσεις τη λογική με το συναίσθημα για να νιώσεις καλύτερα.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Οικονομική άνοδος. Το δεύτερο εξάμηνο, μεγάλο ρόλο παίζουν η φιλία και η αγάπη. Θα λάμπεις.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Α νταμείβεσαι οικονομικά για την σκληρή σου δουλειά. Το παρασκήνιο δουλεύει. Με το Δία στο ζώδιό σου, έρχεται ένας νέος έρωτας ή παίρνεις μια χαρά από το χώρο του σπιτιού.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Όλα στη σκηνή: σπίτι, υποχρεώσεις, ξεκαθαρίσματα, καθημερινότητα, περιουσιακά. Περίμενε το Δία στο ζώδιό σου για να πάρεις ανάσες.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Κάνε νέες συνεργασίες και θα επωφεληθείς. Το δεύτερο εξάμηνο ανακαλύπτεις πόσο όμορφο είναι να σε αγαπούν.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Δες τα λάθη σου. Το δεύτερο εξάμηνο, οι κινήσεις σου φέρνουν κέρδη ενώ δεν αποκλείεται και ένας νέος έρωτας ή ένας γάμος.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Κάνε επαγγελματικές και οικονομικές ρυθμίσεις. Με το Δία στο ζώδιό σου, έρχεται ο έρωτας, ο γάμος, τα παιδιά. Αποκτάς δύναμη και αναγνωρίζεσαι.

ΖΥΓΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Έρωτας και δημιουργία. Το δεύτερο εξάμηνο λύνεις οικογενειακά προβλήματα και αλλάζεις τρόπο επικοινωνίας.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Νέοι έρωτες έρχονται το πρώτο εξάμηνο. Με το Δία στην Παρθένο, κερδίζεις ότι θεωρείς σημαντικό.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Βάλε τα όριά σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Το δεύτερο εξάμηνο, ασχολήσου με άτομα της οικογενείας σου και περιουσιακά.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα ξεκαθαρίζουν. Το δεύτερο εξάμηνο, έρχονται όλα στα μέτρα σου.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Ασχολήσου με τις σχέσεις, τον έρωτα, τη δημιουργία και βρες τη χρυσή τομή όπου υπάρχουν δυσκολίες το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Ανακαλύπτεις πράγματα που σε πονάνε. Το δεύτερο εξάμηνο, προσπάθησε να βρεις ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Λάμπεις, κερδίζεις στον έρωτα. Ακολούθησε την καρδιά σου το δεύτερο εξάμηνο χωρίς ξεσπάσματα και φασαρίες.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Πέρασες δύσκολα όμως τα κατάφερες και συνεχίζεις. Το δεύτερο εξάμηνο, βρίσκεις τη δύναμη να πας εκεί που πρέπει.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Υπάρχουν προοπτικές όμως δυσκολεύεσαι να τις αξιοποιήσεις. Το δεύτερο εξάμηνο, εργάζεσαι μανιωδώς.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Βρες τον εαυτό σου και τα θέλω του. Το δεύτερο εξάμηνο, κάνε νέες συνεργασίες και μείνε στο πλευρό αυτών που σε καταλαβαίνουν.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Βρες τον εαυτό σου και προσπάθησε το δεύτερο εξάμηνο να διορθώσεις σχέσεις και φιλίες καθώς και να ξοφλήσεις τα χρέη σου.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Αστάθεια επικρατεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Παρόλα αυτά, το δεύτερο εξάμηνο πετυχαίνεις και αγαπιέσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Κάνεις νέες συνεργασίες έστω και με καθυστερήσεις. Το δεύτερο εξάμηνο, προωθείς τα σχέδιά σου προσέχοντας τα ψιλά γράμματα.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Οικογένεια και καριέρα είναι στο στόχαστρο. Ξεκαθάρισε τη θέση σου για να πας μπροστά στο δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Κάνε επενδύσεις. Το δεύτερο εξάμηνο, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα σε οικογένεια και φιλικά πρόσωπα.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Αναζητάς συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Το δεύτερο εξάμηνο, η επικοινωνία καλυτερεύει και οι σχέσεις γίνονται πιο ουσιαστικές.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Ανοίγει ο επαγγελματικός τομέας και το δεύτερο εξάμηνο γίνεσαι πιο συνεργάσιμη και αναγνωρίζεσαι.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Ξεκινάει η χρονιά με οικογενειακά προβλήματα αλλά και υλική άνεση. Δες τις αδυναμίες σου και πρόβαλε τη δουλειά σου το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Πρόβαλε με επιχειρήματα τους στόχους σου και δες το δεύτερο εξάμηνο ποιοι μπορούν να σταθούν στο πλευρό σου.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Αναγέννηση θα έρθει σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα. Το δεύτερο εξάμηνο, θα επιβραβευτείς.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Θα κάνεις επαναπροσδιορισμούς και το δεύτερο εξάμηνο θα γίνεις πιο υπεύθυνη στον οικονομικό τομέα.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αν έχεις μαζέψει κάποια χρήματα, προσπάθησε να κάνεις κάτι δικό σου επαγγελματικά.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου καθώς το δεύτερο εξάμηνο κάποιες αποκαλύψεις θα αλλάξουν τη ζωή σου.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποίησε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Το δεύτερο εξάμηνο, ένας έρωτας , ένας γάμος ή ένα παιδί είναι πιθανά.

Συνέχεια στη σελίδα 3
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Άρπαξε κάθε ευκαιρία στην καριέρα. Το δεύτερο εξάμηνο, ανα νέωσε τον επαγγελματικό σου κύκλο. Οικονομικά ανεβαίνεις.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Πάθος ή οικογένεια και καριέρα; Το δεύτερο εξάμηνο, έρχεται η πραγματική αγάπη.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Δες τι είναι αυτό που θέλεις. Το δεύτερο εξάμηνο, τα οικονομικά τακτοποιούνται και ασχολείσαι με την αναθέρμανση των σχέσεων σου.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Ο επαγγελματικός τομέας δυσκολεύει και το δεύτερο εξάμηνο, είναι αδύνατον να αγνοήσεις τα προβλήματα. Δες τα με σοφία και υπευθυνότητα.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Ξεχωρίζεις επαγγελματικά, είσαι δυνατή και αποφασιστική. Το δεύτερο εξάμηνο, θα χρειαστεί μεγαλύτερη πειθαρχία και νέο αίμα στη δουλειά.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Προσπάθησε να αναπτύξεις σχέσεις εμπιστοσύνης στην καριέρα σου. Το δεύτερο εξάμηνο, κάνε σοβαρές και υπεύθυνες επαγγελματικές επιλογές.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Κάνε αλλαγές αργά και σταθερά. Το δεύτερο εξάμηνο, προχώρα γρήγορα όσο και αν η δύναμή σου είναι σε χαμηλά επίπεδα.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Κάνε ότι μπορείς για να σώσεις τις σχέσεις σου αλλά και τα οικονομικά σου. Το δεύτερο εξάμηνο, οι ορίζοντες ανοίγουν, ψάχνεις νέους συνεργάτες ή μια νέα αγάπη.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Απαιτείται σοβαρότητα. Προσοχή στην υγεία. Το δεύτερο εξάμηνο, θα απολογηθείς για ότι καλό ή κακό συμβαίνει σε οικογένεια και καριέρα.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Τα οικονομικά σε αγχώνουν. Το δεύτερο εξάμηνο, επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα παίρνουν στροφή. Μακριά από παρασκήνιο.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Δες τη ζωή με άλλη ματιά. Το δεύτερο εξάμηνο, πρόσεχε μην ξεγελαστείς στα οικονομικά ή την ερωτική σου ζωή.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Επαγγελματικά θέματα σε ζορίζουν. Δες τα με λογική. Το δεύτερο εξάμηνο,επωφελήσου κάθε ερωτική ευκαιρία και πρόσεχε την υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Κάνε επαναπροσδιορισμούς. Το δεύτερο εξάμηνο έρχονται νέοι έρωτες και φιλίες και δικαιώνεσαι.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: ΄Αλλαξε πορεία και πρόσεχε πολύ το παρασκήνιο. Το δεύτερο εξάμηνο, θα σκέφτεσαι εντελώς διαφορετικά.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Νιώθεις κάπως... Το δεύτερο εξάμηνο, ακολουθείς νέους δρόμους και μαθαίνεις να αγαπάς πραγματικά.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Ζορίζεσαι σε οικογένεια και καριέρα. Το δεύτερο εξάμηνο ηρεμείς και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Έχεις ηγετικές ικανότητες και το δεύτερο εξάμηνο ακολουθούν πολλοί τα βήματά σου. Αναγνωρίζεσαι.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Αλλάζεις τον τρόπο που κινείσαι,στιλ και εμφάνιση. Το δεύτερο εξάμηνο, έρχονται ευκαιρίες σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Το πρώτο εξάμηνο είναι μεταβατικό ενώ το δεύτερο έρχεσαι σε επαφή με τα ταλέντα σου αλλά και τις επιθυμίες σου.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Το δεύτερο εξάμηνο, γλιτώνεις από τα δύσκολα και φέρνεις ισορροπία στη ζωή σου.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Βλέπεις τη ζωή με άλλη ματιά, γίνεσαι πιο υπεύθυνη και κρίνεις δίκαια. Ξεγλιστράς από τα δύσκολα.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Το δεύτερο εξάμηνο, έρχονται στο φως μεγάλες αλήθειες. Θα ισορροπήσεις.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Προσπάθησε να ωριμάσεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Διασφάλισε τα κεκτημένα σου και πρόσεχε την υγεία σου. Το δεύτερο εξάμηνο, θα πάρεις μαθήματα αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Μπορεί τα όνειρά σου να μην εκπληρώθηκαν όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρεις λάθος δρόμο. Δες τα πράγματα διαφορετικά.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Δες τις καταστάσεις και τον έρωτα με άλλη ματιά. Δεν υπάρχει τελειότητα. Προχώρα σε αλλαγές.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Ξέρεις να δίνεις και να παίρνεις. Θα λάβεις ευτυχία και αγάπη και θα ανανεωθείς το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Έχεις να μάθεις πολλά ακόμα για τον έρωτα. Το δεύτερο εξάμηνο θα εξελιχτείς πιο εύκολα.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Οικονομικά προβλήματα ή και θέματα υγείας μπορεί να σε βασανίζουν. Το δεύτερο εξάμηνο, ανοίγουν οι ορίζοντες καθώς και τα οικονομικά.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Έχεις ανάγκη την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, θέλεις να ταξιδέψεις. Λογική και συναίσθημα πρέπει να συμβαδίζουν.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Προσπάθησε να ανέβεις ψυχολογικά, να απαλλαγείς από αρνητικά συναισθήματα και να σταθείς στα πόδια σου.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Δεν είναι εύκολο να ισορροπείς, να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου. Το δεύτερο εξάμηνο θα ηρεμήσεις.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Θα πιεστείς, θα δοκιμαστεί η σταθερότητά σου, οι ορίζοντες θα είναι κλειστοί. Μελέτα διπλά και τριπλά τις επιλογές σου.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Θα προσπαθήσεις να βρεις την εσωτερική σου δύναμη με μεγάλο κόπο αλλά τελικά όλη αυτή η διαδικασία θα σου βγει σε καλό.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Ανέλαβε τις ευθύνες σου και μην κάνεις ουτοπικά όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ
ΜΕ ΚΡΙΟ: Μπορείς να καταφέρεις πολλά σε εργασία και υγεία. Το δεύτερο εξάμηνο, ευνοούνται έρωτες, δεσμεύσεις, παιδιά.
ΜΕ ΤΑΥΡΟ: Έχεις δει τα καλά και τα άσχημα και συνειδητοποιείς, το δεύτερο εξάμηνο, ότι για να λυθούν τα προβλήματα χρειάζεται ανατροπή.
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ: Μην μπερδεύεις τα όνειρα με την πραγματικότητα. Κράτα τις ισορροπίες το δεύτερο εξάμηνο για να έρθει η γαλήνη.
ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ: Μην ακολουθείς τα θέλω των άλλων. Το δεύτερο εξάμηνο, προώθησε την εργασία σου για να έχεις οικονομικό όφελος.
ΜΕ ΛΕΩΝ: Έχεις βαριά διάθεση και συνειδητοποιείς, το δεύτερο εξάμηνο,ότι θέλεις να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.
ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ: Πολλά τα οικονομικά και τα οικογενειακά προβλήματα. Δείξε κατανόηση, το δεύτερο εξάμηνο, και όλα θα πάνε καλά.
ΜΕ ΖΥΓΟ: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, πάρε αποφάσεις. Το δεύτερο εξάμηνο, θα σου δοθούν ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.
ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ: Ανέδειξε τα ταλέντα σου και προχώρα μπροστά στην καριέρα το δεύτερο εξάμηνο.
ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ: Ζορίζεσαι από διάφορες δικές σου φαντασιώσεις. Το δεύτερο εξάμηνο, απαιτεί συνέπεια και έργα.
ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Σου ανοίγονται δρόμοι και ανακαλύπτεις πολλά πράγματα για τον κόσμο.
ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ: Έκανες λάθη. Το δεύτερο εξάμηνο, τα πράγματα καλυτερεύουν αν πάρεις σωστές αποφάσεις στον ερωτικό και οικογενειακό τομέα.
ΜΕ ΙΧΘΥΕΣ: Είσαι σοφή. Το δεύτερο εξάμηνο θα ανταμειφθείς. Έρωτας, γάμος, οικογένεια είναι πιθανά σενάρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ