Follow us

Nέα Σελήνη και έκλειψη ηλίου στον Ταύρο στις 29 Απριλίου

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;

Νέα σελήνη και ολική έκλειψη ηλίου στο σκορπιό στις 3 Νοεμβρίου

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;

Η Ηλιακή έκλειψη θα ανατρέψει την οικονομική κατάσταση, θα αυξήσει τις αντιθέσεις και τις διαφωνίες. Η επίδρασή της θα είναι έντονη και παραπλανητική. Αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές. Μοιραία γεγονότα θα μας οδηγήσουν σε αλλαγές δεδομένων, νοοτροπιών και συνηθειών. Θα έρθουν στην επιφάνεια αλήθειες σχετικά με τα οικονομικά, τις σχέσεις και τα συναισθήματα. Σχέσεις και συνεργασίες θα πληγούν και μπορεί να δοθεί και ένα οριστικό τέλος. Μετεωρολογικές διαταραχές είναι πιθανές.

Αποφεύγουμε με κάθε τρόπο νέα ξεκινήματα, επιτρέπονται μόνο διορθωτικές κινήσεις.
Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Προσοχή σε σχέσεις και οικονομικά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Μπορεί να εμφανιστούν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις, όμως θα καταφέρεις να ανταποκριθείς. Θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Ενδεχομένως να σου δοθεί και μια τονωτική ένεση ή να βρεθεί μια νέα πηγή εσόδων που θα αποτελέσει ένα σταθερό εισόδημα. Μην κάνεις καμία κίνηση τώρα, απέφυγε τις διαπραγματεύσεις. Προσοχή και στις σχέσεις σου. Μίλα με ειλικρίνεια, δείξε τα συναισθήματά σου και δεν θα χάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου βγάζουν στην επιφάνεια όλα όσα θέλεις να αλλάξεις στον εαυτό σου. Τόνωσε την φυσική σου κατάσταση, την υγεία σου, την εικόνα σου. Άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή ένας νέος έρωτας να αλλάξει τη ζωή σου. Κάνε τις καλύτερες επιλογές για ένα καλύτερο μέλλον αλλά μην ξεκινάς κάτι τώρα καθώς λάθη και παραλήψεις θα μπερδέψουν τις καταστάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σου δίνουν την ευκαιρία για παρασκηνιακή δράση ή εργασία σε απομονωμένους χώρους. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου, μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Κάτι μπορεί να πάει στραβά στη δουλειά αλλά μην ανησυχείς γιατί θα βρεθούν λύσεις. Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν ή ένας πειρασμός θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε επιβαρύνει και σε γεμίζει αρνητική ενέργεια. Προσοχή στην υγεία τη δική σου αλλά και των δικών σου ανθρώπων. Τακτοποίησε σκέψεις και συναισθήματα για να μπει η ζωή σου σε τάξη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο θα σε βοηθήσουν να συσφίξεις σχέσεις με φίλους. Θα διαπιστώσεις ότι σας ενώνουν κοινές απόψεις και φιλοδοξίες. Μην μπερδέψεις όμως φιλία με αισθηματικά. Η αλλαγή ενός σχεδίου είναι πιθανή. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε. Αν δημιουργηθεί μια σχέση αυτό το διάστημα, θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση με προβλήματα, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Σχέσεις από το παρελθόν δεν ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα πάρουν ανοδική πορεία. Προσοχή σε διαπραγματεύσεις με ανωτέρους καθώς αυτά που θα σου ζητήσουν θα είναι περισσότερα από αυτά που θα σου προσφέρουν. Η δημιουργικότητα και ο ρομαντισμός είναι στα ύψη. Πρόσεχε τις επιλογές σου.


Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Μάθε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα ii



ΚΑΝΕ SHARE
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σε κινητοποιούν να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην καριέρα. Άτομα κύρους σε εμπιστεύονται, πρόσεχε όμως τις ισορροπίες και μην σταματάς να προσπαθείς. Η αναγνώριση ή μια διάκριση μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αλλά προσοχή στις σπατάλες. Προσοχή επίσης σε ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες και υπογραφές καθώς και στα λόγια τα μεγάλα για να μην απογοητευτείς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο είναι ελπιδοφόρα για δραστηριότητες ή σπουδές στο εξωτερικό. Προσοχή στα οικονομικά σου. Επαγγελματικά ανοίγματα στο εξωτερικό ευνοούνται. Τα ταξίδια σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης είναι πιθανή. Μην κάνεις όμως τώρα νέα ξεκινήματα για να μην χάσεις οτιδήποτε σου παρέχει ασφάλεια. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι για να μην βρεθείς εξαπατημένη.


ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο μπορεί να σου φέρουν ευκαιρίες για επενδύσεις, δάνεια ή αύξηση εισοδήματος. Μπορεί όμως και να περάσεις κάποιες δοκιμασίες στα οικονομικά σου με παροδικό χαρακτήρα ή να χάσεις κάποια άτομα που σε στήριζαν. Νέες ισορροπίες θα δημιουργήσεις στο επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται, σχέσεις από το παρελθόν επίσης. Να ξέρεις πως οι επιλογές σου θα έχουν κόστος. Προσοχή σε ενθουσιασμούς, εξιδανικεύσεις, παραπλανήσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο επηρεάζουν την εργασία, τα οικονομικά, τη διάθεση και την υγεία σου. Ο ρομαντισμός σου είναι μεγάλος και μπορεί να σε οδηγήσει σε ουτοπίες. Μπορεί να έχεις πλάσει μια ιδανική εικόνα για το ταίρι σου. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό τώρα. Πισώπλατα μαχαιρώματα ή απογοητεύσεις είναι πιθανά. Η επικοινωνία θα είναι πιο ουσιαστική και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Δεν κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, περιμένεις τις εξελίξεις πριν κάνεις το επόμενο βήμα.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Mάθε για τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii


ΚΑΝΕ SHARE
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σε κάνουν αποφασιστική στην επίτευξη των εργασιακών σου στόχων. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στο πάθος σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στο χώρο εργασίας ή στην υγεία σου. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα σου προτείνουν με σημαντικά κέρδη. Σχέσεις από το παρελθόν ευνοούνται. Ξεκίνα γυμναστική και τόλμα να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις εξαρτήσεις σου για να μην βλάψεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Φιλοσόφησε τις δυσκολίες και βρες δημιουργικούς τρόπους να τις ξεπεράσεις. Μην τις βλέπεις σαν βουνό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σε οδηγούν σε δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις και ρομαντισμό. Θα ανασυνταχτείς ψυχολογικά και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Θα ανανεωθείς και θα κυνηγήσεις τα σχέδιά σου. Μια νέα συνεργασία, ένας γάμος ή η απόκτηση ενός απογόνου ευνοούνται. Η δημιουργικότητά σου και η έμπνευσή σου θα είναι στα ύψη. Μην προχωρήσεις όμως τώρα σε κινήσεις για να μην απογοητευτείς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σε κάνουν ευαίσθητη σε οικογενειακά θέματα. Θα μείνεις στο πλευρό προσώπων της οικογένειας τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Αλλαγές ή οικογενειακές εντάσεις είναι πιθανές για θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Μια ανακαίνιση, μια νέα στέγη ή και η σύσφιξη οικογενειακών δεσμών είναι πιθανά σενάρια. Επίσης, μια απασχόληση μέσα στο χώρο του σπιτιού θα σου φέρει κέρδη. Μην κάνεις τώρα σπασμωδικές κινήσεις, περίμενε να ξεδιπλωθούν τα γεγονότα.


ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο φέρνουν ευκαιρίες σε αυτούς που ασχολούνται με εμπόριο, ταξίδια, επικοινωνία, γραπτά για να προωθήσουν τα σχέδιά τους. Οι ρυθμοί σου εντείνονται. Συγγενείς ή γείτονες μπορεί να σε απασχολήσουν. Μπορεί να ανταλλάξεις γνώσεις και πληροφορίες και να σου προσφέρουν ερεθίσματα για ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ρομαντική σχέση. Σύντομα ταξίδια και μετακινήσεις σε βγάζουν από τη ρουτίνα και σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις. Αλήθειες και αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια. Η δημιουργικότητα, οι ιδέες σου και η έμπνευσή σου είναι στα ύψη και σου δίνουν διάθεση και κίνητρα για ζωή.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο



ΚΑΝΕ SHARE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ