Follow us

Ζώδια Φεβρουάριος 2015: Oι προβλέψεις του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τί να περιμένουμε;

zodiamaios

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τί να περιμένουμε;


ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 19/2 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 11/2. ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΙΣ 20/2.

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιδράσεις του μήνα υπόσχονται να ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να χαρίσουν στην καθημερινότητά σου ροζ αποχρώσεις. Η Πανσέληνος στις 4 θα ενισχύσει την ανάγκη σου να είσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Φεβρουάριος σε καλεί να εστιάσεις στην υλοποίηση των στόχων σου και στην άμεση τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία θα διευκολύνει τις προσπάθειές σου ενώ το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο θα είναι έντονο. Απόφυγε επικοινωνιακά λάθη ή να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα κύρους στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τη διατροφή σου.


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον Κριό φέρνει καταλυτικές αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο, με σκοπό να επαναπροσδιοριστούν. Αν είσαι μόνη, από τον φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία στις 19/2 με τη Νέα Σελήνη. Αν έχεις σχέση, η Πανσέληνος στις 4 θα απογειώσει το πάθος που σας ενώνει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και αυτό τον μήνα. Ιδιαίτερα από τις 20 ο Άρης στον Κριό ευνοεί τις επαφές και τις συλλογικές δραστηριότητες, δίνοντάς σου τον απαραίτητο δυναμισμό για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, καθώς άτομα κύρους θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου.

ΥΓΕΙΑ: Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και τον Φεβρουάριο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην καριέρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσεις τον σύντροφο και τις ανάγκες του. Απόφυγε τις εντάσεις, τουλάχιστον το α' δεκαήμερο. Αν δεν έχεις σχέση, εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 22/2, καθώς η γοητεία σου δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για την επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς θα έχεις την πλανητική εύνοια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 20 εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την καριέρα σου, ειδικά αν ανήκεις στους Διδύμους του α' δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Υδροχόο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής στις 19/2 με τη Νέα Σελήνη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία Άρη και Αφροδίτης (μέχρι τις 20) στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς αλλάζει την οπτική σου και απογειώνει τη γοητεία σου. Ειδικά αν ανήκεις στους Καρκίνους του α' δεκαημέρου, θα ζήσεις το όνειρο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς προμηνύει μια περίοδο εύνοιας για την καριέρα σου. Όνειρα, φιλοδοξίες και στόχοι πλέον έχουν την εύνοια για να υλοποιηθούν. Η Νέα Σελήνη στις 19 στους Ιχθύς δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο – δραστηριότητα ή πνευματική εργασία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε καλεί να είσαι λίγο προσεκτική στις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα με την Πανσέληνο στις 4/2.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στις 4/2 σε καθιστά επιρρεπή σε μικροατυχήματα.

Κάνε κλικ στη σελίδα ii για να δεις τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια
ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η συναισθηματική σου ζωή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου τον Φεβρουάριο. Αν έχεις μια προβληματική σχέση, η Πανσέληνος στις 4 στο ζώδιό σου σε καλεί να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες και να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Αν είσαι μόνη, μετά τις 11 πιθανόν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η καριέρα και γενικότερα η επαγγελματική σου πορεία εξακολουθεί να σε προβληματίζει. Η παραμονή του Δία στο ζώδιό σου, αν και ανάδρομος, συνεχίζει να σε ευνοεί. Η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά, ειδικά αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, και υπόσχεται εκπλήρωση προσδοκιών, σταδιακή βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματική καταξίωση.

ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στις 4 ενισχύει την κυκλοθυμική σου διάθεση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Ποσειδώνα, της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύς απογειώνει τη ρομαντική σου διάθεση και υπόσχεται να αναθερμάνει τη σχέση ή τον γάμο σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 19 στον Υδροχόο υπόσχεται νέες γνωριμίες και βραδιές γεμάτες πάθος.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή -μέχρι τις 10- προκαλεί ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και εντάσεις. Μετά τις 11 επανέρχεται σε ορθή πορεία και ευνοεί την προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και τη βελτίωση των οικονομικών σου. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 20 δείχνει έντονη ενασχόληση με τα κληρονομικά ή την ακίνητη περιουσία.

HIGHLIGHT: Μετάθεσε το γενικό τσεκ-απ μετά τις 11/2.


ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με αισιοδοξία και ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη στoυς Ιχθύς μέχρι τις 20 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, αλλά και οι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 4/2, μην έρθεις σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς διευρύνει τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, με αποτέλεσμα να διάγεις μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας και έμπνευσης. Αν και νιώθεις αρκετά κουρασμένη, είσαι πλέον έτοιμη να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μετά τις 11 η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία ευνοεί τις νέες συνεργασίες και τη βελτίωση των εσόδων σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας.

ΥΓΕΙΑ: Η παραμονή του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθύς μέχρι τις 20 εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας αρκετά σημαντικός μήνας για τα ερωτικά σου. Η παρουσία του Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθύς βελτιώνει τα δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή και ευνοεί τα ρομαντικά ειδύλλια. Η Πανσέληνος στις 4 δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα καθιστώντας προβληματική την επικοινωνία με το σύντροφο, αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 20 υπόσχεται να ερωτευτείς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επαγγελματικές εκκρεμότητες και η βελτίωση των οικονομικών θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου. Η Πανσέληνος στις 4 θα φορτίσει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, γι' αυτό προσοχή. Μετά τις 11/2 που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία ευνοείσαι, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δραστηριότητα ή για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Η Νέα Σελήνη στις 19 σε καλεί να ασχοληθείς με τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.


Κάνε κλικ στη σελίδα iii για να δεις τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς μέχρι τις 20 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και διεκδικείς δυναμικά την κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Η παραμονή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να εθελοτυφλείς στα “κακώς κείμενα” της υπάρχουσας σχέσης. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 19 ο έρωτας εμφανίζεται ξαφνικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το α' δεκαήμερο οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων προκαλούν εκνευρισμό. Μετά τις 11 όμως που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία η κατάσταση αποκαθίσταται. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 ευνοεί τις επαφές για νέες συνεργασίες. Το δεδομένο επικοινωνιακό σου χάρισμα, αλλά και η φαντασία σου υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίες.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στις 4 θα δοκιμάσει τις αντοχές σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αρχικά και κατόπιν στον Κριό (21/2) υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλα τα ερωτικά σου όνειρα. Αν έχεις σχέση, είναι το κατάλληλο διάστημα για να την επισημοποιήσεις ή για να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν είσαι μόνη, πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Σε όλη τη διάρκεια του μήνα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς και να τακτοποιήσεις άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες. Ο Άρης από τους Ιχθύς σε καλεί να οργανώσεις καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου. Η βοήθεια των συνεργατών θα είναι πολύτιμη. Η Νέα Σελήνη στις 19 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 10 προσοχή στις καταχρήσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Η επαναφορά του σε ορθή πορεία στις 11 απογειώνει τη γοητεία σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Υδροχόο υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 10 σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στα νεύρα και στις μετακινήσεις κοντά στην Πανσέληνο.


ΙΧΘΥΕΣ

EΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 διατηρεί το ρομαντικό σκηνικό στη συναισθηματική σου ζωή. Όμως αν έχεις σχέση, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για να γίνει πιο ουσιαστική η επικοινωνία σου με το σύντροφο. Η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου επιτρέπει στη φαντασία και στο πάθος να απογειώσουν τις νύχτες σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Ο Φεβρουάριος, τουλάχιστον μέχρι τις 10/2, θα χαρακτηριστεί από καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Όμως, μετά τις 11 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή και δημιουργική περίοδο, ενώ στις 19 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα ή συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ