Follow us

Ζώδια Ιούλιος 2015: Οι προβλέψεις του μήνα

Τι επιφυλάσσει η καρδιά του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια;

Αύγουστος: Προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο !

Τι επιφυλάσσει η καρδιά του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 19 φέρνει στην επιφάνεια τα προβληματικά σημεία της σχέσης σου, δυσκολεύοντας την επικοινωνία με τον σύντροφο και παρασύροντάς σε σε παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, η Πανσέληνος στις 2/7 σε ευνοεί να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη στις 16/7 θα σε ωθήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στις 2/7.


ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 19 υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, όμως στις 25 ξεκινά την ανάδρομη πορεία της δυσκολεύοντας τις συναισθηματικές σχέσεις, αφού δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Αν έχεις σχέση, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να την ανανεώσεις κάνοντας κοινά πράγματα με τον σύντροφο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας θετικός μήνας για τα επαγγελματικά σου και δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αύξηση των εσόδων σου και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στις 2, γιατί φορτίζει την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαφωνίες με τους συνεργάτες σου.

ΥΓΕΙΑ: Να είσαι προσεκτική στις μετακινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό, καθώς ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και την αναστατώνουν ευχάριστα, αν δεν έχεις σχέση. Η παρουσία της Αφροδίτης αρχικά στον Λέοντα και κατόπιν στην Παρθένο, δεν θα σου επιτρέψει να πλήξεις. Αν έχεις σχέση, απόφυγε εντάσεις με τον σύντροφο στις 15/7.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 2 φορτίζει το κλίμα στον εργασιακό χώρο προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα, αφού έσοδα και έξοδα δημιουργούν ανισορροπία στον ισολογισμό. Μια αύξηση, μια προαγωγή ή μια πρόταση για νέα συνεργασία είναι πιθανά στις 16 με τη Νέα Σελήνη.

ΥΓΕΙΑ: Τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι λίγο πεσμένα, γι’ αυτό φρόντισε περισσότερο τη διατροφή σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 2 φορτίζει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, φέρνοντας στην επιφάνεια ό,τι σε ενοχλεί στη σχέση ή στον γάμο σου. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου στις 8 σε καθιστά πιο επικοινωνιακή, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας αντιφατικός μήνας για την καριέρα σου, καθώς το κλίμα θα είναι έκρυθμο στον εργασιακό χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις 15, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους. Η Νέα Σελήνη όμως στις 16 στο ζώδιό σου, δρομολογεί ένα διάστημα καθοριστικών αλλαγών δίνοντάς σου την αποφασιστικότητα για να ασχοληθείς με την υλοποίηση των στόχων σου.

ΥΓΕΙΑ: Μερίμνησε για τυχόν στομαχικά προβλήματα.

Συνέχεια στη σελίδα ii
ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στην ερωτική σου ζωή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22/7 αυξάνει τις προοπτικές για την επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης ή τη δημιουργία καινούργιας. Αν είσαι μόνη, μετά τις 23 ενδέχεται να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το α’ δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για θέματα καριέρας. Οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και σου δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες για την αύξηση των οικονομικών σου. Ωστόσο στις 15 προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη, γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με συνεργάτες.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 25 προσοχή στις μετακινήσεις και σε μικροατυχήματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας. Η Πανσέληνος στις 2 εστιάζει την προσοχή στις σχέσεις σου και στην κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου απογειώνει τη γοητεία σου και τα αντρικά βλέμματα συγκεντρώνονται πάνω σου. Μετά τις 25 όμως σύγχυση και διλήμματα κυριαρχούν, με αποτέλεσμα να θολώνει η ορθή σου κρίση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, να καταξιωθείς στον εργασιακό σου χώρο και να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για κερδοφόρες συνεργασίες. Παρ’ όλα αυτά απόφυγε άσκοπα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Χαίρεις άκρας υγείας.


ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές σού δίνουν τη δύναμη να διαλύσεις τις αυταπάτες που πιθανόν να σκιάζουν την ερωτική σου ζωή. Αρκεί βεβαίως να μην κάνεις σπασπωδικές κινήσεις και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 16 γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακή, με αποτέλεσμα κανείς να μη μένει ασυγκίνητος στη γοητεία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τα σχέδιά σου, καθώς νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, αρκεί βεβαίως να είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μέχρι τις 25 μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τα έσοδά σου, γιατί μετά ξεκινά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, η οποία προμηνύει καθυστερήσεις και αναβολές.

ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε να καταπολεμήσεις το άγχος του τελευταίου δεκαημέρου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 2 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση ξυπνώντας καλά κρυμμένες επιθυμίες. Θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου και να αποφασίσετε από κοινού την πορεία της. Αν είσαι ελεύθερη, η Νέα Σελήνη στις 16 φέρνει νέες γνωριμίες. Πιθανόν κάποιο πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο να διεκδικήσει την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 2 σε ωθεί να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τα επόμενα βήματά σου. Στις 16 η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες προωθώντας τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε να αποφασίσεις για κάποιες προτάσεις συνεργασίας ή για νέες συμφωνίες τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Αν θέλεις να κάνεις αλλαγή στην εμφάνισή σου, τόλμησέ την μέχρι τις 15.


Συνέχεια στη σελίδα iii
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 18 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και την ανάγκη σου να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, επανεξετάζοντας ψύχραιμα τα δεδομένα της. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 16 σε ευνοεί να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Μετά τις 25 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της, γι’ αυτό να είσαι επιφυλακτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 16 ενδέχεται να φέρει μια νέα προοπτική στα οικονομικά σου, γιατί δεν αποκλείεται διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων και κατ’ επέκταση των εσόδων σου. Στις 23 ευνοούνται συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες με άτομα κύρους – σε αυτό βοηθά εξαιρετικά και η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις στομαχικές διαταραχές στα μέσα του μήνα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το σκηνικό στη συναισθηματική σου ζωή δεν θα σου επιτρέψει να πλήξεις. Μέχρι τις 8 οι πλανητικές επιρροές απογειώνουν τη ρομαντική σου διάθεση και δεν αποκλείεται ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σου, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ωστόσο στις 15, εντάσεις και ζήλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και πιθανόν να οδηγήσουν σε ρήξη, γι’ αυτό ιδιαίτερη προσοχή. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25 δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν επιδείξεις τη δέουσα ψυχραιμία, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου δεδομένα, αλλά και να διεκδικήσεις αύξηση των αποδοχών σου. Επίσης, ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για να στείλεις βιογραφικά, αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας. Όσον αφορά τα οικονομικά, πολλά τα έξοδα – και αρκετά από αυτά σχετίζονται με το σπίτι ή κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο.

ΥΓΕΙΑ: Άλλαξε άμεσα διατροφικές συνήθειες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 18 φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου τη συναισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να αποκαταστήσεις τη ρομαντική ατμόσφαιρα και την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας και δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και φλέρταρε με την ευτυχία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας μήνας έντονης κινητικότητας που σε παρακινεί να δραστηριοποιηθείς για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 18/7 θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται και άτομα κύρους να αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου. Μετά τις 25 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και προκαλεί προβλήματα στις υπάρχουσες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις σου στις 22/7.


ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι, χωρίς υπερβολή, ο ερωτικότερος μήνας της χρονιάς. Με τη λίμπιντο ανεβασμένη στα ύψη, σου δίνει ευκαιρίες για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Αν είσαι μόνη, στις 8 η πλανητική εύνοια σου επιτρέπει να βρεις την ευτυχία ζώντας έναν καρμικό έρωτα, που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου για πάντα. Μετά τις 25 η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει προβλήματα επικοινωνίας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Χρειάζεται να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Στην ουσία, ο Ιούλιος έχει λιγότερη πίεση και ανησυχία από τους δύο προηγούμενους μήνες και από τη Νέα Σελήνη στις 16 και μετά ξεπερνάς εμπόδια και εκμεταλλεύεσαι με τον πλέον συμφέροντα τρόπο τους επαγγελματικούς ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου.

ΥΓΕΙΑ: Ψυχολογικά και σωματικά θα υπάρξει βελτίωση μετά τις 16.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ