Follow us

Nέα σελήνη στην Παρθένο στις 25 Αυγούστου

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

neaselinistontauro

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε με λογική, προγραμματισμό και τάξη θέματα υγείας, εργασίας καθώς και την καθημερινότητά μας.

Μπορεί να υπάρξουν παραπλανήσεις ή αντιδράσεις από ανθρώπους που έχουν αδικηθεί και δεν παίρνουν όσα δίνουν σε αυτούς τους τομείς. Η λεπτομερής ανάλυση, διαφωνίες για λεπτομέρειες, εντάσεις, γκρίνια, μιζέρια θα είναι στο πρόγραμμα.

Είναι θετική η νέα Σελήνη για να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα με κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα πρέπει να ανησυχούν όσοι δουλεύουν τίμια αλλά όσοι κερδοσκοπούν.
Ευνοημένοι θα είναι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά γιατί μπορεί να πιεστούν σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά.
Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; (Διάβασε και τον ωροσκόπο σου)

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει ευκαιρίες για να αλλάξεις ρότα σε θέματα δουλειάς αλλά και για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου ή να υιοθετήσεις μια νέα συνήθεια. Θα υπάρξουν νέες συζητήσεις, επαφές και δυνατότητες στα επαγγελματικά ενώ θα αναθερμανθούν και χρήσιμες σχέσεις. Μπορείς να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, να κάνεις νέα ξεκινήματα, να βρεις πρακτικές λύσεις. Απαιτείται σκληρή δουλειά. Μην αμελείς θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο είμαι μία δύναμη για να χειριστείς καλύτερα τα θέματά σου, ακόμα και τα πιο δύσκολα, σε όλους τους τομείς. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και στον ερωτικό τομέα. Ένας νέος έρωτας, ένας απόγονος, ένα φιλόδοξο σχέδιο δρομολογούνται. Μπορείς να βάλεις νέα πλαίσια και τάξη σε ότι αφορά το σύντροφο ή τα παιδιά, να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις για να ξέρεις που πατάς. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σε κάνει να δεις την ζωή με μία νέα ματιά και να αλλάξεις νοοτροπίες. Είναι καλό διάστημα για τη δημιουργία οικογένειας ή μία επέκταση. Βγες, διασκέδασε, δες την όμορφη πλευρά της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί σε αλλαγή χώρου ή μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις περισσότερο σπίτι και συγγενείς. Μία αλλαγή είναι πιθανή στην οικογενειακή σου ζωή, να κάνεις νέες τακτοποιήσεις, κάποια ανανέωση ή να διορθώσεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Κάνε πράγματα λειτουργικά, πρακτικά. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Βάλε τάξη και οργάνωσε καλύτερα το σπίτι για να ξέρεις που βρίσκεσαι. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες με κοντινά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις, γνωριμίες, συναντήσεις. Επικοινωνία, σπουδές, ΜΜΕ, ταξίδια, δημόσιες σχέσεις , μετακομίσεις ευνοούνται. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές αλλά προσοχή στις εξαπατήσεις. Θα πείθεις με τα επιχειρήματά σου τους γύρω σου και θα ξέρεις να αποφεύγεις τις κακοτοπιές. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου, φλερτ και μετακινήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Θα περνάς καλά και θα πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ στη σελίδα ii

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου. Κάποιοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Κάποιες αλλαγές μπορεί να φέρουν τα έσοδα που περίμενες. Κάνε ότι έχεις κατά νου για να ανεβάσεις τα οικονομικά σου, μιας και ευνοείσαι. Προχώρα με γρήγορους ρυθμούς, οργάνωσε σωστά τα βήματά σου. Βάλε τα θεμέλια σε πράγματα που θα έχουν διάρκεια και θα αποδίδουν όλο και περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει νέες σκέψεις και προετοιμάζει νέα ξεκινήματα για καλύτερα πράγματα. Θα γίνουν οι πολυπόθητες αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες ή μπορεί να τελειώσεις ότι δεν πάει άλλο. Θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με ανθρώπους που θα σου δώσουν πολλά αλλά προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Βελτίωσε την φυσική και εξωτερική σου εμφάνιση, την διατροφή σου. Κάνε πράγματα να ανανεωθείς.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε δοκιμάσει συναισθηματικά και οικονομικά. Σε καλεί σε έναν απολογισμό. Η διάθεσή σου θα είναι λίγο πεσμένη και δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικότητες. Έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη για να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα και τα συναισθήματά σου. Οι παρέες σου θα είναι επιλεκτικές και θα θέλεις να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι για αυτά που σε απασχολούν. Απομακρύνσου από καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις σου για να λύσεις τα προβλήματά σου. Νέοι φίλοι, νέες σχέσεις, νέες δράσεις θα προκύψουν. Θα βάλεις τον πήχη πιο ψηλά, θα θέσεις νέους στόχους. Μπορεί να τα ξαναβρείς με μια παλαιότερη σχέση, να κατακτήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να ξαναβρεθείς με φίλους που είχες χάσει. Νέα όνειρα και προσδοκίες μπαίνουν στη ζωή σου. Η τύχη είναι στο πλευρό σου για να τα πραγματοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ στη σελίδα iii

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τα επαγγελματικά σου συμφέροντα, απέναντι στους κινδύνους. Θα έρθουν αλλαγές, πρόσεξε τα ψιλά γράμματα. Διαχώρισε τα σημαντικά από τα ασήμαντα, βάλε σωστές προτεραιότητες. Δες τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα την παρούσα φάση. Βάλε ψηλούς στόχους και πραγματοποίησέ τους με σκληρή δουλειά. Σημαντικές γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι και νέα σχέδια. Κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σου ίσως σε αποπροσανατολίσουν άθελά τους. Νέες επαφές , γνωριμίες και ευκαιρίες θα υπάρξουν. Δημόσιες σχέσεις, εμπόριο, σπουδές ευνοούνται. Ξεκίνα με θάρρος και αισιοδοξία και με σκληρή δουλειά θα πετύχεις. Άρπαξε κάθε ευκαιρία ελέγχοντας τις λεπτομέρειες. Οργανώσου σωστά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου. Ένα νέο δάνειο ή μια προσφορά μπορεί να σου δοθούν σε αυτήν την αβέβαιη εποχή! Τα έξοδά σου είναι πολλά και τα έσοδά όχι τα αναμενόμενα. Μην ρισκάρεις σε νέες επενδύσεις , απέφυγε τις κακοτοπιές και το ρίσκο ( συναισθηματικό ή υλικό ). Πρόσεξε πως λειτουργείς και πως παρουσιάζεις τα πράγματα στους άλλους για να μην έχεις απώλειες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ένας γάμος, μια νέα σχέση ή συνεργασία είναι πιθανά σε ένα κλίμα σύγχυσης και ανασφάλειας. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη συνεννόησης όμως εσύ θα βρεις τη χρυσή τομή με καλή θέληση και διάθεση. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τη δυσαρέσκειά σου για να μην βάλεις τις σχέσεις σου σε κίνδυνο. Γύρνα τις καταστάσεις με τρόπο υπέρ σου. Οργάνωσε τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου και σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Μακριά από εντάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ