Follow us

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 21 Ιανουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου

Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο; Ποιους επηρεάζει πιο πολύ; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες και μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου!

Ανάδρομος Ερμής

Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο;

Ο Ερμής, που κυβερνά την σκέψη και την επικοινωνία, γυρνάει ανάδρομος στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος, με κυβερνήτη τον Ουρανό, κάνει την επικοινωνία μας πιο γρήγορη.

Ανοιγόμαστε σε νέες πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες και ίσως γίνουμε λίγο πιο ψυχροί και λογικοί με τους άλλους. Οι κινήσεις μας θα έχουν χαρακτήρα ανθρωπιστικό ενώ τα λόγια μας μερικές φορές θα είναι λίγο καυστικά, ειρωνικά.

Θα επιδιώκουμε να είμαστε πιο ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και θα θέλουμε να δράσουμε ενάντια στο κατεστημένο. Θα κυριαρχεί το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη και πρωτότυπες ιδέες δύσκολα θα εφαρμοστούν λόγω αντίστασης στην αλλαγή.
Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της φιλίας, των στόχων, των συλλογικών χώρων. Μπορεί οι φίλοι σου να σε μπερδεύουν, να είναι πιο απόμακροι ή να ανακαλύψεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Πρόσεχε την επικοινωνία σου μαζί τους ή και με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Κάποια ραντεβού ενδεχομένως αναβληθούν. Επανεξέτασε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και πάρε αποφάσεις όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα φέρει μπερδέματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Σκέψου αυτό το διάστημα την πορεία σου στην καριέρα αλλά μην πάρεις αποφάσεις γιατί δεν βλέπεις τώρα ξεκάθαρα. Προσοχή στην επικοινωνία σου με συναδέλφους ή ανώτερα πρόσωπα. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες για να προχωρήσεις μπροστά μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια, η φιλοσοφία, η θρησκεία αλλά και θέματα με συγγενείς συντρόφου. Αν έχεις επίσης νομικά θέματα να διεκπεραιώσεις, να περιμένεις αναβολές. Θέματα εμπορικά, διδασκαλίας, εκδόσεις και ανώτερη εκπαίδευση υπό εξέταση. Υπό επανεξέταση και οι αξίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα σε απασχολήσουν τα κοινά οικονομικά. Μην παίρνεις πρωτοβουλίες, ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις από κάποια βοήθεια που περιμένεις ή από κάποια τράπεζα. Μην στηρίζεσαι στα χρήματα του συντρόφου σου ή άλλου προσώπου γιατί θα απογοητευτείς. Μην ανοίγεις επίσης συζητήσεις για τα οικονομικά ή το σεξ με το σύντροφό σου γιατί δεν θα καταλήξετε πουθενά.



Διάβασε τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις εδώ.

Συνέχεια στη σελίδα ii

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σου. Μπορεί να σκέφτεσαι το παρελθόν ή να έχεις προβλήματα επικοινωνίας. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει και κάποια σχέση από το παρελθόν. Εντάσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Μην δώσεις συνέχεια, δες το βάθος και την ουσία των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο πρόσεχε τις παρεξηγήσεις και τα λόγια που κάνεις με συναδέρφους στον εργασιακό χώρο. Μην παρερμηνεύεις τα πράγματα. Μια νέα εργασία δεν ευνοείται αυτό το διάστημα εκτός και αν επιστρέψεις σε κάποια προηγούμενη θέση. Η εξέλιξη ή οι υποσχέσεις που σου δίνουν δεν θα είναι οι αναμενόμενες. Σκέψου επίσης αν είσαι ικανοποιημένη από την υπάρχουσα εργασία σου αλλά μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα ούτε να προχωρήσεις σε αλλαγές. Να είσαι προσεκτική και με προβλήματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και έρωτες από το παρελθόν. Τίποτα όμως δεν θα προχωράει όπως θες, καλύτερα να περιμένεις την ορθή πορεία του Ερμή. Πρόσεξε την επικοινωνία σου με σύντροφο ή παιδιά. Η επιχειρηματικότητα και τα δημιουργικά σχέδια δεν ευνοούνται προς προώθηση. Ακυρώσεις ερωτικών ραντεβού είναι αναμενόμενες. Μην περιμένεις επίσης αυτό το διάστημα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες μας, την ψυχολογία μας. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια άλυτα θέματα ακινήτων ή θέματα με γονείς. Ανακαίνιση ή μετακομίσεις ή επιδιορθώσεις θα σε ταλαιπωρήσουν. Καλύτερα να αφήσεις οποιεσδήποτε εργασίες αφορούν το σπίτι όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Είναι καλή περίοδος για να σκεφτείς κάποια πράγματα από το παρελθόν και να αλλάξεις πορεία.



Διάβασε τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις εδώ.


Συνέχεια στη σελίδα iii



ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, πρόσεχε την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια, τα μηνύματα, τα e-mails, τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. Ευνοούνται τηλέφωνα με άτομα από το παρελθόν που έχεις καιρό να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ευνοούνται επίσης ταξίδια σε μέρη που έχεις ξαναεπισκεφτεί και εφόσον είναι οργανωμένα λεπτομερώς. Η αλληλογραφία γενικά μπορεί να καθυστερεί ή να πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Πρόσεχε τα λόγια σου για να μην παρεξηγηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο επιστρέφουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην δανείζεσαι αυτό το διάστημα και μην κάνεις ανώφελες αγορές. Αντίθετα, προσπάθησε να κάνεις αποταμίευση, να σκεφτείς νέες πηγές εσόδων, που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Αν περιμένεις χρήματα να σου επιστρέψουν, θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Μην παίρνεις σοβαρού τύπου οικονομικές αποφάσεις τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι η καλύτερη στιγμή να δεις τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι, γιατί είναι υπέρ ή κατά σου. Πρόσεχε τα λόγια σου αυτό το διάστημα και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σου γιατί άλλα θα λες άλλα θα εννοείς. Μπορεί να νιώσεις ότι όλα παρερμηνεύονται, κάνε υπομονή μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, προσπάθησε να απαλλαχτείς από τους φόβους και τις λύπες του παρελθόντος που σε βασανίζουν. Δύσκολα θα καταφέρεις τώρα να ξεμπλέξεις καταστάσεις, θα κινείσαι σε λάθος κατεύθυνση. Δώσε χρόνο προς επανεξέταση καταστάσεων. Κρυφοί εχθροί ίσως βγουν τώρα στην επιφάνεια. Μια μοναξιά, μια απογοήτευση είναι πιθανά σενάρια αυτό το διάστημα.



Διάβασε τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ