Follow us

Ζώδια 2013 - 2014: Οι μαθητικές επιδόσεις των ζωδίων για τη νέα σεζόν

Πως θα εξελιχθεί η φετινή σχολική χρονιά για καθε ζώδιο; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας!

Ζώδια και εξεταστική: Πώς αντιμετωπίζει τις εξετάσεις το κάθε ζώδιο;

Πως θα εξελιχθεί η φετινή σχολική χρονιά για καθε ζώδιο; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας!

Τα σχολεία ξεκίνησαν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Οι μαθητές εντάσσονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις τους. Οι γονείς αγχώνονται για τις επιδόσεις των παιδιών τους και για την μόρφωσή τους.

Πως θα εξελιχθεί η φετινή σχολική χρονιά, τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές για να είναι η χρονιά αυτή αποδοτική;

Μαθε όσα πρέπει να ξέρεις για να τους βοηθήσεις.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει ενέργεια και ζωντάνια. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί, υπερκινητικό και θέλει να είναι πάντα πρώτο στις δραστηριότητες. Συμμετέχει πολύ στην τάξη αλλά βαριέται να διαβάσει στο σπίτι. Εκφράζει τις απόψεις του και κάνει πάντα έξυπνες ερωτήσεις. Το αρνητικό είναι ότι αποσπάται εύκολα η προσοχή του. Είναι ένα παιδί με το οποίο πρέπει να ασχοληθείς χωρίς να το καταπιέζεις και να του επιβάλλεσαι γιατί είναι αντιδραστικό. Θα γίνει ένας καλός μαθητής αν καταφέρεις να βγάλεις την επιθυμία του για πρωτιά.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι έντονη, δραστήρια γι’ αυτόν αλλά θα έχει και πολλές διακυμάνσεις. Θα προσπαθεί αλλά όχι χωρίς να επαναστατεί. Στην έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό του τον Οκτώβριο, θα πιεστεί και θα αντιδράσει. Προσπάθησε να μην του επιβάλλεις κανόνες και προγράμματα. Από τον Νοέμβριο ως τον Μάρτιο του 2014, θα αναπτύξει τα ταλέντα του και θα γίνει πιο δημιουργικό. Με τον Δία στον Καρκίνο, όλη τη σχολική χρονιά, θα βάλει σωστές βάσεις, θα αυξήσει τις επιδόσεις του και θα τα καταφέρει.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι συγκροτημένος, συνεπής και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Έχει λογική και άποψη αλλά δεν αντέχει τις αλλαγές. Θέλει το χρόνο του να συνηθίσει ένα καινούργιο σχολείο ή έναν καινούργιο δάσκαλο. Έχει πείσμα, είναι προσεκτικός και τα καταφέρνει. Μην ανησυχείς και μην τον πιέζεις με πολλές απαιτήσεις. Έχει το πρόγραμμά του, είναι υπεύθυνος αν και κάποιες φορές τεμπελιάζει. Μαθαίνει τα πάντα αλλά με αργό ρυθμό, πιο ουσιαστικό όμως. Η καταπίεση τον κάνει πεισματάρη.

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα κουραστεί αλλά θα αποδείξει την αξία του. Έχει επιμονή, πείσμα και θα προοδεύσει για να μην δυσαρεστήσει κανέναν. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό τον Νοέμβριο θα τον πιέσει και θα τον αποδιοργανώσει για λίγο. Από αυτό το διάστημα ως και τον Μάρτιο του 2014, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα τον βοηθήσει να διευρύνει τις γνώσεις του και να ξεκινήσει νέες δραστηριότητες. Θα προσαρμοστεί και θα γίνει πιο κοινωνικός. Με τον Δία στον Καρκίνο, όλη τη σχολική χρονιά, θα κάνει νέους φίλους και θα γίνει πολύ αγαπητός.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και πάντα πρώτος στις δραστηριότητες. Έχει πολλούς φίλους και είναι ευχάριστος με όλους αρκεί να μην πάρει κάποιον με στραβό μάτι από την αρχή. Αγαπά τις γνώσεις, θέλει να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο και κάνει συνεχώς πολλές ερωτήσεις. Δύσκολα συγκεντρώνεται, χάνει εύκολα την επιμονή του και είναι αρκετές φορές ασυνεπής. Τα εξωσχολικά βιβλία τον τραβούν περισσότερο. Πρέπει να τον μάθεις να επιμένει χωρίς αυστηρότητα γιατί θα αντιδράσει, προσπάθησε να του εξάπτεις την περιέργεια και να τον ρωτάς πάντα πως πέρασε την μέρα του στο σχολείο.

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα αναπτύξει τα ταλέντα του, θα γίνει πιο επίμονος από ποτέ στους στόχους του. Με τον Άρη στον Ζυγό, από τον Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες, θα είναι εκφραστικός και θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη. Πρέπει να τον ενθαρρύνεις να κάνει οτιδήποτε του αρέσει, να τον μάθεις να διαβάζει σαν να παίζει. Το έχει ανάγκη.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ήσυχος, συνεσταλμένος και γκρινιάζει για να πάει σχολείο κάποιες φορές. Προσπαθεί να τα καταφέρει, να φέρνει καλούς βαθμούς για να ευχαριστήσει τους γονείς του. Μελετάει τα μαθήματά του και θέλει να είναι σε όλα συνεπής. Έχει πολύ καλή μνήμη. Δεν θέλει αυστηρότητα και τιμωρίες αλλά παρότρυνση για να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του. Ρίξτον στο φιλότιμο γιατί είναι ευαίσθητος. Δείξε του πόσο χαίρεσαι όταν τα πηγαίνει καλά, δώσε του τρυφερότητα. Του αρέσουν οι εξωσχολικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Τη φετινή σχολική χρονιά, με τον Δία στο ζώδιό του, δεν θα γκρινιάζει ιδιαίτερα. Θα αποκτήσει πολλές γνώσεις, θα επεκταθεί, θα προοδεύσει και θα έχει τύχη και εύνοια από δασκάλους. Με τον Άρη στον Ζυγό, από τον Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα κουραστεί πολύ ενώ δεν αποκλείεται να βγάλει και εντάσεις από τις πολλές υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες για να εκτονώνει τα νεύρα του αλλά ταυτόχρονα να ευχαριστιέται.

Περισσότερα ζώδια στη σελίδα ii
ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να είναι πάντα πρώτος σε όλα, να ξεχωρίζει, να εντυπωσιάζει, οι μετριότητες δεν του ταιριάζουν. Είναι δυναμικός, αποφασιστικός, συμμετέχει στην τάξη, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι κοινωνικός, ευχάριστος και βοηθάει πάντα τους συμμαθητές του. Όταν αποτυγχάνει, να είσαι στο πλευρό του και να του υπενθυμίζεις ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πάντα πιο δυνατούς. Μην τον μαλώνεις γιατί είναι ήδη αυστηρός με τον εαυτό του. Μην τον κριτικάρεις γιατί πληγώνεται και αποκαρδιώνεται.

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα έχει πολλές υποχρεώσεις και οι άλλοι πολλές απαιτήσεις από αυτόν. Θα είναι φορτωμένος με διάφορα πράγματα και δεν θα έχει χρόνο για ξεκούραση. Μην τον επιβαρύνεις για να έχει το χρόνο να χαλαρώνει και να παίζει, το έχει ανάγκη. Με τον Άρη στον Ζυγό, από τον Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα είναι πολύ κοινωνικός και σε πνευματική εγρήγορση. Θα έχει πολλές ιδέες και θα προοδεύει σε στιγμές που δεν το περιμένεις. Θα είναι μια δημιουργική χρονιά.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος έχει πρόγραμμα, είναι σχολαστικός και τελειομανής, συνεπής, ευγενικός, μελετηρός, έχει άποψη και αφοσιώνεται στα μαθήματά του. Συμμετέχει, κάνει ερωτήσεις, έχει εξωσχολικές γνώσεις. Είναι αγχώδης και δεν δέχεται εύκολα παρατηρήσεις. Στεναχωριέται όταν δεν τα πάει καλά. Είναι υπάκουος, τακτικός και δεν του αρέσει η κριτική μπροστά σε άλλους. Πρέπει να τον μάθεις να μην απογοητεύεται όταν δεν πετυχαίνει πάντα.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι δημιουργική. Θα είναι συνεπής στα μαθήματά του και θα κάνει νέες φιλίες. Από τον Δεκέμβριο ως τον Μάρτιο του 2014, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα αναπτύξει τα ταλέντα του και θα ξεχωρίσει. Φρόντισε να τον σπρώξεις να κάνει πράγματα που του αρέσουν και που θα φανερώσουν τις κλίσεις του. Ο Δίας στον Καρκίνο, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, θα ανεβάσει την κοινωνικότητά του στα ύψη. Μην θορυβηθείς αν δεν συγκεντρώνεται πάντα στα μαθήματά του και αναζητά λίγη διασκέδαση ή εξωσχολικές δραστηριότητες.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, ευχάριστος, ευγενικός, έχει καλούς τρόπους. Είναι χαμογελαστός, γλυκομίλητος και πρόθυμος να συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα. Οι υποχρεώσεις τον πιέζουν. Προσβάλλεται όταν τον μαλώνουν. Είναι αναποφάσιστος και δεν συγκεντρώνεται εύκολα. Βάλτου ένα πρόγραμμα και προσπάθησε να τον μάθεις να μελετάει μόνος του. Είναι σιωπηλός και ανασφαλής και χρειάζεται ενέσεις αυτοπεποίθησης. Προσαρμόζεται εύκολα και αντιμετωπίζει δύσκολα κακές συμπεριφορές. Του αρέσει να ζει σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς άγχος και εντάσεις.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι έντονη και αποδοτική. Ο Δίας στον Καρκίνο, ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα τον βοηθήσει να διευρύνει τις γνώσεις του, να γίνει πιο εργατικός, επιμελής και δραστήριος. Θα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και θα προοδεύσει. Ο Άρης στο ζώδιό του, από τον Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα τον κάνει πιο ενεργητικό και θα έχει τόσα πράγματα να κάνει που στο τέλος μπορεί να φανεί ασυνεπής. Βάλτου πρόγραμμα και κάποιες εξωσχολικές δραστηριότητες που θα του αρέσουν και θα μπορεί να εκτονώνεται.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι υπομονετικός, επίμονος και θέλει να τα πηγαίνει καλά στο σχολείο. Συμμετέχει στην τάξη, κάνει περίεργες ερωτήσεις και ερευνά οτιδήποτε καινούργιο. Αν κάτι του πάει στραβά, δεν διορθώνει εύκολα ενώ πολλές φορές, λέει και μικρά ψεματάκια για τις επιδόσεις του για να αποφύγει την τιμωρία. Πρέπει να τον παρακολουθείς στενά για να ανακαλύπτεις κάθε τι που προσπαθεί να κρύψει. Είναι δυναμικός και ασχολείται με πολλά πράγματα. Δέχεται κανονισμούς αρκεί να του εξηγήσεις το λόγο. Έχει αυτοπειθαρχία, θέληση, ενέργεια που πρέπει να μάθει να εκτονώνει.

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα είναι υπεύθυνος και σοβαρός και θα προοδεύσει. Με τον Κρόνο στο ζώδιό του, θα μάθει πολλά, θα αποκτήσει σημαντικές γνώσεις ενώ θα κουραστεί αρκετά για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Ο Άρης θα πιέζει και θα τον αγχώνει, γι’ αυτό θα πρέπει να έχει ελεύθερες ώρες για να ξεκουράζεται. Από τον Νοέμβριο ως τον Μάρτιο του 2014, θα εκφράσει τις ιδέες του, θα είναι δραστήριος και θα πάει μπροστά. Μην τον πιέζεις, δώστου θάρρος.

Περισσότερα ζώδια στη σελίδα iii
ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ζωηρός, ατίθασος, παιχνιδιάρης. Είναι μέσα σε όλα, διοχετεύει την ενέργειά του. Είναι επιπόλαιος και δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στο διάβασμα παρόλο που είναι πολύ έξυπνος. Θέλει βοήθεια για να σοβαρευτεί και να αξιοποιήσει τα ταλέντα του. Χρειάζεται να τον τιθασεύσεις, να του ενισχύσεις την επιμονή γιατί βαριέται και τα παρατάει εύκολα. Είναι αντιδραστικός στην αυστηρότητα και την πειθαρχία. Θέλει τρόπο για να αγαπήσει τη μάθηση και πρέπει οπωσδήποτε να εκτονώνεται σε εξωσχολικές δραστηριότητες.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι και θα προσπαθείς συνεχώς να βάλεις τάξη. Θα έχει σημαντική πρόοδο, σε στιγμές που δεν το περιμένεις και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Βάλτου πρόγραμμα, βοήθησε τον να συγκεντρωθεί και να επιμείνει στους στόχους του. Με τον Άρη στον Ζυγό, από το Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, φίλοι και διασκέδαση τον χαροποιούν. Προσοχή μην βγει εκτός ορίων.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, συγκροτημένος και άξιος εμπιστοσύνης. Προσπαθεί για το καλύτερο γιατί δεν του αρέσουν οι προσβολές. Βάζει στόχους, αγωνίζεται, τους πετυχαίνει και κάνει τους γονείς του περήφανους. Κάνει κριτική στον εαυτό του και απογοητεύεται όταν δεν τα πάει καλά. Είναι οργανωτικός και χρειάζεται χαλάρωση γιατί αγχώνεται εύκολα. Διαθέτει ωριμότητα, αυτοπειθαρχία, έχει την αίσθηση του καθήκοντος. Πρέπει να έχει ενδιαφέροντα και να μην ασχολείται μόνο με ότι του αρέσει. Έχει ανάγκη από τρυφερότητα όταν πληγώνεται και από αγάπη γι’ αυτό που είναι, όχι για τις επιδόσεις του.

Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία γι’ αυτόν. Θα είναι πρώτος σε κάθε δραστηριότητα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, θα είναι δημιουργικός και ευχάριστος. Ο Δίας στον Καρκίνο, σε όλη τη σχολική χρονιά, θα τον βοηθήσει να δημιουργήσει άριστες σχέσεις με συμμαθητές και δασκάλους και θα μάθει να λειτουργεί ομαδικά. Με τον Άρη στον Ζυγό, θα έχει πολύ διάβασμα αλλά και οι άλλοι θα έχουν απαιτήσεις από αυτόν που θα του θυμίζουν ότι πρέπει να πετύχει.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι συμπαθής και αγαπητός σε όλους. Είναι ζωηρός, ατίθασος και δεν συγκεντρώνεται εύκολα. Κάνει πρωτότυπες ερωτήσεις και απαντά επίσης πρωτότυπα καθότι διαθέτει ένα μοναδικό τρόπο σκέψης. Δεν είναι οργανωτικός και ξεχνάει εύκολα τις υποχρεώσεις του. Δεν θέλει πίεση και τιμωρίες γιατί είναι ιδιόρρυθμος και αντιδραστικός. Διαβάζει αλλά έχει ανάγκη από ένα πρόγραμμα για να είναι συνεπής. Είναι έξυπνος, εφευρετικός, διαφορετικός από τα άλλα παιδιά. Αν κάτι δεν του αρέσει εξ’αρχής, δύσκολα πείθεται για το αντίθετο. Θέλει κίνητρα για μάθηση. Πολλές φορές, είναι βιαστικός και τσαπατσούλης.

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα πιεστεί από τα πρέπει και από την μεγάλη προσπάθεια για να προοδεύσει και να πετύχει τους στόχους του. Ο Κρόνος στον Σκορπιό τον πνίγει και παρ’ όλη την δύναμη και την ευφυΐα του, θα ζοριστεί να αναπτύξει τα ταλέντα του. Ο Άρης στον Ζυγό θα τον βοηθήσει να ασχοληθεί με εξωσχολικές δραστηριότητες για να εκτονώνει την ενέργειά του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι ντροπαλός, συνεσταλμένος, αγαπητός στο σχολείο γιατί είναι ευγενικός, υπάκουος και πρόθυμος. Δεν αγαπά την αυστηρότητα και την πειθαρχία, θέλει ηρεμία για να αποδώσει. Έχει ανασφάλειες και εύκολα απογοητεύεται. Δεν συμμετέχει ιδιαίτερα στην τάξη γιατί φοβάται μήπως αυτό που θα πει, είναι λάθος. Είναι ευαίσθητος και θέλει ειδικούς χειρισμούς. Δεν του αρέσουν οι φωνές και η πίεση για διάβασμα. Ρίξτον καλύτερα στο φιλότιμο και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή του. Εντάσεις και ανταγωνισμός τον δυσκολεύουν. Θέλει συναισθηματική υποστήριξη για να τα καταφέρει. Συχνά αφαιρείται και δεν του αρέσει να του κάνουν κακή κριτική.

Τη φετινή σχολική χρονιά, θα είναι δημιουργικός, θα μάθει να διεκδικεί και θα κάνει τα πάντα για να προοδεύσει. Ο Δίας στον Καρκίνο, όλη τη σχολική χρονιά, τον βοηθά να αναπτύξει τα ταλέντα του, να εκφραστεί, να αξιοποιήσει όλες του τις δυνατότητες και η γνώση να γίνει ένα ατελείωτο παιχνίδι. Θα είναι πρόθυμος να διαβάζει και να μαθαίνει τα πάντα. Θα έχει πολλούς φίλους, θα είναι κοινωνικός, δραστήριος και ευχάριστος με όλους.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ