Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο - Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου


Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!


Βόρειος Δεσμός στον Καρκίνο - Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω


Με αυτούς τους Σεληνιακούς Δεσμούς πρέπει να μάθεις να ανήκεις οπουδήποτε συναισθηματικά αλλά χωρίς να απορροφάσαι. Διώξε τη μοναχικότητα και ανέλαβε τις ευθύνες σου σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Η μητρότητα, οι σχέσεις με τη μητέρα σου, η οικογένεια είναι το κάρμα σου. Αναζητάς τρυφερότητα και είσαι ευαίσθητη με όλους.

Στο παρελθόν, ήσουν τρομερή εγωίστρια, φιλόδοξη και αρχηγός. Σ’ αυτή τη ζωή πρέπει να θυσιαστείς και να μην έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. θέλεις κοινωνική καταξίωση και δεν συγχωρείς αποτυχίες. Έχεις διοικητικές ικανότητες και είσαι σκληρή με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Δεν σκέφτονται όμως όλοι σαν εσένα. Μην τους ελέγχεις και μην τους κρίνεις. Πρέπει να μάθεις να προσφέρεις και να βάζεις όρια στις φιλοδοξίες σου, να μάθεις να δίνεις, όχι μόνο να παίρνεις. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου για το κοινό καλό. Πρόσφερε τα καλύτερα στην οικογένειά σου. Είσαι υπεύθυνο και σοβαρό άτομο. Δώσε βάση στο συναίσθημα και στα θέλω σου, όχι μόνο στα πρέπει. Μην βάζεις την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα για χάρη της καριέρας. Τα λεφτά δεν αντικαθιστούν την αγάπη και τη θαλπωρή. Ο έρωτας και το σεξ σε ισορροπούν. Εξέφρασε στο σύντροφό σου τα συναισθήματά σου για να αποβάλλεις τα βάρη του παρελθόντος. Κάνε οικογένεια.

Αναζητάς το συναίσθημα, το σπίτι, τα παιδιά. Δώσε εκεί όλη σου την ενέργεια. Πράττεις το σωστό, ξέρεις τι θέλεις και δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη όσο σκληρό και αν είναι αυτό. Είσαι σταθερή στις κινήσεις σου και δίνεις στους άλλους το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Θέτεις κοινούς στόχους. Είσαι πιστή, ρομαντική, δεν προδίδεις τους ανθρώπους, τους στηρίζεις, τους ικανοποιείς και αφοσιώνεσαι σε ότι αξίζει. Ζητάς εκτίμηση, ηθική συμπαράσταση στα δύσκολα. Δεν θέλεις να σε ξεχνούν αλλά να σου κάνουν εκπλήξεις.

Αγαπάς το διάβασμα, τις συζητήσεις, τις ανταλλαγές ιδεών. Είσαι δραστήρια, οργανωτική, τρυφερή και αναζητάς την ασφάλεια.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις ήσουν ψυχρή, απόλυτη, με πολύ λογική και λίγο συναίσθημα. Είχες καλές κοινωνικές επαφές που σε βοήθησαν να ανέβεις επαγγελματικά. Σ’αυτή τη ζωή αναζητάς τον άνθρωπο που θα ζήσεις μαζί του όλο το υπόλοιπο της ζωής σου όμορφα, υπεύθυνα, αρμονικά, με τρυφερότητα, ζεστασιά, φαντασία χωρίς ψυχρότητα και υπολογισμούς.

Ξέφυγε από την πεζή πραγματικότητα και ζήσε τις συγκινήσεις σου!

Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ