E-SHOPPING

Ζώδια: Τα ερωτικά για κάθε ζώδιο το 2013!

Δημοσιεύτηκε Τρι 01/01/2013. Γράφει η Χρύσα Συκά

Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά; Ποια είναι τα καλύτερα διαστήματα; Με ποια ζώδια ταιριάζεις;


Διάβασε το ζώδιο του (της) καθώς και τον ωροσκόπο.

ΚΡΙΟΣ
Το 2012 ξεκαθάρισες την προσωπική σου ζωή. Το 2013 θα σε αποζημιώσει.
Με το Δία στους Διδύμους ως τον Ιούνιο θα φλερτάρεις, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και το δεύτερο εξάμηνο θα σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ενώ αν είσαι μόνη, θα προκύψει μια σοβαρή σχέση.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε κάνει πιο σοβαρή και υπεύθυνη, αναζητάς ουσιαστικές σχέσεις. Τα γούστα και οι επιθυμίες σου αλλάζουν. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε κάνει εκφραστική και αυθόρμητη. Περιόρισε τις εντάσεις σου και μην αφήνεις τα προβλήματα να επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, διώξε τα αρνητικά συναισθήματα, δέξου τις εξελίξεις και σκέψου πως κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή.

Το δύσκολο 2012 τελείωσε και αν η σχέση σου διατηρήθηκε σημαίνει πως στηρίζεται σε γερές βάσεις. Αν έχεις προβλήματα, κάνε διάλογο, βρες τις ισορροπίες, βάλε τη λογική σου να δουλέψει, γίνε πιο διπλωματική, άκου την εσωτερική σου φωνή για να πετύχεις. Μισείς τη ρουτίνα και βαριέσαι εύκολα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ρύθμισε εκκρεμότητες ως τον Ιούνιο αν θέλεις να φύγεις από μια τελειωμένη σχέση. Προσπάθησε να μην δεσμεύεσαι με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Ρύθμισε τα προβλήματά σου για να μην ξυπνήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Το 2013 είναι καθοριστική χρονιά.
Όλα θα κριθούν από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο. Το τελευταίο δίμηνο θα έχεις ευκαιρίες να ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή.
Τα καλά διαστήματα είναι 23/3-15/4, 28/6-22/7, 17/8-15/10. Προσοχή λίγο τον Οκτώβριο γιατί κρύβει ανατροπές.

Ιδανικά ταιριάσματα για φέτος είναι: Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθύς.

Πιο δύσκολη η κατάσταση με
Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.


ΤΑΥΡΟΣ
Το 2013 είναι καθοριστική χρονιά για τα αισθηματικά σου. Θα προκύψουν μοιραίες αλλαγές και στο τέλος του τίποτα δεν θα μοιάζει με πριν. Μια βελτίωση θα δεις το δεύτερο εξάμηνο.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει στενά τις σχέσεις σου και μαζί του, θα αναγκαστείς να πάρεις σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις.
Οι δοκιμασίες και τα εμπόδια θα δείξουν τη δύναμη της αγάπης σου. Αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός γάμου. Το καλοκαίρι θα ανανεωθείς, οι συνθήκες της ζωής σου θα βελτιωθούν. Αν είσαι μόνη, μπορεί, έστω και με πολλά προβλήματα, να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση με προοπτικές. Προσαρμόσου στο κλίμα της εποχής. Νέες γνωριμίες θα σε ανανεώσουν.

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα σε αποζημιώσουν. Αν είσαι σε γάμο με γερές βάσεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Κάνε υπομονή, υποχωρήσεις και προχώρα αργά και σταθερά. Οι ταλαιπωρίες έχουν σκοπό να σε πάνε παρακάτω. Δείξε κατανόηση στα δύσκολα και θα αποζημιωθείς. Να είσαι ευέλικτη και να μην αποκαλύπτεις τα μυστικά σου. Δεν αποκλείεται και η απόκτηση ενός απογόνου.

Μπορεί ο έρωτας φέτος να μην είναι παιχνιδιάρης, ωστόσο μπορεί να σου δώσει χαρές αν τον πάρεις σοβαρά. Μέσα από τη φθορά, θα μάθεις να διατηρείς άσβεστη τη φλόγα. Οι σχέσεις που θα δημιουργήσεις αυτή τη χρονιά θα είναι καρμικές.
Η προσωπική σου ζωή θα μπει στο μικροσκόπιο και θα διώξεις ανθρώπους από κοντά σου που δεν έχουν πια τίποτα να σου προσφέρουν.

Τα καλά διαστήματα είναι : 16/4-10/5, 23/7-16/8, 12/9-7/10. Προσοχή στις εκλείψεις 25/4, 10/5, 3/11.

Ιδανικά ταιριάσματα φέτος είναι : Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς.

Προσοχή με
Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.


ΔΙΔΥΜΟI
Τα δύσκολα πέρασαν. Τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκες στη συναισθηματική σου ζωή. Το 2013 έρχεται να σου χαρίσει όμορφες στιγμές.

Με το Δία στο ζώδιό σου ως τον Ιούνιο θα κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή ένα παιδί. Το δεύτερο εξάμηνο θα νιώσεις ζεστασιά. Αν είσαι μόνη, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου και μια σχέση, ίσως φιλική, πάρει ερωτική μορφή. Αυτή τη χρονιά, θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Όποια σχέση δημιουργηθεί θα έχει διάρκεια.

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, το πρόγραμμά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και ίσως αναγκαστείς να παραμερίσεις λίγο τη σχέση σου. Ήρθε η στιγμή να κάνεις μια συναισθηματική επένδυση αφήνοντας πίσω το κακό παρελθόν. Οι επιλογές θα είναι πολλές και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Το 2013 θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Θα κυριαρχούν λογική με συναίσθημα, συνεννόηση, εκτίμηση, αμοιβαία αποδοχή. Προσοχή στις υπερβολές. Αν επιθυμείς ένα χωρισμό, απαλλάξου προς το τέλος του χρόνου και διώξε μια και καλή το παρελθόν. Τα μέσα του χρόνου είναι ένα ξεκάθαρο διάστημα για την πορεία των αισθηματικών σου. Οι σχέσεις σου φέτος θα πάνε ένα βήμα παρακάτω δείχνοντας κατανόηση.

Τα καλά διαστήματα είναι : 3-26/2, 11/5-4/6, 17/8-11/9, 8/10-16/11. Προσοχή στις εκλείψεις 25/5 και 18/10. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτά τα διαστήματα, μπορεί λίγο παρακάτω να σε απογοητέψουν.

Ιδανικά ταιριάσματα φέτος είναι : Κριός, Καρκίνος, Δίδυμος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς.

Πιο δύσκολα με
Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έφτασε η χρονιά που θα ανακουφιστείς. Τύχη σε περιμένει το δεύτερο εξάμηνο με το Δία στο ζώδιό σου. Τα πράγματα θα αλλάξουν, θα κάνεις πάλι σχέδια, θα ονειρεύεσαι. Το καλοκαίρι θα ζήσεις έναν όμορφο έρωτα, ρομαντικό, που θα καταλήξει σε μόνιμη σχέση. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν. Εννοείται ότι ευνοείται και ένας γάμος ή ένα παιδί.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό σοβαρεύει τον έρωτα. Ξέρεις πια τι θέλεις και τι σου αξίζει. Οι εφήμερες σχέσεις τελείωσαν, η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται. Ο Ουρανός στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν ανατροπές που θα σε οδηγήσουν στον μεγάλο έρωτα, στην αληθινή αγάπη. Η ατμόσφαιρα θα γλυκάνει, θα αρχίσεις να χαμογελάς.

Από τον Ιούλιο και μετά, ένας νέος κύκλος ξεκινά και πρέπει να είσαι έτοιμη να τον αξιοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, μη θυμώνεις, μη γίνεσαι κτητική. Βάλε τις προτεραιότητές σου, ανανεώσου και σκέψου πως ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει και το αντίστροφο. Τα μαθήματά σου τα πήρες με τον Κρόνο στο Ζυγό και τώρα έρχονται σχέσεις ευθύνης.
Το 2013 θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, έρχονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σοβαρές δεσμεύσεις αρκεί να έχεις ξεκάθαρους στόχους.

Τα καλά διαστήματα είναι: 10/1-2/2, 5/6-27/6, 14-20/7, 12/9-7/10. Προσοχή στα μεταβατικά διαστήματα των εκλείψεων, 25/4, 10/5, 3/11. Αυτά τα διαστήματα, οι οικογενειακές και προσωπικές σου σχέσεις θα διαταραχτούν. Μην πάρεις τότε παρορμητικές αποφάσεις. Κάνε αυτοκριτική.

Ιδανικά ταιριάσματα για φέτος: Δίδυμος, Παρθένος, Ιχθύς.

Δύσκολοι συνδυασμοί με Ταύρο, Σκορπιό, Λέων, Υδροχόο.

Προς επανεξέταση : Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως.
Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii


Miss Bloom TV


#1showerchallengegr: Εσύ δέχτηκες την πρόκληση;


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ