Follow us

Nέα σελήνη στον Λέοντα στις 27 Ιουλίου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η νέα Σελήνη στον Λέοντα;

moon

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η νέα Σελήνη στον Λέοντα; (Διάβασε οπωσδήποτε τον ωροσκόπο σου)

Το Λιοντάρι είναι το φως μας καθότι κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος όπου γύρω του περιστρέφονται οι άλλοι πλανήτες.

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα μας καλεί να βρούμε το κέντρο του εαυτού μας, τον πυρήνα γύρω από τον οποίο περιστρέφονται όλοι οι τομείς της ζωής μας.

Ο Λέων ξυπνάει τη δημιουργικότητά μας, τον ενθουσιασμό, την εκμετάλλευση ευκαιριών και γεννά την ερώτηση «ποιος είμαι». Τονώνεται η αυτοπεποίθησή μας, η αισιοδοξία για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να κάνουμε νέα ξεκινήματα.
Επηρεάζονται θετικά Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Πως επηρεάζονται όμως όλα τα ζώδια; (Διάβασε οπωσδήποτε και τον ωροσκόπο σου).


ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι ιδανική για φλερτ, νέους έρωτες, την επισημοποίηση μιας σχέσης και ότι αφορά τα παιδιά ή μπορεί εσύ να βγάλεις το παιδί από μέσα σου. Είναι μια πολλά υποσχόμενη νέα Σελήνη. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα ξεκινήσεις ένα χόμπι, θα αναλάβεις ηγετικές θέσεις. Θα είσαι χαρούμενη, τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα. Διώξε οτιδήποτε δεν είναι εφικτό και άσε χώρο για τα καλύτερα που έρχονται.


ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα ευνοεί τα οικογενειακά θέματα και αυξάνει την επιθυμία σου να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Αλλαγές και ανοίγματα θα γίνουν στην οικογενειακή σου ζωή, στην ακίνητη περιουσία ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Μπορεί να αγοράσεις ή να πετάξεις επίσης αντικείμενα για το σπίτι. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ένα εσωτερικό φως ανάβει που φέρνει όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό. Προσοχή στις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία.



ΔΙΔΥΜΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα είναι ιδανική για διακοπές, ταξίδια, νέες γνωριμίες. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε ανανεώσουν. Μια μικρή απόδραση ή η συγγραφή ενός βιβλίου είναι πιθανά σενάρια. Ο ενθουσιασμός και η φαντασία σου θα είναι μεγάλα, θα εμπνέεις τους γύρω σου. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε προωθήσει. Θα περνάς εύκολα τις ιδέες σου, θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα ή μπορεί να ακούσεις και ευχάριστα νέα από συγγενείς. Μην κάνεις υπερβολές!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα θα κάνεις βελτιώσεις σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Οι προοπτικές για τα οικονομικά σου είναι πολλά υποσχόμενες μέσα από νέες δραστηριότητες ή επενδύσεις. Θα κερδίσεις περισσότερα χρήματα αλλά και αναγνώριση. Προσοχή στα έξοδα γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Απέφυγε το τζόγο και τις υπερβολές. Μια απόδραση είναι πιθανή και θα σε αναζωογονήσει.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας


Για τις προβλέψεις των υπολοίπων ζωδίων κάνε κλικ στη σελίδα ii

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και θα συντονίσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε σε έχει κουράσει ή δεν σου ταιριάζει πια. Κάνε νέα ξεκινήματα, ριζικές αλλαγές ή άλλαξε look. Άνοιξε την καρδιά και το μυαλό σου για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, βρες την ευτυχία. Ασχολήσου μόνο με τον εαυτό σου και το πως θα τον κάνεις καλύτερο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και θα διαθέτεις αρκετή ενέργεια. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες που έχουν να κάνουν με τον εσωτερικό σου κόσμο και με την υγεία σου. θα έχεις αυξημένη δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση που ούτε και συ ήξερες ότι διαθέτεις, φαντασία για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια συναισθηματική αναζωογόνηση θα σε κυριεύσει. Θα θέλεις να εξελιχτείς πνευματικά. Άκου την εσωτερική σου φωνή που θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια.


ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα θα βοηθήσει τη σκέψη και την κρίση σου, οι σχέσεις σου θα ενισχυθούν. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Ανταποκρίσου στις προκλήσεις, απέκτησε δύναμη. Ο ρόλος σου σε μια ομάδα θα ενισχυθεί ή μπορεί να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα, τόλμα! Ταρακούνησε τις καταστάσεις για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Βάλε νέους στόχους, κάνε όνειρα, εκφράσου δημιουργικά. Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες και ψάξε κάτω από την επιφάνεια. Κάνε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα με αντικειμενικό τρόπο. Κάποιο γεγονός στην εργασία θα βελτιώσει την εικόνα σου και θα αλλάξει το status σου. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται και οι στόχοι σου υλοποιούνται. Οι φιλοδοξίες σου έχουν ανοδική πορεία. Μην κάνεις όμως υπερβολικές κινήσεις γιατί οι εντάσεις παραμονεύουν.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας
Διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας


Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ στη σελίδα iii

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα θα δώσει λύσεις σε προβλήματα και θα παρθούν αποφάσεις. Τίποτα δεν σταματά την ανοδική σου πορεία, προσοχή όμως στις υπερβολές. Θα έχεις ανάγκη από νέες ιδέες και εμπειρίες. Μην απογοητεύεσαι ακόμα και αν οι άλλοι δεν έχουν τα ίδια με εσένα πιστεύω. Ταξίδια, σπουδές, επαφές με ξένους και εξωτερικό ή κάποια άτομα που μένουν μακριά είναι πιθανά ευνοϊκά σενάρια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα θα διευκολύνει την αντιμετώπιση οικονομικών και περιουσιακών θεμάτων. Αλλάζει ο τρόπος που τα οικονομικά επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Μπορεί να εμφανιστεί κάποιος που θα σε ευεργετήσει. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αναζητούν πράξεις. Αν δεν έχεις διάθεση να δώσεις συναίσθημα και χαρά, τότε ίσως οδηγήσεις κάποια σχέση στο τέλος. Κάνε προσεκτικά βήματα και μην ζητάς περισσότερα από όσα μπορούν να σου δώσουν. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο σεξ, μετέτρεψε τις αυτοκαταστροφικές σου τάσεις σε παραγωγικότητα. Δημιούργησε κάτι νέο που έχεις ανάγκη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα σε απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες με νέα ή παλαιότερα πρόσωπα. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Η λογική παραχωρεί τη θέση της στο συναίσθημα. Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε θαυμάζουν, ισχυροποιείς τα θέλω σου. Μπορεί να προχωρήσεις σε μια μεγαλύτερη δέσμευση με άτομο που ήθελες από καιρό να κατακτήσεις. Όμως και νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες μπαίνουν στη ζωή σου. Απέφυγε τις υπερβολές!


ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα ανανεώνει τη διάθεσή σου και φέρνει νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σου. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου ή κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό τομέα αλλάζει την καθημερινότητά σου δείχνοντας το ερωτικό του πρόσωπο. Μια νέα δουλειά, μια νέα απασχόληση, μια δίαιτα ή και ένα νέο χόμπι είναι πιθανά σενάρια. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές, ο ενθουσιασμός σου μεγάλος. Θα έχεις αυτοπεποίθηση και θα εισπράξεις αναγνώριση μέσα από μια δημιουργική ενασχόληση. Το σίγουρο είναι πως κάτι σου δίνει μεγάλη όρεξη για ζωή.


Διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας
Διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ