Follow us

Ζώδια 2015: Πώς θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τη νέα χρονιά;

Τι πρέπει να γνωρίζει το κάθε ζώδιο για την κρίσιμη αυτή χρονιά; Τι πρέπει να περιμένει και πώς να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στους εν λόγω τομείς;

epaggelmatika

Πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά των ζωδίων αυτή την κρίσιμη χρονιά;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!


ΚΡΙΟΣ
Άλλαξε τακτική και ιδέες, εμπλούτισε τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια, ταξίδια, σπουδές. Το κλίμα είναι θετικό για τα επαγγελματικά σου. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, προσπάθησε να την αναζωογονήσεις ως την άνοιξη. Αν δεν τραβάει, πούλησέ την. Σκέψου καλά πριν ξεκινήσεις κάτι δικό σου, κάντο χωρίς παρορμητισμούς. Αν είσαι άνεργη, θα βρεις εργασία. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από την εργασία σου, αναζήτησε άλλη. Το πρώτο εξάμηνο θα πετύχεις τους στόχους σου αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Το δεύτερο εξάμηνο θα κάνεις συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους κλειδιά για το μέλλον σου.
Οικονομικά, είναι μια καλή χρονιά αρκεί να κινηθείς συντονισμένα. Υπάρχει πιθανότητα να φύγουν πολλά βάρη από την πλάτη σου και να νιώσεις καλύτερα. Μέχρι τον Αύγουστο, παίξε σε πολλά ταμπλό. Χρήματα και κληρονομιές, αγοραπωλησίες, διατροφές ευνοούνται. Αξιοποίησε τα χόμπι σου αλλά και τα ταλέντα σου Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο που θεωρούνται θετικοί μήνες. Το τέλος της χρονιάς θα σε αποζημιώσει και θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ως το Μάρτιο, η κατάσταση ξεκαθαρίζει και θα ξέρεις που πατάς στον επαγγελματικό τομέα. Ασυνεννοησία και δυσκολίες θα υπάρχουν μέχρι τότε. Βάλε νέους στόχους και κάνε αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς μετά την άνοιξη. Αν η εργασία σου δεν σε ικανοποιεί, προσπάθησε ως τον Αύγουστο. Από το Σεπτέμβριο τα πράγματα ανοίγουν. Τότε είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση, αν το σκέφτεσαι. Η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα βρεις το έδαφος για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Οχυρώσου σωστά και όλα θα πάνε καλά.
Οικονομικά, αυτή τη χρονιά, δεν θα υπάρξει βελτίωση. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από παλιές οφειλές για να κινηθείς καλύτερα στο μέλλον. Αν είσαι προσεκτική, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Προσοχή ως το Μάρτιο υπογραφές, λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια. Μην προσθέτεις επιπλέον υποχρεώσεις. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε εισπράξεις. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα φαίνεται να ανοίγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άρης-Αφροδίτη φέρνουν νέες ιδέες που εφαρμόζονται πρακτικά. Με τον Κρόνο στον Τοξότη απαιτείται προσοχή. Αν έχεις δική σου δουλειά, προσπάθησε να την βελτιώσεις ή να την συντηρήσεις. Την άνοιξη θα έχεις βοήθειες. Το καλοκαίρι προσφέρεται για διάφορες δραστηριότητες έστω και μέσα από κάποιες δυσκολίες που θα είναι περαστικές. Κλείσε τις εκκρεμότητες σου. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα ομαλοποιούνται.
Οικονομικά, προσοχή ως τον Απρίλιο. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν οικογενειακές εντάσεις για έξτρα έξοδα. Βρες νέες ιδέες και περιόρισε το κόστος ζωής σου. Διευθέτησε τα χρέη σου και χειρίσου έξυπνα περιουσιακά και κληρονομιές. Προσοχή σε σχέση με τους νόμους, το κράτος και τις τράπεζες. Μην αφήνεις ευκαιρίες να φεύγουν από τα χέρια σου. Από το φθινόπωρο που η καριέρα ανεβαίνει, θα έχεις σταδιακά και οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την κατάσταση των επαγγελματικών σου τη διαμορφώνει η ζωή και η πραγματικότητα. Μείνε η πρωταγωνίστρια. Κάνε σωστές επιλογές και κλείσε καταστάσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια. Ξεκαθάρισε τους ρόλους σου πριν το καλοκαίρι. Αν είσαι άνεργη, προσπάθησε περισσότερο Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο. Συγγενείς ή σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν το δεύτερο εξάμηνο. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα ταράξει για λίγο τις ισορροπίες. Απέφυγε διαπληκτισμούς και προστριβές. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Από τον Αύγουστο, με το Δία στην Παρθένο, θα έχεις ευκαιρίες για επέκταση και βελτίωση. Θα χρειαστεί να τις εκμεταλλευτείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προς το τέλος του χρόνου, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν.
Αφροδίτη-Δίας δεν βοηθούν την αποταμίευση. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται με σωστές διαπραγματεύσεις. Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, προσοχή σε υπογραφές και συμφωνίες. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό το καλοκαίρι, προσοχή στα έξοδα.



Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii


ΛΕΩΝ
Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ευοίωνα, ευκαιρίες όμως θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από την εργασία σου ή είσαι άνεργη, προσπάθησε από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο. Θα σου δοθούν τα κίνητρα για νέα ξεκινήματα και η ψυχολογία σου θα τονωθεί. Προσοχή απαιτείται το καλοκαίρι σε σχέση με συνεργάτες και ανωτέρους. Θα χρειαστεί να βλέπεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Από Σεπτέμβριο, θα καταφέρεις περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι τότε, χρησιμοποίησε την διπλωματία σου και την καλή σου διάθεση. Το φθινόπωρο, οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι.
Το πρώτο εξάμηνο, ότι παίρνεις το δίνεις. Το καλοκαίρι, προβληματίζεσαι για δάνεια και διάφορες υποχρεώσεις, όμως βρίσκεις τις λύσεις. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Το δεύτερο εξάμηνο, οικονομικά και περιουσιακά ξεμπλοκάρουν. Προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια ως τον Μάρτιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνικότητα αλλά και η διπλωματία σου θα σε βοηθήσουν. Θα ξεπερνάς τις δυσκολίες που συναντάς και θα αποδίδεις στο μέγιστο. Μπορεί να πιεστείς ή να ταλαιπωρηθείς, όμως με το Δία στο ζώδιό σου από τον Αύγουστο, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου. Η φήμη σου θα ενισχυθεί. Νέα ξεκινήματα θα σε τονώσουν. Θα γίνουν νέες συνεργασίες με καλές αποδοχές. Προσοχή το Μάρτιο. Θα δημιουργηθούν ρήξεις και θα γίνουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Νομικά θέματα θα τα διαπραγματευτείς προς όφελός σου.
Οικονομικά, θα σου δοθούν ευκαιρίες να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ενδεχομένως αποπληρώσεις και παλιά χρέη. Πιέσεις ή δυσκολίες θα είναι περαστικές. Απλοποίησε τις καταστάσεις. Σκέψου πρακτικά για να καλύψεις τις βασικές σου υποχρεώσεις. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το Μάρτιο, απέφυγε συμφωνίες και συμβόλαια γιατί τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα. Από κει και μετά, οι εξελίξεις θα είναι θεαματικές. Άνοδος και ξαφνικές αλλαγές θα υπάρξουν. Μην φοβηθείς να αλλάξεις τόπο, χώρο, πόστο. Μην φοβηθείς να κάνεις νέα πράγματα. Αν είσαι άνεργη, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο εξάμηνο, προχώρα με προσεκτικά βήματα. Το δεύτερο εξάμηνο, θα είναι πιο ξεκάθαρο καθώς θα έχεις τη στήριξη ανθρώπων που σε εκτιμούν. Το φθινόπωρο, μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν κάνοντας λάθη λόγω βιασύνης. Νοέμβριο, Δεκέμβριο, νέοι δρόμοι ανοίγουν που σε οδηγούν στην κορυφή, με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.
Οικονομικά, μέχρι τον Ιούνιο, θα δεις τα λάθη σου για να προχωρήσεις παρακάτω. Θα ρυθμίσεις εκκρεμότητες και ίσως υπάρξει νέα πηγή εσόδων. Αγοραπωλησίες ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή τη χρονιά, θα ανταμειφθείς επαγγελματικά είτε με μια νέα πρόταση είτε με μια προαγωγή. Πιθανό το σενάριο να αλλάξεις καριέρα ή να κάνεις κάτι δικό σου. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου και πρόβαλε τον εαυτό σου. Ρίξε τους σπόρους για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις ριζικές αλλαγές ή να αναβαθμιστείς. Απέφυγε εντάσεις με συναδέλφους. Με το Δία στην Παρθένο από τον Αύγουστο, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Μην ανακοινώνεις σχέδια προτού υλοποιηθούν.
Οικονομικά, ο Κρόνος θα σου δώσει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται.



Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii



ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα χρειαστεί να δώσεις αγώνες στον επαγγελματικό στίβο το πρώτο εξάμηνο. Διαχειρίσου τα θέματά σου ανάλογα με τις εξελίξεις. Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου και απέφυγε παγίδες με έξυπνους ελιγμούς. Απέφυγε νέα ξεκινήματα και συμφωνίες Μάρτιο και Σεπτέμβριο. Απέφυγε επίσης διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους. Το δεύτερο εξάμηνο ορίζει μια νέα εποχή που θα σε οδηγήσει σε άνοδο και μέσα στο 2016. Το καλοκαίρι, κάνε πράγματα που θα σε αναδείξουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και λύσε προβληματικές καταστάσεις.
Οικονομικά, κλείσε εκκρεμότητες ως τον Απρίλιο. Δικά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν. Το καλοκαίρι θα υπάρξει μια βελτίωση. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αυτή τη χρονιά, θα υπάρξουν ενισχύσεις και ευκαιρίες έστω και περιστασιακές. Ευνοείται το κλείσιμο εκκρεμοτήτων χρεών. Με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, θα τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέα δεδομένα προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Βάλε σωστές βάσεις το πρώτο εξάμηνο για να δικαιωθείς το δεύτερο. Απρίλιο ως Ιούνιο θα δεις διαφορά, ειδικά αν έχεις δική σου επιχείρηση ή ψάχνεις για δουλειά. Προσοχή σε υπογραφές, συμφωνίες, λογαριασμούς τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Εύνοια υπάρχει και στο εξωτερικό. Προσοχή και σε εντάσεις με συναδέλφους ή μέσα στον οικογενειακό χώρο που αφορούν τα σχέδια και τους στόχους σου.
Το καλοκαίρι ανοίγουν οι ορίζοντές σου, όμως απέφυγε ενέργειες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ρύθμισε τις εκκρεμότητές σου για να δεις που βαδίζεις. Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι πιο βατό, θα υπάρξουν ελαφρύνσεις. Αναζήτησε την τύχη σου παντού. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Τους δυο τελευταίους μήνες, κάνε νέα ξεκινήματα. Η τύχη θα σε ανταμείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σε απασχολούν έντονα τα τελευταία χρόνια. Φέτος, τα δύσκολα περιορίζονται και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Ευνοούνται οι συνεργασίες με άλλους, σε διδάσκουν πολλά και σου φέρνουν σημαντικά οφέλη. Ευνοείται και το εξωτερικό. Το καλοκαίρι θα είναι λίγο φορτικό, μπορεί να αγχωθείς. Το φθινόπωρο, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις ενώ προς το τέλος του χρόνου μπορεί να αποκτήσεις μια νευραλγική θέση.
Οικονομικά, τα καλύτερα έρχονται από τον Αύγουστο. Θα βγάλεις χρήματα που θα σου επιτρέψουν μια καλύτερη ζωή. Θα κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις σε δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, φορολογικά. Προσοχή το Μάρτιο και το Σεπτέμβριο σε ανατροπές.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή τη χρονιά προβλέπονται αλλαγές χωροταξικές, έχεις να μάθεις πολλά. Μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις και δική σου επιχείρηση ή κάποιοι παράγοντες να σε αναγκάσουν να την κλείσεις. Μπορεί να στριμωχτείς με διάφορες υποχρεώσεις ή να αναλάβεις νέες ευθύνες και να χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοείται για νέες συνεργασίες. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και η πορεία σου ανοδική έστω και με περιόδους απαιτητικές. Μέχρι τον Αύγουστο, θα αξιοποιήσεις τις ιδέες σου και θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Μείνε συνεπής και οργανωμένη. Το φθινόπωρο θα δεχτείς πιέσεις που πρέπει να διαχειριστείς σωστά για να πετύχεις.
Οικονομικά, αξιοποίησε τα ταλέντα σου και αγωνίσου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Προσοχή τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο. Θα σε απασχολήσουν δάνεια, κληρονομιές, επενδύσεις. Έξοδα θα δημιουργούνται από το σπίτι, οικογενειακά πρόσωπα ή τη δουλειά. Ισορρόπησε το budget σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ