Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό - Νότιος Δεσμός στον Ταύρο

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου


Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό - Νότιος Δεσμός στον Ταύρο

Το πέρασμα από την υλική ασφάλεια στην ασφάλεια της ύπαρξης είναι το μάθημά σου.
Μην προσκολλάσαι σε κτήσεις. Βασικά πρέπει να αποδεχτείς το θάνατο σαν την φυσική εξέλιξη κάθε ανθρώπου. Θέλεις να ελέγχεις τα πάντα, φοβάσαι τις αλλαγές και αυτό είναι εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Αποφεύγοντας τις αλλαγές, εμμένεις σε παλιές συμπεριφορές και νοοτροπίες ξοδεύοντας έτσι πολύ ενέργεια αποδυναμώνοντας τον εαυτό σου. Μην σκέφτεσαι τα δικά σου οφέλη μόνο αλλά και το καλό των άλλων για να μπορέσεις να βρεις τη γαλήνη. Μην τα θέλεις όλα δικά σου.

Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου.
Απαλλάξου από αυτήν την κτητική και υλιστική συμπεριφορά. Αγαπάς τη σταθερότητα και την ισορροπία, όμως διάφορα γεγονότα θα τις ανατρέπουν. Δυστυχώς δεν παίρνεις μαθήματα από τους άλλους. Πρέπει να αναπτύξεις την κρίση σου, να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Διώξε κάθε τι περιττό. Μαθε να ελίσσεσαι και να εξελίσσεσαι για να βρεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Έχεις ένστικτο. Ξέρεις τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις. Κάνε ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή σου.

Σου αρέσουν το σεξ και οι εμπειρίες χωρίς να κοιτάς αν ταιριάζεις πολλές φορές. Επιθυμείς οικονομική εξασφάλιση μέσα από τον έρωτα. Αναζητάς ένα σύντροφο με χρήμα και κοινωνικό στάτους που θα προωθήσει την καριέρα σου. Ωστόσο, έτσι μπορεί να χάσεις ένα μεγάλο έρωτα καθώς η υλική ασφάλεια δεν μας καλύπτει συναισθηματικά. Να μάθεις να μοιράζεσαι συναισθήματα και πράγματα, να είσαι ενωμένη με τον άνθρωπό σου στις χαρές και στις λύπες. Να μπαίνεις στη θέση των άλλων. Κάποτε θα καταλάβεις πως όσο πιο πολλά έχεις, τόσο πιο κενός θα αισθάνεσαι. Θα αναζητάς την ικανοποίηση πέρα από τις αισθήσεις.

Στη ζωή σου θα έχεις πολλές ερωτικές εμπειρίες, ψυχολογικά τραύματα και θα αποδεσμευτείς από καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Θα το κάνεις όταν θα είσαι έτοιμη να δεχτείς πως δεν υπάρχει οικονομική ασφάλεια και δίχτυ προστασίας, υπάρχει το άγνωστο. Τότε θα απολαύσεις τα εσωτερικά πλούτη και τις μικροαπολαύσεις της ζωής, θα απολαμβάνεις το κάθε τι στην ώρα του. Είσαι μοναδική στον έρωτα, οι εκδηλώσεις σου είναι θερμές. Είσαι σοβαρή, στιβαρή, δυνατή, με αυτοπεποίθηση, ικανή, επιδέξια, έντιμη στις συναλλαγές σου, εμπνέειςεμπιστοσύνη. Δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις, μελετάς καλά τις καταστάσεις για να μην κάνεις πισωγυρίσματα. Είσαι οργανωτική, μεθοδική, ήρεμων και χαμηλών τόνων, δοτική σε κάθε εξωτερικό ερέθισμα.

Η ερωτική σου ζωή είναι θυελλώδης. Το μαγνητικό σου βλέμμα και η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σου τραβούν όποιο πρόσωπο σ’ενδιαφέρει. Μισείς και αγαπάς με την ίδια ένταση. Κάνεις έντονες σχέσεις και βάζεις τα δικά σου όρια. Θέλεις να σε χρειάζονται. Υποστηρίζεις τους άλλους. Ζητάς εντιμότητα και δικαιοσύνη. Σου αρέσει η άνετη ζωή και προσέχεις την εμφάνισή σου. θέλεις να ευχαριστείς το σύντροφό σου.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις αναζητούσες την ασφάλεια στις σχέσεις σου, ήσουν πολύ κτητική και απέφευγες εφήμερες σχέσεις. Σ’αυτή τη ζωή, τραβάς συχνά προβληματικές καταστάσεις που σε ταράζουν. Σε έλκουν άτομα με σταθερή συμπεριφορά. Δεν αλλάζεις εύκολα θέσεις. Ευτυχία δεν είναι η ύλη. Δες βαθύτερα τις σχέσεις σου!


Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ