Follow us

Ζώδια Μάιος 2013: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσει ο Μάιος για κάθε ζώδιο και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις

Μηνιαία Ζώδια: Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο!

Τι επιφυλάσσει ο Μάιος για κάθε ζώδιο; Plus: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις όλων των ζωδίων!

Τον Μάιο τον χαρακτηρίζουν οι δυο εκλείψεις. Η πρώτη στις 10/5 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και η δεύτερη στις 25/5 στον Τοξότη. Αυτές οι δυο εκλείψεις θα μας αναγκάσουν να υιοθετήσουμε μια διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή. Τα γεγονότα θα μας δοκιμάζουν ενώ θα υπάρχει και αναβρασμός στην παγκόσμια οικονομία. Απαιτείται σωστή κρίση και αντίληψη γιατί ο μήνας θα είναι επεισοδιακός. Δεν επιτρέπονται το ρίσκο και τα επικίνδυνα ανοίγματα.

Καλό Μήνα!

ΚΡΙΟΣ

Δείξε προνοητικότητα σε οικονομικά θέματα και απέφυγε διαφωνίες και συγκρούσεις το τελευταίο δεκαήμερο. Σχέδια μπορεί να ανατραπούν. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και εσύ καλείσαι να στηριχτείς στις δυνάμεις σου για να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα. Κράτα απόσταση από τις εντάσεις που θα προκύψουν και υιοθέτησε μια νέα στάση απέναντι στα νέα δεδομένα.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Απέφυγε διαφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα επικρατεί αναβρασμός. Πρόσεχε μην φτάσεις στα άκρα. Ας επικρατήσει η λογική. Υπάρχουν τρόποι για να αποφύγεις πιέσεις. Δείξε ψυχραιμία, κινήσου διαλλακτικά και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα. Πάρε την απόστασή σου από αναταράξεις ή διαψεύσεις συναισθημάτων.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Βάλε τα δυνατά σου για να υπερασπιστείς το αντικείμενο της εργασίας σου. Βρες τρόπο για την επιβίωσή του. Κάποια γεγονότα θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις και να μην χάσεις τη δουλειά σου. Αν είσαι άνεργη, το τελευταίο δεκαήμερο έχεις κάποιες πιθανότητες να βρεις μια απασχόληση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κατάσταση των οικονομικών σου είναι δύσκολη. Συγκράτησε τα έξοδά σου και μην γίνεσαι καταναλωτική. Ίσως προκύψουν παλιές οφειλές. Βέβαια, βοήθεια για να καλύψεις τις ανάγκες σου δεν θα λείψει και ειδικά προς το τέλος του μήνα.
ΥΓΕΙΑ
Η υγεία σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Προσοχή στον παρορμητισμό σου και στις μετακινήσεις για να αποφύγεις ατυχήματα γύρω από τις μέρες των εκλείψεων.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Σκορπιούς, Αιγόκερους.


ΤΑΥΡΟΣ

Τα προβλήματα αυτόν τον μήνα εντοπίζονται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Κάνε υπομονή και ειλικρινείς συζητήσεις. Μην αφήνεις καταστάσεις να διογκώνονται, μη ρισκάρεις και απέφυγε συγκρούσεις. Αποκαλύψεις έρχονται στην συναισθηματική σου ζωή. Μείνε ψύχραιμη. Διευθέτησε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά. Τα πράγματα είναι ρευστά. Κάνε ρεαλιστικές κινήσεις για να μην απογοητευτείς.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Οι πλανήτες δεν βοηθούν τη σωστή επικοινωνία αυτό το μήνα και επιπλέον φέρνουν παρεξηγήσεις. Οι εκλείψεις επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις σου. Όλα κρίνονται από τη δική σου συμπεριφορά και στάση. Σκέψου λογικά και βρες τις κατάλληλες λύσεις για να μην φτάσεις στα όριά σου ή σε ένα χωρισμό. Ψυχραιμία, σκέψου το μέλλον, όχι μόνο το παρών.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Θα συναντήσεις εμπόδια και προβλήματα. Βάλε τα δυνατά σου να τα ξεπεράσεις για να κρατήσεις τη δουλειά σου. Οι εκλείψεις θα φέρουν απρόσμενα γεγονότα. Κάνε επιδέξιους χειρισμούς.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτό το μήνα. Διασφάλισε τα συμφέροντά σου και μην κάνεις νέα ανοίγματα. Παλιές οφειλές ίσως σε πιέσουν. Έρχεται όμως ένα καλοκαίρι γεμάτο υποσχέσεις.
ΥΓΕΙΑ
Έλεγξε τις εντάσεις και το θυμό σου. Αν έχεις ένα χρόνιο πρόβλημα, μην το παραμελείς. Προσοχή στα ατυχήματα.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Καρκίνους, Παρθένους, Ιχθύς.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ με Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Υδροχόους.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον μήνα θα προβληματιστείς από τη στάση των άλλων. Θα υπάρχει παρασκήνιο και θα αντιμετωπίσεις οικονομικές δυσκολίες. Έχεις την ικανότητα να κρατάς τις ισορροπίες προκειμένου να ξεπεράσεις εντάσεις. Βάλε πρόγραμμα στα επαγγελματικά σου. Κάτι τελειώνει, κάτι αρχίζει. Έχεις τον τρόπο να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείς. Προστάτεψε τις σχέσεις σου από εντάσεις. Κάνε αναθεωρήσεις και προετοιμάσου για αλλαγές. Διώξε τους φόβους και δώσε βάση στις αξίες. Είσαι αισιόδοξη και θα βρεις λύσεις αν πιστέψεις στον εαυτό σου.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Προσοχή σε συγκρούσεις κοντά στις μέρες των εκλείψεων. Προβλήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με συγγενείς ή φίλους. Θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις, όσο και αν υποφέρουν οι αισθηματικές σου σχέσεις. Εντόπισε τα δικά σου λάθη.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Γεγονότα ταλαιπωρούν τα επαγγελματικά σου, όμως θα τα καταφέρεις έστω και με κόπο. Μεγάλη προσοχή τις πρώτες 15 μέρες. Τότε θα υπάρξει επιβάρυνση. Γερά νεύρα και σοβαρή σκέψη απαιτούνται στη δεύτερη έκλειψη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι εκλείψεις του μήνα θα σε αγχώσουν. Όμως, θα καταφέρεις να κρατήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Είσαι δυνατή και ψύχραιμη. Οργανώσου πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
ΥΓΕΙΑ
Πρόσεχε τη διατροφή σου και κάνε γυμναστική για να αποβάλλεις το άγχος και να αισθανθείς ψυχολογικά καλύτερα. Ένα νέο look θα σε ανανεώσει.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Ζυγούς, Σκορπιούς.
Σε ουδέτερο επίπεδο με όλους τους υπόλοιπους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας έχει θετικές προδιαγραφές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα γνωρίσεις ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις κοινούς στόχους. Διαφωνίες θα υπάρξουν και πριν δράσεις, θα χρειαστεί να το σκεφτείς διπλά. Θα σε απασχολήσουν θέματα προσωπικά και υγείας. Στα επαγγελματικά, θα υπάρχει παρασκήνιο αλλά ακόμα τα πράγματα είναι στα σκαριά. Μείνε τυπική με τους συνεργάτες σου. Οι αλλαγές στην εργασία θα συνεχιστούν. Αναλαμβάνεις και κάτι ακόμα, αλλάζουν πρόσωπα; Η καθημερινότητά σου θα αλλάξει.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Αναλύεις τις σχέσεις σου αλλά μείνε εκεί αυτό το μήνα. Άσε τη δράση για τον Ιούνιο. Είσαι ακόμα μπερδεμένη ή μπορεί να βρίσκεσαι σε μια μυστική σχέση που δεν θέλεις να αποκαλυφθεί ακόμα. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις και μην προκαλείς εντάσεις, ειδικά αν η σχέση σου έχει καλές βάσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Θα βιώσεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μια νέα θέση; Αργά και σταδιακά θα νιώσεις ασφαλής. Οι σχέσεις με συνεργάτες θα είναι καλές. Σε στηρίζουν και εσύ θέτεις πιο ψηλούς στόχους. Οι δραστηριότητές σου ευνοούνται. Απέφυγε το παρασκήνιο, κάνε διακριτικές συζητήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι ένας καλός μήνας για τα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα φαίνεται πως θα είναι αυξημένα. Βάλε πρόγραμμα και κάνε σωστή διαχείριση. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν, νέοι πόροι θα βρεθούν. Επενδύσεις ευνοούνται.
ΥΓΕΙΑ
Η υγεία σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Προσοχή κοντά στις μέρες των εκλείψεων. Ο Ιούνιος υπόσχεται καλύτερες μέρες. Τότε, πάρε την απόφαση για ένα νέο look.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Ταύρους, Ζυγούς.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Καρκίνους, Παρθένους, Τοξότες.


  • Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
  • Διάβασε τα γενικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στον πλήρη αστρολογικό οδηγό του Missbloom.gr


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii


ΛΕΩΝ


Μείνε ψύχραιμη και πρακτική το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’όσα αντέχεις. Απέφυγε τις εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ανατροπές θα υπάρξουν και στον οικογενειακό τομέα. Όμως, το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η επικοινωνία θα αποκατασταθεί. Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ταξίδια, υπογραφές, ραντεβού, διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Άσε τις σοβαρές αποφάσεις για τον Ιούνιο. Προσοχή σε αισθηματικά και οικονομικά κοντά στις εκλείψεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο έρωτας θα είναι το πιο ισχυρό σου όπλο αυτό το μήνα. Θα θέλεις να ανανεωθείς, να περνάς καλά. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα ταξιδέψεις, θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Κοντά στις εκλείψεις θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι μόνη, θα παθιαστείς με κάποιο πρόσωπο αλλά αυτό δεν θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται μια σχέση φιλική να εξελιχθεί σε ερωτική.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Τα επαγγελματικά σου είναι στην πρώτη γραμμή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα επηρεάσουν την υπόλοιπη πορεία σου. θα υπάρχει ανταγωνισμός και τα πράγματα θα είναι δύσκολα κοντά στις εκλείψεις. Βάλε τα όριά σου και μείνε ψύχραιμη. Αν η δουλειά σου είναι σε προβληματικό στάδιο, μπορεί να έρθει και το τέλος ή μια ρήξη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο κρύβει καλύτερες ευκαιρίες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν και τα έξοδά σου θα είναι πολλά, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Μπορεί αυτά να αφορούν ακίνητα ή την οικογένεια. Κάνε καλή διαχείριση και οικονομία. Απέφυγε τη χρήση πιστωτικών καρτών. Κέρδη και συμφωνίες θα υπάρχουν.
ΥΓΕΙΑ
Προσοχή στα ατυχήματα γιατί θα κυριαρχεί ένταση και νευρικότητα. Προσοχή επίσης σε αλλεργίες και ιώσεις.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους.
Πιο ουδέτερες με όλους τους υπόλοιπους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες και τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν. Ταξίδια και σπουδές ευνοούνται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα σε απασχολήσουν περισσότερο ερωτικά και οικονομικά. Προσπάθησε να αποδεχτείς τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις γεγονότα στα επαγγελματικά. Κοντά στις εκλείψεις, θα νιώσεις μια σύγχυση σε οικογένεια και καριέρα.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Υποχρεώσεις σε σπίτι, οικογένεια, δουλειά ρίχνουν τον ερωτισμό σου αυτόν τον μήνα. Δεν έχεις διάθεση για σχέσεις και γνωριμίες. Υπάρχει εξάλλου και μια διάχυτη σύγχυση γύρω σου. Σαφώς καλύτερα θα είναι τα πράγματα τον Ιούνιο.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο κρύβει αναταράξεις. Θα υπάρχουν σύγχυση και ανατροπές. Ψυχραιμία και υπομονή για να αποφύγεις λάθη. Μπορεί να έχεις προτάσεις για αλλαγές ή να αλλάξεις αντικείμενο στην εργασία. Πάρε το χρόνο σου και μην αποφασίσεις τίποτα πριν τον Ιούνιο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδά σου θα είναι πολλά αλλά θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σχετικά εύκολα. Κάνε διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι πιο δύσκολο και εσύ θα είσαι πιο εγκρατής. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Δεν αποκλείεται να βρεις και ένα έξτρα εισόδημα.
ΥΓΕΙΑ
Η υγεία σου θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν προσέξεις λίγο τα νεύρα σου.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Λέοντες, Αιγόκερους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ με Καρκίνους, Παρθένους.


ΖΥΓΟΣ


Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις κοντά στις εκλείψεις. Θα υπάρχουν ανατροπές. Αξίες και αρχές καταρρέουν. Δες τη ζωή σου μακροπρόθεσμα και χωρίς αυτά που σου προσφέρουν ασφάλεια τώρα. Κράτα ισορροπίες ανάμεσα στις φιλοδοξίες, τις σχέσεις και τις εξαρτήσεις σου. Θα πετύχεις τους στόχους σου, έχεις τον τρόπο να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Κάνε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Οι σχέσεις σου θα καλυτερέψουν. Σκέψου τι σου λείπει και συζήτησέ το με το σύντροφό σου. Αν θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω, προχώρα και βέβαια όχι κοντά στις εκλείψεις. Αν είσαι μόνη, γίνε πιο κοινωνική.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Προσπάθησε να βελτιώσεις τη δουλειά σου. Δύσκολα σχέδια θα υλοποιηθούν. Συζήτησε και ενημερώσου. Κάνε αλλαγές ή άλλαξε αντικείμενο εργασίας αν αυτό είναι απαραίτητο. Αν είσαι άνεργη, έχεις μεγάλη πιθανότητα να βρεις απασχόληση. Αν επίσης έχεις σκεφτεί να μεταναστεύσεις, ευνοείσαι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου θα καλυτερέψουν. Θα έχεις κέρδη και επιστροφές χρημάτων, αν σου χρωστούν. Αγοραπωλησίες ακινήτων και οικονομικοί συμβιβασμοί ευνοούνται. Μην ρισκάρεις και ειδικά κοντά στις εκλείψεις.
ΥΓΕΙΑ
Προσοχή στα ατυχήματα και στο νευρικό σου σύστημα. Απέκτησε ένα νέο look.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ με Καρκίνους, Σκορπιούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αντιμετωπίζεις προβλήματα ακινήτων. Παίζουν χωροταξικές αλλαγές και ανακαινίσεις. Πιθανό και το σενάριο μιας μεταβολής στη σύνθεση της οικογένειας. Προσοχή στις κλοπές, τα ταξίδια, σε συμφωνίες, λογαριασμούς, συμβόλαια. Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν και θα καταλάβεις με ποιους μπορείς να συμβιώσεις από δω και κάτω. Θα βγουν στη φόρα όλα τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης. Θα μείνεις έκπληκτη βρίσκοντας στήριξη από ανθρώπους που δεν περίμενες. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα με πόνο και κόπο. Σαφώς και ο Ιούνιος είναι καλύτερος μήνας.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Θα δεχτείς πιέσεις από αισθηματικές και συγγενικές σχέσεις. Θα βγουν οι διαφορές με σύντροφο στην επιφάνεια και θα κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις. Κατά πόσο είσαι διατεθειμένη να υποχωρήσεις; Ψυχραιμία αν το ταίρι σου ανήκει στα σταθερά ζώδια.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Είναι πιθανό το σενάριο να κλείσει ένας κύκλος ή να κάνεις μια χωροταξική αλλαγή ή να κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι άνεργη, δεν θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες αυτόν τον μήνα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλά έξοδα έχει αυτός ο μήνας, πιθανή και η μείωση εσόδων. Εκκρεμότητες από το παρελθόν επιστρέφουν. Προσπάθησε να ωφεληθείς από δάνεια, τόκους, κληρονομικά, ασφάλειες, συντάξεις, χρηματοδοτήσεις. Μην ρισκάρεις, ειδικά κοντά στις εκλείψεις.
ΥΓΕΙΑ
Ξεκουράσου και φρόντισε την υγεία σου ειδικά αν έχεις χρόνια προβλήματα. Προσοχή σε αλλεργίες, ατυχήματα και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύς.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους.


  • Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
  • Διάβασε τα γενικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στον πλήρη αστρολογικό οδηγό του Missbloom.gr


Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii


ΤΟΞΟΤΗΣ


Δεν θα είναι αρνητικός για εσένα αυτός ο μήνας. Θα εκφραστείς, θα δημιουργήσεις, θα αποφύγεις κακοτοπιές, θα κάνεις επιτυχημένες επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι λίγο πιο επιβαρυντικό σε σχέσεις και συνεργασίες. Μαθε να ελέγχεις τις επιθυμίες σου. Νόμοι και κανονισμοί αλλάζουν τα δεδομένα σου. Βάλε όρια και μην ρισκάρεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Λίγο ανισόρροπος αυτός ο μήνας στα αισθηματικά. Από τη μια φοβάσαι τα συναισθήματα των άλλων, από την άλλη θέλεις την ελευθερία σου. Πιο έντονα αυτά τα συναισθήματα κοντά στις εκλείψεις. Γίνε πιο σαφής σ’αυτά που λες, που ζητάς, που προσφέρεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Πολύ δουλειά με καλά αποτελέσματα αλλά και ανατροπές έχει αυτός ο μήνας. Κλείνουν και ανοίγουν κύκλοι. Αν είσαι άνεργη, αναζήτησε εργασία το δεύτερο δεκαπενθήμερο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και τα κέρδη. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου και θα ωφεληθείς. Συνεργασίες και συμβιβασμοί ευνοούνται επίσης. Συνεργάτες και σύντροφοι σε στηρίζουν πρακτικά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο προσοχή σε λογαριασμούς, συμβόλαια, συμφωνίες, internet.
ΥΓΕΙΑ
Φρόντισε την υγεία σου, προστάτεψε τον οργανισμό σου. Προσοχή σε ορμονικά, αναπνευστικό, ατυχήματα, μολύνσεις.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Διδύμους, Σκορπιούς, Ιχθύς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλεύσου το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά. Βάλε προτεραιότητες. Καλά αποτελέσματα θα έχεις από συμφωνίες, ταξίδια, διαδίκτυο, λογαριασμούς, έγγραφα. Κάνε παιχνίδι σε αισθηματικά και οικονομικά, παίξε τυχερά παιχνίδια, ευνοείσαι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα ασχοληθείς περισσότερο με υγεία, εργασία.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Σημαντικός θα είναι ο ερωτικός τομέας για εσένα αυτό το μήνα. Τα συναισθήματά σου θα είναι υπερβολικά. Αγάπη, θυμός; Θέλεις να είσαι η αρχηγός. Πρόσεξε μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, ειδικά αν βρίσκεσαι σε σοβαρή δέσμευση. Ο κίνδυνος να αμφισβητηθείς θα είναι μεγάλος.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Θετικός προβλέπεται ο μήνας για τα επαγγελματικά σου. Κάποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν κοντά στις εκλείψεις αλλά τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν. Η επικοινωνία σου με συνεργάτες θα είναι σε καλά επίπεδα. Δώστα όλα και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν το καλοκαίρι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θετικά θα είναι τα οικονομικά σου το πρώτο δεκαπενθήμερο. Θα έχεις κέρδη ενώ θα κάνεις και κινήσεις που θα αποδώσουν λίγο αργότερα. Αγοραπωλησίες ακινήτων και συμβιβασμοί που κλείνουν εκκρεμότητες ευνοούνται. Κάνε σωστούς υπολογισμούς.
ΥΓΕΙΑ
Τόνωσε την υγεία σου. Προσοχή γύρω από τις εκλείψεις σε ατυχήματα, διατροφή, αναπνευστικό.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθύς.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου δεν είναι σε καλά επίπεδα. Είναι ένα μεταβατικό διάστημα για την εργασία, τις σπουδές, τον χώρο διαμονής σου. Αλλαγές θα υπάρξουν που μπορεί να μην είναι άμεσα ορατές. Ψυχραιμία και υπομονή. Οι εξελίξεις δεν είναι πάντα επιθυμητές. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Εκκρεμότητες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Αναποδιές και καθυστερήσεις σε κουράζουν. Μην ρισκάρεις πουθενά. Ο Ιούνιος θα είναι καλύτερος.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Νιώθεις ανασφάλεια και ψάχνεις να βρεις διεξόδους. Μην περιμένεις ότι θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Σχέσεις και γάμος θα περάσουν δοκιμασίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Σεξ και αγάπη δεν συμβαδίζουν.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Καθυστερήσεις, μπερδέματα και τρέξιμο θα έχει ο επαγγελματικός τομέας το πρώτο δεκαπενθήμερο ενώ δεν αποκλείονται και διαφωνίες με συνεργάτες και συγγενικά πρόσωπα. Νόμοι και κανονισμοί δυσκολεύουν τα πράγματα. Κάτι φαίνεται να αλλάζει. Μακριά από εντάσεις. Αν είσαι άνεργη, έχεις ελπίδες να βρεις μια απασχόληση το δεύτερο δεκαπενθήμερο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλά τα προβλήματα στα οικονομικά. Μειωμένα έσοδα, πολλά έξοδα, παλιά χρέη; Θέματα ακινήτων σε απασχολούν. Ανακαίνιση, λογαριασμοί; Δώσε βάση στην ασφάλεια των οικονομικών και του σπιτιού. Κινήσου συντηρητικά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η κατάσταση θα βελτιωθεί.
ΥΓΕΙΑ
Μην αμελείς την υγεία σου λόγω αυξημένων υποχρεώσεων το πρώτο δεκαπενθήμερο.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ με Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους.


ΙΧΘΥΕΣ

Αξιοποίησε τις πρώτες 15 μέρες του μήνα γιατί κρύβουν επιτυχίες. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, λογαριασμούς, μετακινήσεις. Προσοχή στις παραπλανήσεις. Βάλε προτεραιότητες. Θα δουλέψεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτά που θες. Μην είσαι υπεραισιόδοξη αλλά πρακτική. Ακίνητα και περιουσιακά θα σε απασχολήσουν. Ο μήνας θα εξελιχτεί θετικά αρκεί να πατάς στη γη. Σημαντικά άτομα σε στηρίζουν.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Μην κάνεις υπερβολές, ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Το συναίσθημα μπορεί να τα παρασύρει όλα. Προσοχή σε σχέσεις και γάμο. Οι νέες γνωριμίες μπορεί έστω και για λίγο να σε πάνε στον ουρανό και να ξοδευτείς γενικότερα.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα πιάσουν τόπο. Αν είσαι άνεργη, προσπάθησε να δράσεις αυτές τις μέρες. Έχεις πιθανότητες να βρεις κάτι καλό και με καλή αμοιβή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, τα πράγματα αλλάζουν. Σταματάει ένας τρόπος εργασίας ή μια συνεργασία για μια άλλη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι ευνοϊκό για τα οικονομικά σου, για αύξηση εισοδήματος και για αγοραπωλησίες. Οι συγκυρίες και τα δεδομένα λειτουργούν υπέρ σου. Άνθρωποι ενημερωμένοι σε βοηθούν να κερδίσεις ή να γλιτώσεις χρήματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, τα έξοδα θα αυξηθούν ή μπορεί να μειωθούν και τα έσοδα.
ΥΓΕΙΑ
Πρόσεχε τη διατροφή σου και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Προσοχή σε ατυχήματα και μολύνσεις κοντά στις εκλείψεις.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Καρκίνους, Ιχθύς.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους.



  • Όπως κάθε Παρασκευή, διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!
  • Διάβασε τα γενικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στον πλήρη αστρολογικό οδηγό του Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ