Follow us

Άγιος Βαλεντίνος 2019 | Τι δώρο να του πάρεις ανάλογα με το ζώδιό του

Τι να του χαρίσεις ανάλογα με το ζώδιό του και πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου;

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, τους αναλογεί και ένα αντίστοιχο δώρο

Τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου

Κάθε ζώδιο προσεγγίζει διαφορετικά τον έρωτα, την αγάπη, τις σχέσεις. Προετοιμάσου να γιορτάσεις ξεχωριστά αυτή τη μέρα, με ένα ξεχωριστό τρόπο. Στείλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα, ένα ιδιαίτερο δώρο. Εξέφρασε ξανά το ενδιαφέρον σου, απόδειξε την αγάπη και την αφοσίωσή σου. Ακόμα και αν δεν πιστεύεις σ’αυτή τη γιορτή, μια ζεστή αγκαλιά, ένα παθιασμένο φιλί αποτελούν μια ευχαρίστηση. Βγες από την καθημερινότητα και ζωντάνεψε ξανά τη σχέση σου.

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δες εδω τι του ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό του:

Αν το ταίρι σου είναι Κριός

Είναι σαν ένα μικρό παιδί. Δεν ξεχνά ποτέ γιορτές και επετείους. Χάρισέ του ένα δώρο που θα τον εντυπωσιάσει, που θα τον αναζωογονήσει, ένα αξεσουάρ μαζί με μια παθιασμένη βραδιά.

Αν το ταίρι σου είναι Ταύρος

Αγαπά ότι τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής, το κλασικό. Χάρισέ του ένα δώρο, πχ. Cd κλασικής μουσικής μαζί με μια εγκάρδια ευχή. Θα το εκτιμήσει και θα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο.

Αν το ταίρι σου είναι Δίδυμος

Είναι ο αιώνιος έφηβος. Ότι και αν του χαρίσεις, θα είναι ευτυχής. Κατά προτίμηση, εισιτήρια για θέατρα-συναυλίες-σινεμά ή μια βόλτα-εκδρομή μαζί με μια ευχή ότι είναι τα πάντα για σένα.

Αν το ταίρι σου είναι Καρκίνος

Τι να θέλει άραγε ένας Καρκίνος; Μια ζεστή αγκαλιά, όμορφα ερωτικά λόγια, μια ανθρώπινη και συναισθηματική επαφή. Μια κάρτα με θερμά λόγια μαζί με ένα διακοσμητικό για το σπίτι. Κάντον να αισθανθεί μοναδικά!

Αν το ταίρι σου είναι Λέων

Τι να χαρίσεις σε έναν βασιλιά; Πολυτέλεια, ανέσεις, περιποίηση. Χάρισέ του κάτι εντυπωσιακό και πες του πως είναι ο καλύτερος όλου του κόσμου!

Αν το ταίρι σου είναι Παρθένος

Πρόσφερέ του σταθερότητα, ένα γεύμα σε ένα ωραίο restaurant. Θα το απολαύσει ιδιαίτερα. Το ότι τον σκέφτηκες, είναι αρκετό. Βέβαια και ένα καλόγουστο ρούχο δεν θα τον χαλάσει...

Αν το ταίρι σου είναι Ζυγός

Τι να χαρίσεις στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την αρμονία, την ισορροπία; Κάτι αέρινο, κάτι επεκτατικό, κάτι πέρα από την καθημερινότητα. Ένα ταξίδι, μια εκδρομή και μια κάρτα που να γράφει πόσο τον αγαπάς.

Αν το ταίρι σου είναι Σκορπιός

Τι να χαρίσεις σε αυτό το μυστικοπαθές και περίεργο ζώδιο; Κάτι που θα μείνει στο μυαλό του περισσότερο από ένα αντικείμενο. Μια αξέχαστη βραδιά πόθου, πάθους και σεξ και την διαπίστωση πως είναι ότι καλύτερο σου έχει συμβεί.

Αν το ταίρι σου είναι Τοξότης

Χάρισέ του κάτι σε τεχνολογία, κινητό ή ένα περίεργο gadget. Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μια βραδιά με καλή παρέα θα τον κάνει να αισθανθεί ικανοποίηση. Πες του πως όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ τον θέλεις.

Αν το ταίρι σου είναι Αιγόκερως

Είναι μετρημένος και του αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα. Χάρισέ του το αγαπημένο του άρωμα με την ευχή πως θα είστε και του χρόνου μαζί. Βέβαια, μια πικάντικη βραδιά ή και μια έκπληξη δεν θα τον χάλαγαν.

Αν το ταίρι σου είναι Υδροχόος

Είναι πρωτοποριακός και αγαπά την καλαισθησία. Χάρισέ του κάτι χρήσιμο, σχετικά με υπολογιστές ή μια ατζέντα, κάτι που να του λείπει. Βέβαια, και το ότι ασχολείσαι μαζί του, είναι μοναδικό για αυτόν. Πες του πόσο σου αρέσει το χαμόγελό του.

Αν το ταίρι σου είναι Ιχθύς

Αγαπά τα δώρα και τις εκπλήξεις. Δίνει μεγάλη σημασία περισσότερο στην κίνηση και τη σκέψη απ’ ότι στην αξία. Δίνει σημασία επίσης στον τρόπο που θα του το προσφέρεις. Πες του και του χρόνου μαζί για να αισθανθεί πιο ασφαλής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ