Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο - Νότιος Δεσμός στον Λέοντα

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο - Νότιος Δεσμός στον Λέοντα

Αυτοί οι Σεληνιακοί Δεσμοί αφορούν την πνευματικότητα που συνδέεται με τις έννοιες που κινούν το σύμπαν. Το κάρμα σου είναι δύσκολο και συλλογικό γι’ αυτό απέχεις από συναισθηματικές καταστάσεις. Λειτουργείς σαν ένα κανάλι πνευματικής δύναμης. Αυτοί οι Δεσμοί δίνουν ψυχοθεραπευτές, φιλοσόφους, αστρολόγους, ερευνητές, γιατρούς, δασκάλους. Επίσης, δίνουν έντονες νοητικές διαταραχές.

Αγωνίσου για το κοινωνικό καλό και όχι το προσωπικό και αυτό γιατί στο παρελθόν καταχράστηκες τη δύναμη που είχες και χειρίστηκες τις καταστάσεις με υπέρμετρο εγωισμό.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις ήσουν αυταρχική, κτητική, ικανοποιούσες τις φιλοδοξίες σου, ήσουν εγωκεντρική. Σ’αυτή τη ζωή, καλείσαι να εγκαταλείψεις αυτά τα χαρακτηριστικά, να αγαπάς και να προσφέρεις χωρίς αντάλλαγμα. Υπέρ προστατεύεις τους ανθρώπους που αγαπάς γιατί τους θεωρείς κτήμα σου. Πρέπει να εργαστείς για τη δίκαιη κατανομή στις σχέσεις και στην κοινωνία, να προσφέρεις στην ανθρωπότητα.

Ερωτεύεσαι αυτούς που σε ερωτεύονται ή ένα δυνατό μυαλό. Θέλεις δίπλα σου έναν σύντροφο με ελεύθερο πνεύμα που να μην σε απομακρύνει από τα ενδιαφέροντά σου, τις φιλίες σου, τις ομάδες στις οποίες ανήκεις. Αν δεν τον βρεις, μην συμβιβαστείς γιατί αργότερα θα καταπιεστείς και θα το βάλεις στα πόδια. Σκορπάς ενέργεια στον έρωτα, ασχολείσαι με την ύλη και δημιουργείς μια σημαντική εικόνα για τον εαυτό σου. θα περάσεις μια δύσκολη διαδικασία αυτογνωσίας μέχρι να βγει από μέσα σου η μετριοπάθεια.

Θα συνεργαστείς με άλλους για ένα κοινό σκοπό. Τα ανθρωπιστικά σου ενδιαφέροντα αντικαθιστούν την αγάπη για προσωπική ικανοποίηση και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεσαι. Είσαι αξιοπρεπής και λύνεις μόνη σου τα προβλήματά σου. Σέβεσαι την προσωπικότητα των άλλων.

Δεν υποκρίνεσαι στα ερωτικά σου και πιστεύεις πως οι επιλογές σου είναι οι καλύτερες. Νιώθεις μοναδική. Δίνεις χαρά, είσαι γενναιόδωρη, οδηγείς τους άλλους, γίνεσαι αγαπητή χωρίς ανταλλάγματα, είσαι το κέντρο της παρέας χωρίς να το επιδιώκεις. Αναζητάς συναισθηματική στήριξη όταν οι άλλοι τσακίζουν την περηφάνια σου. Δεν σου αρέσει ιδιαίτερα η κριτική και προσπαθείς να την αποφύγεις. Δείξε εντιμότητα, πίστη και κατανόηση στο σύντροφό σου για να ευτυχήσεις. Πρέπει να είναι ένα πρόσωπο με το οποίο να έχεις κοινά ενδιαφέροντα, κοινό τρόπο ζωής για να αντέξεις. Η σεξουαλική σου ζωή είναι ικανοποιητική. Αρπάζεις ευκαιρίες χωρίς δεύτερη σκέψη. Αγαπάς ανθρώπους ακόμα και αν έχουν φύγει από τη ζωή σου.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, είχες ερωτευτεί σφόδρα, είχες εκφράσει τα συναισθήματά σου με τον καλύτερο τρόπο και έκανες τα πάντα για να κρατήσεις τη σχέση σου. Οι ερωτικές σου εκδηλώσεις ήταν έντονες. Σ’ αυτή τη ζωή, πρέπει να αποφύγεις να είσαι κτητική, να βλέπεις σαν φίλο το σύντροφό σου για να έχεις μαζί του μια κοινή πορεία ζωής. Τα εμπόδια που θα συναντήσεις είναι η έλλειψη απλότητας, επιείκειας και το τονισμένο σου «εγώ». Το «εγώ» σου πρέπει να μετατραπεί σε «εμείς». Δες τη σχέση σου σαν μια ομάδα με ένα κοινό στόχο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ