Follow us

Νέα σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

moon

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου


Η νέα Σελήνη ολοκληρώνει ένα κύκλο και ανοίγει τον επόμενο.
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τους ορίζοντές μας, φέρνει στην επιφάνεια αλήθειες που είναι ικανές να μας αλλάξουν κατεύθυνση.
Κάνει όψεις με Αφροδίτη, Ερμή, Δία, Κρόνο αλλά και τετράγωνο με Ποσειδώνα. Θα μας απασχολήσουν η Παιδεία, οι Διεθνείς Σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες μας με το εξωτερικό.

Θα έχουμε ανάγκη να αποδράσουμε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να δούμε τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά και να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που μας ικανοποιούν πνευματικά και ψυχολογικά.
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 0 μοίρα του Τοξότη και επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς καθώς και όσους έχουν ωροσκόπους ή πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Πως θα επηρεάσει όμως η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει το δρόμο για αλλαγές στα σχέδιά σου. Μπορεί να αλλάξεις πορεία με σκοπό να διαμορφώσεις μια άλλη πραγματικότητα στη ζωή σου. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες. Η αισιοδοξία σου σε ωθεί στην οργάνωση ενός ταξιδιού ή σε σπουδές. Μπορεί κάποιος φίλος να έρθει από το εξωτερικό ή να γνωρίσεις ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα. Μπορεί επίσης να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει πολύ ή να σπουδάσεις κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη αλλάζει τον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου με άλλους. Μπορεί να επωφεληθείς από ένα δάνειο, δώσε όμως σημασία στα ψιλά γράμματα. Αν και οικονομικού τύπου θέματα ευνοούνται, απέφυγε τις επενδύσεις και κάθε ριψοκίνδυνη ενέργεια. Έχεις ανάγκη από νέες καταστάσεις. Η ερωτική σου ζωή γίνεται έντονη και παθιασμένη. Εμμονές ή αυτοκαταστροφικές σκέψεις καλό θα ήταν να μετατραπούν σε έμπνευση και δημιουργικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει μια περίοδο αλλαγών. Μπορεί να δώσεις τέλος σε μια σχέση ή συνεργασία που δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες και επαφές. Ένα άτομο μπορεί να σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Η ουσία είναι ότι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλάζουν. Έχεις ανάγκη την ελευθερία, τα θέλω σου είναι πολύ ισχυρά. Θέλεις να εξελιχτείς και αυτό, δυστυχώς για τους άλλους, δεν το διαπραγματεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Θα σου δοθούν ευκαιρίες, αν ψάχνεις για εργασία. Κάποιο πρόσωπο, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, αλλάζει την καθημερινότητά σου δείχνοντας το ερωτικό του ενδιαφέρον ή εσύ μπορεί να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό που θα σε αναζωογονήσει. Μια θετική ενέργεια σε ταράζει ευχάριστα, μια ενέργεια που δίνει ώθηση σε ψυχή και σώμα. Μια δίαιτα ή ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας είναι πιθανά σενάρια.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ στη σελίδα ii
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο βρίσκεται στα σκαριά ενώ και ένας νέος έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα. Ανοίγεσαι προς τα έξω και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Διασκέδαση και εξωστρέφεια θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία των ημερών. Μπορεί να αποφασίσεις να ρισκάρεις με σκοπό να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου ή να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή συγκάτοικο ή να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο σου. Αγορές αντικειμένων και ξεκαθαρίσματα σ’αυτό είναι πιθανά. Ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και κάνεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Μπορεί επίσης να φιλοξενήσεις φίλους και να περάσεις όμορφα ή να κάνεις ένα πάρτι. Αισθάνεσαι καλύτερα μέσα σου, έρχονται καλύτερες μέρες που θα σε αναζωογονήσουν.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες, ευχάριστες μετακινήσεις και καλύτερες σχέσεις με φιλικά, συγγενικά πρόσωπα και γείτονες. Θα ηρεμήσεις και θα αισθανθείς ασφάλεια. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βελτιωθούν, θα είσαι πιο πειστική και θα περνάς ευκολότερα τις ιδέες σου. Ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει και γνωρίζεις ενδιαφέροντα πρόσωπα που δίνουν νέα πνοή στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη δίνει ώθηση σε οικονομικά θέματα. Βρίσκεις λύσεις σε πιθανά προβλήματα ή κάποιοι σε στηρίζουν. Θα καταφέρεις να οργανώσεις καλύτερα το budget σου, έσοδα-έξοδα και καλό θα ήταν να μείνεις πιστή στον προϋπολογισμό σου καθώς θα έχεις την τάση για σπατάλες. Μπορεί επίσης να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από μια νέα απασχόληση, μια επένδυση ή ένα ρίσκο. Ένα νέο όραμα για το εργασιακό σου μέλλον σου προσφέρει την ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Ένα ταξίδι θα σε αναζωογονήσει.

Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ στη σελίδα iii

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει το δρόμο για πολυπόθητες αλλαγές. Άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί, ακόμα και την εμφάνισή σου. Προβλέπονται νέες, ευχάριστες προοπτικές σε κάθε τομέα. Τα σχέδιά σου προωθούνται, άρπαξε κάθε ευκαιρία. Μια νέα απασχόληση μπορεί να σε ενθουσιάσει ή μπορεί να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από ένα ταξίδι ή ένα μεταπτυχιακό. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και την εξέλιξή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη βοηθάει τον επαγγελματικό τομέα φέρνοντας τις λύσεις στο πιάτο. Σε κάνει διορατική ενώ και το ένστικτό σου ενισχύεται. Η υγεία σου βελτιώνεται. Ένα νέο όραμα, μια ανάγκη να εξελιχτείς πνευματικά ή η αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον σωστό τόπο και χρόνο είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών. Είναι πιθανόν επίσης τα όνειρα που βλέπεις να είναι έντονα και διαισθητικά. Άκου με προσοχή την εσωτερική σου φωνή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει έμπνευση και διάθεση για νέα σχέδια και καινοτομίες. Οι συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και φιλίες και άσε νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σου. Βάλε στόχους που θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε μια ομάδα ή μπορεί να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα ή μπορεί και να γνωρίσεις νέα άτομα με θετική ενέργεια που θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς δημιουργικά. Οι φιλίες θα είναι σημαντικές για εσένα αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΣ
Η νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία για μια νέα απασχόληση, αν είσαι άνεργη. Η καριέρα σου παίρνει νέα τροπή, μπορεί για λίγο να πιεστείς. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται. Μπορεί ένα γεγονός στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου να αλλάξει το status σου και να βελτιώσει την εικόνα σου αισθητά. Οι ικανότητες αλλά και οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται.


Δες εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ