Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό - Νότιος Δεσμός στον Κριό

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου


Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Ζυγό - Νότιος Δεσμός στον Κριό

Συντροφικότητα και αντιπαράθεση μαζί. Πόλεμος αλλά και συμβίωση. Αναρχία αλλά και δικαιοσύνη.
Σώμα και ψυχή είναι ένα μέσα από την πνευματικότητα. Ευνοείται η ολοκλήρωση και το ψυχικό δέσιμο. Πρέπει να μάθεις να βάζεις όρια στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους. Αγάπα τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό σου.

Σε άλλες ενσαρκώσεις ήσουν πολύ σκληρή και επιβλητική αλλά σ΄αυτή τη ζωή πρέπει να μάθεις να υπηρετείς. Έχεις αυτοπεποίθηση, πιστεύεις στον εαυτό σου και θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου. Μερικές φορές, είσαι επιθετική και προκαλείς προβλήματα με τη συμπεριφορά σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως, πρέπει να μάθεις να συμβιώνεις αρμονικά με τους άλλους. Καλλιέργησε το πνεύμα της ομαδικότητας.

Είσαι γεννημένη εργένισσα, ισχυρογνώμων, ανεξάρτητη, ειλικρινής, αυθόρμητη, εγωίστρια. Φοβάσαι να δεσμευτείς και δεν ακούς και πολύ τις συμβουλές των άλλων. Μπλέκεις με συναισθηματικά ανύπαρκτα άτομα γιατί θέλεις να είσαι εσύ η αρχηγός και επειδή εκείνοι σε προσεγγίζουν ή είναι επιτυχημένοι, υποκύπτεις. Πρέπει να μάθεις την αξία μιας ουσιαστικής σχέσης γιατί διαφορετικά όλοι θα σε εγκαταλείπουν και θα σε τραυματίζουν.

Στα δύσκολα, αναζητάς ένα χώρο δικό σου να απομονώνεσαι γιατί δεν θέλεις να βλέπεις κανέναν. Εκεί, συγκεντρώνεσαι και μαζεύεις δυνάμεις. Έχεις έντονο χαρακτήρα. Φροντίζεις τον εαυτό σου αλλά πρέπει να αφουγκράζεσαι και τις ανάγκες των άλλων. Είσαι ασυμβίβαστη και αυτή η ανεξαρτησία σου μπορεί να σε οδηγήσει στη μοναξιά που ίσως πρέπει να τη βιώσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Θέλεις να σου δείχνουν κατανόηση.

Είσαι ρομαντική, ανήσυχη και θέλεις να εκπληρώνονται άμεσα οι επιθυμίες σου. Καίγεσαι για τον έρωτα και αιφνιδιάζεις απρόβλεπτα. Προχωράς μπροστά και σβήνεις σχετικά εύκολα το παρελθόν. Δεν εξαρτάσαι από τους άλλους. Πίστεψε στη δύναμη του «εμείς» και ξέφυγε από το εγώ σου. Μίλα για τα προβλήματά σου και μην αποσιωπάς.

Κατακτάς άμεσα το πρόσωπο που επιθυμείς. Ζητάς επιβεβαίωση.
Αν δεθείς με ένα άτομο που έχετε κοινές ιδέες και απόψεις, παθιάζεσαι, ενώ εξωτερικά δείχνεις ήρεμη και συγκρατημένη. Αναζητάς έναν άνθρωπο κομψό, έξυπνο, γοητευτικό, ρομαντικό. Θέλεις να ξέρεις και την παραμικρή λεπτομέρεια για τη ζωή του και επιδιώκεις μια σχέση με ποικιλία. Δεν σε αγγίζουν οι επιπόλαιες σχέσεις.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, είχες πολλές κατακτήσεις και εγωισμό.
Έκανες αυτό που ήθελες αδιαφορώντας για τη συναισθηματική κατάσταση των άλλων. Σ’αυτή τη ζωή, αναζητάς έναν σύντροφο που θα σε γεμίσει και θα ταυτιστείς απόλυτα μαζί του. Θέλεις έναν άνθρωπο που θα σε ηρεμεί, θα σε ισορροπεί και θα σου βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Η δύναμή σου τραβά άτομα γύρω σου. Ζηλεύεις ή προκαλείς ζήλια. Ο ερωτισμός σου είναι έντονος αλλά πρέπει να μάθεις να επικοινωνείς σωστά, να συμβιβάζεσαι, να συνεννοείσαι, να μην είσαι αντιδραστική, να μην έχεις πολεμικές διαθέσεις για να καταφέρεις να αποκτήσεις μια σταθερή ζωή.

Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ