Follow us

Ζώδια 2014: Ετήσιο αφιέρωμα στο ζώδιο του Αιγόκερω

Τι φέρνει η χρονιά αυτή για τον Αιγόκερω; Σε ποιο τομέα θα επηρεαστεί θετικά το ζώδιο και πού χρήζει προσοχής;

Ετήσιο αφιέρωμα στο ζώδιο του Αιγόκερου
Τι φέρνει η χρονιά αυτή για τον Αιγόκερω; Σε ποιο τομέα θα επηρεαστεί θετικά το ζώδιο και που χρήζει προσοχής;

ΓΕΝΙΚΑ

Το 2014 θα βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου και ειδικότερα οι σχέσεις σου. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τον Ιούλιο ενισχύει την ερωτική σου ζωή αλλά και τις συνεργασίες σου. Θα προκύψουν νέες γνωριμίες και ίσως ένας νέος έρωτας. Θα ανακτήσεις συναισθήματα, δεσμούς και αξίες, θα ευνοηθείς. Οι εντάσεις θα υποχωρήσουν, θα κάνεις ένα βήμα πίσω. Βρες τις ισορροπίες σου για να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα.

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα στηρίξει τις προσδοκίες σου για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Ποσειδώνας ανοίγει τους ορίζοντές σου.
Νέες γνωριμίες, νέοι στόχοι ή και μια αλλαγή τόπου κατοικίας θα κάνουν τη ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου, σε ανανεώνουν και αρχίζεις να οργανώνεις τα πράγματα πάνω σε άλλες βάσεις. Προσοχή απαιτείται το πρώτο εξάμηνο όσον αφορά τις αποφάσεις που θα πάρεις καθότι ο Άρης στο Ζυγό θα λειτουργεί περίεργα και ανατρεπτικά.
Αλλαγές θα βιώσεις και στον επαγγελματικό τομέα. Γίνε πιο ευέλικτη, μείνε σε εγρήγορση και δώσε τις μάχες σου.
Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολέψουν άνοιξη και φθινόπωρο. Επωφελήσου τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς αλλά και το καλοκαίρι από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου
και να υπερασπιστείς τα οικονομικά σου συμφέροντα. Φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν. Ο Ουρανός στον Κριό διαταράσσει τις συνθήκες με το στενό σου περιβάλλον.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως το Μάρτιο, όλα θα βελτιωθούν. Με τον Άρη στο Ζυγό ως τις 25/7 θα ασχοληθείς με την επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Η αδρεναλίνη θα ανέβει στα ύψη. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου για να μην υπάρξουν εντάσεις ή ατυχήματα. Ψυχραιμία και υπομονή για να πετύχεις. Από 26/7-13/9, ο Άρης περνά στο Σκορπιό. Θα επηρεαστεί η κοινωνική σου ζωή και θα σημειώσεις επιτυχίες σε συλλογικό επίπεδο.

Από 14/9-25/10, ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη. Το άγχος σου θα αυξηθεί ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις και οικογενειακά θέματα. Το παρασκήνιο παραμονεύει. Από 26/10-4/12, ο Άρης περνά στο ζώδιό σου. Θα βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις. Θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις θέματα που προέκυψαν το πρώτο εξάμηνο. Από 5/12, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά προβλήματα.

Θα δώσεις τον αγώνα σου και θα τα καταφέρεις. Τα καλύτερα έρχονται.


Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!


Συνέχισε στη σελίδα ii

ΕΡΩΤΑΣ

Τα ερωτικά σου θα παρουσιάσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τον Μάρτιο θα σε αποζημιώσει για όσα πέρασες τα προηγούμενα χρόνια, θα πετύχεις ότι επιδιώκεις και θα ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της (21/12-1/2/2014) θα εκπληρώσεις ερωτικά σχέδια του παρελθόντος. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, Μάιο και Ιούνιο, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις και θα απολαύσεις όμορφες στιγμές. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο (18/7-12/8) θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου ή θα δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση.
Προς το τέλος της χρονιάς, η Αφροδίτη, για μια ακόμα φορά στο ζώδιό σου, θα σε ευεργετήσει φέρνοντάς σου ευκαιρίες και χαρές.
Ο Άρης στο Ζυγό ως τον Ιούλιο θα σε προκαλεί αλλά θα φέρει στο πλευρό σου ενδιαφέροντες ανθρώπους και βοήθεια σε στιγμές εντάσεων. Σε συμβουλεύει να μην μεταφέρεις τις επαγγελματικές εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.
Ο Δίας στον Καρκίνο, από την πλευρά του ως τον Ιούλιο, θα σε στηρίζει αλλά προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις. Έλεγχε ανά πάσα στιγμή τον παρορμητισμό σου. Οι σχέσεις σου θα σταθεροποιηθούν ή μπορεί και να οδηγηθείς στα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο Ουρανός στον Κριό αναστατώνει την προσωπική σου ζωή. Θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις ένα σου όνειρο. Μπορεί να κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία.
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σού δίνει έντονα την ανάγκη για αλλαγή. Τα δύσκολα διαστήματα θα έχουν μικρή διάρκεια αλλά θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική για να αποφύγεις εντάσεις. Προσοχή λοιπόν τον Απρίλιο, με την Σεληνιακή έκλειψη. Προσπάθησε να αποφύγεις καβγάδες και μην παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Τον Οκτώβριο επίσης, με την Σεληνιακή έκλειψη, προσπάθησε να μην ανατρέψεις σχέδια, κάνε τους απαραίτητους συμβιβασμούς και απέφυγε εντάσεις και σκληρές κουβέντες.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου αυτή τη χρονιά. Μάχες, αγώνες, ευελιξία και ψυχραιμία θα είναι απαραίτητα κυρίως τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο με τις εκλείψεις. Άνοιξε τις κεραίες σου όταν οι πλανήτες θα κινούνται ανάδρομα. Θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου αλλά θα δέχεσαι και επιθετικές συμπεριφορές από συναδέλφους και συνεργάτες.
Ο επαγγελματικός τομέας είναι πολύ σημαντικός για εσένα. Μείνε διαλλακτική! Όταν παρουσιάζονται εμπόδια, προχώρα αργά και σταθερά. Όταν ανοίγουν οι ορίζοντες, τρέχα. Με αυτόν τον τρόπο, θα επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος στον Σκορπιό φέρνει δυσκολίες στα οικονομικά σου. Το πρώτο εξάμηνο, θα πιεστείς αρκετά και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να καλύψεις ακόμα και τις βασικές σου ανάγκες. Όμως, η εμπειρία σου καθώς και οι ικανότητές σου θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις.
Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, κινήσου προσεκτικά και προνοητικά για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Να είσαι έτοιμη, το πρώτο εξάμηνο, να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό βρίσκοντας έξυπνες λύσεις. Είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.

ΥΓΕΙΑ

Ο τομέας της υγείας αυτή τη χρονιά χρήζει προσοχής όσον αφορά παλαιότερα προβλήματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Αντιμετώπισέ τα με υπευθυνότητα. Προσοχή σε ατυχήματα, στην οδήγηση καθώς και σε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο, π.χ. επικίνδυνα σπορ. Κάνε γυμναστική, μια πιο υγιεινή διατροφή και ασχολήσου με την εμφάνισή σου. Ξεκίνα μια δίαιτα για να βελτιώσεις τη σιλουέτα σου, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ