Follow us

Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 29 Αυγούστου

Η πανσέληνος στους Ιχθύς μας καλεί να ανοιχτούμε στην αλλαγή, σε διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο στις 29/4

Η πανσέληνος στους Ιχθύς μας καλεί να ανοιχτούμε στην αλλαγή, σε διαφορετικές απόψεις και ιδέες. Είναι μια πανσέληνος γεμάτη παρασκήνιο και εξελίξεις. Θα υπάρξουν παραπλανήσεις αλλά και εντάσεις σε συζητήσεις, συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες. Τα όμορφα λόγια μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Παραπλανήσεις και μυστικές συμφωνίες θα υπάρξουν και σε οικονομικά, μακριά από αμφίβολες επενδύσεις. Αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια και μας δίνουν τη δύναμη να πάμε παρακάτω.

Να θυμάσαι πως στη ζωή σημασία έχει τι προβάλλεις και προς τα που έχεις αποφασίσει να πας.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες σ’αυτά τα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Εξαιτίας κάποιων συμβάντων, θα χάσουν τον έλεγχο και την ψυχραιμία τους και θα οδηγηθούν σε λάθος μονοπάτια.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς σε μελαγχολεί. Έχεις την ανάγκη να μείνεις μόνη και να ηρεμήσεις. Προσοχή και στην υγεία καθώς κάτι μπορεί να σε ανησυχήσει παροδικά. Κούραση και άγχος θα είναι έντονα. Ξεκαθάρισε παλιές καταστάσεις και σκέψου θετικά. Μην γυρνάς σε ένα παρελθόν που δεν σου προσφέρει κάτι καλό. Απομονώσου λίγο από τον κόσμο για να δεις τι θέλεις μέσα σου πραγματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς φέρνει προβληματισμούς γύρω από την προσωπική σου ζωή. Ίσως είσαι λίγο μπερδεμένη ανάμεσα στις ανάγκες σου και τις ανάγκες του συντρόφου σου ή ενός συνεργάτη. Μην μπερδέψεις αισθηματικά με φιλία. Κάτι φαίνεται να σε ταλαιπωρεί στο κομμάτι σχέσεις, είτε είναι ερωτικές είτε οικογενειακές είτε επαγγελματικές. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τους στόχους σου. Απομακρύνσου από οτιδήποτε σε καταπιέζει ή σε στεναχωρεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς σε γεμίζει ανασφάλειες γύρω από καριέρα και οικογένεια. Κάποιες αλλαγές να περιμένεις στην καριέρα, κάποια πρόσθετα βάρη. Τα «πρέπει» θα κυριαρχούν των «θέλω». Το άγχος θα είναι επίσης κυρίαρχο. Πάρε δύναμη και μείνε μακριά από εντάσεις. Όσο και αν αντέχεις, μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς ανοίγει δρόμο για μακρινά ταξίδια, νέες γνωριμίες και ρομαντικές αποδράσεις. Προσπάθησε να προσεγγίσεις τους ανθρώπους με σωστό τρόπο καθότι μπορεί να έχουν απογοητευτεί από τις καταστάσεις και η στάση τους να είναι ανάλογη. Μικρή προσοχή σε δοσοληψίες με δημόσιο ή δικαιοσύνη ή νομικού τύπου θέματα.


Συνέχεια στη σελίδα ii
ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να ασχοληθείς με ένα δάνειο, μια κληρονομιά, μια δωρεά. Πρόσεχε τα έξοδά σου και τις ζημιές γενικότερα. Αντίθετα, προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου για να καλύψεις τα χρέη σου. Ερωτικά, μπορεί να νιώσεις πως υπάρχει κάποια απόσταση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Απέφυγε τις εντάσεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σε κάνει να σκέφτεσαι ρομαντικά ή και ουτοπικά μια σχέση ή συνεργασία. Αν είσαι μόνη, μια σχέση μπορεί να δημιουργηθεί. Πρόσεχε τις σημαντικές σου σχέσεις. Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές και να τις διεκδικήσεις έντονα. Μην τραβάς το σκοινί αν δεν είσαι έτοιμη για τις συνέπειες. Μακριά από εντάσεις. Μη βιάζεσαι γιατί δεν έχει έρθει η στιγμή για ξεκαθαρίσματα, ούτε για νέες σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς σου ζητά να προσέχεις σε εργασία και υγεία. Η καθημερινότητά σου θα είναι δύσκολη, θα νιώθεις ότι βάλλεσαι από παντού. Θα αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει για αυτά που προσφέρεις στους άλλους. Η κούρασή σου θα είναι έντονη. Φρόντισε τον εαυτό σου, τη διατροφή σου και απέφυγε τις καταχρήσεις. Άσε για αργότερα εργασιακές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στους Ιχθύς σε κάνει ρομαντική και έντονα συναισθηματική. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ερωτική σου ζωή που μπορεί να φανούν λίγο αργότερα. Κάνε ένα βήμα πίσω αν δεν θέλεις να χάσεις πρόσωπα που αγαπάς. Αν οι απαιτήσεις τους είναι υπερβολικές, απομακρύνσου για ένα διάστημα. Ένας νέος έρωτας ή κάτι από τα παλιά θα σε αναζωογονήσει όσο και αν σε παιδεύει. Μην εμπλέκεσαι αν βρίσκεσαι ήδη σε μια καλή σταθερή σχέση.


Συνέχεια στη σελίδα iii
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς σε βρίσκει προβληματισμένη ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Η υπερβολική ενασχόλησή σου με την καριέρα θα φέρει παράπονα από οικογενειακά πρόσωπα. Προετοιμάσου για αλλαγές στην προσωπική ή την κοινωνική σου ζωή. Θα σε απασχολήσουν γενικότερα το σπίτι, η οικογένεια αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Κάποιες εντάσεις θα αλλάξουν τον τρόπο δράσης ή σκέψης σου. Βάλε νερό στο κρασί σου για να ηρεμήσουν τα πράγματα και για να αποφύγεις ακραία σκηνικά. Θα συνειδητοποιήσεις τώρα ακριβώς τι νιώθεις. Αλλαγές στο σπίτι ή σε ακίνητη περιουσία ή ακόμα και δουλειά ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς επηρεάζει σχέσεις με συγγενείς, φίλους, γείτονες, αδέρφια. Η επικοινωνία δυσκολεύει καθώς και η καθημερινότητα στο περιβάλλον. Πρόσεχε τι λες για να μην παρεξηγηθείς, οι προθέσεις σου να είναι ξεκάθαρες και να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Αποκαλύψεις και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια. Μεγάλη προσοχή σε αυτοκίνητο, μετακινήσεις, συναντήσεις, επαφές, συμφωνίες, ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθύς επηρεάζει τα οικονομικά σου ή μπορεί να κάνεις μια αγορά που θα κρύβει παγίδες ή εξαπάτηση. Μη βιάζεσαι γιατί επικρατεί σύγχυση. Πρόσεχε τα έξοδά σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα γιατί θα υπάρξουν εντάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Απέφυγε να διαπραγματευτείς ή να ρίξεις χρήματα σε μια νέα δουλειά. Είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τα πράγματα, ακόμα και στα ερωτικά σου αν το επιθυμείς, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου βγάζει στην επιφάνεια όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου τις οποίες έχεις βάλει στην άκρη για να ικανοποιήσεις αυτές του συντρόφου σου. Απεγκλωβίσου απ’ ότι σε πνίγει. Δες που βρίσκεσαι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου και πράξε αναλόγως. Τι θέλεις και πως θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου; Βάλε προτεραιότητες και μη βιάζεσαι. Δες τα υπέρ και τα κατά. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα για να νιώσεις καλύτερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ