Follow us

ΚΡΙΟΣ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο της φωτιάς, θετικό, παρορμητικό με κυβερνήτη τον πλανήτη Άρη.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά Χαρακτηριστικά


Ζώδιο της φωτιάς, θετικό, παρορμητικό με κυβερνήτη τον πλανήτη Άρη. Ενθουσιασμός, πρωτοπορία, πρωτοβουλία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου. Πιστεύεις στον εαυτό σου, είσαι τολμηρή, έξυπνη, πονηρή, βιαστική, ανυπότακτη, με δυνατή θέληση. Αγαπάς τη μουσική και την περιπέτεια. Κατακτάς ότι σ’ ενδιαφέρει, είσαι περήφανη, πρωτότυπη και πολλές φορές με αλαζονική στάση. Όταν θυμώνεις ή διαφωνείς με κάποιον γίνεσαι απρόσιτη.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή


Έχεις μεγάλο κύκλο κοινωνικών σχέσεων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σου. Είσαι ηγέτης, πολύ πρόθυμη, ακούραστη, εκφραστική και ομιλητική με την παρέα και επιθυμείς από τους άλλους να σε ακούνε και να είναι και κείνοι ζωντανοί και ευχάριστοι. Είσαι έμπιστη, καλός σύμβουλος και μοναδική στο να κρατάς μυστικά. Ο έρωτας και το σεξ έχουν πρωταρχικοί σημασία για εσένα. Κατακτάς εύκολα τους άλλους γιατί διαθέτεις μαγνητισμό και γοητεία. Είσαι ιππότης αλλά δεν θέλεις να σου κάνουν υποδείξεις, αυτοκριτική, αυτοανάλυση, να σου προκαλούν ζήλια και να σου συντρίβουν τα όνειρα. Στο γάμο σου είσαι απαιτητική. Όταν είσαι ευτυχισμένη γίνεσαι πολύ γενναιόδωρη.

Σταδιοδρομία

Έχεις πολλές δυνατότητες, είσαι θαρραλέα στα δύσκολα και σου ταιριάζουν τα ελεύθερα επαγγέλματα. Είσαι πολλές φορές απότομη με τους συναδέλφους τους και καθόλου διαλλακτική. Θεωρείσαι επιτυχημένη, οργανωτική, καθόλου υπομονετική και μπορεί να γίνεις και διάσημη.

Χόμπι

Τις ελεύθερες ώρες σου ασχολείσαι με σπορ, αυτοκίνητα, μηχανές, αθλητισμό, κυνήγι, διασκέδαση και οτιδήποτε άλλο απαιτεί ζωντάνια και αντίληψη. Είσαι πάντα το κεντρικό πρόσωπο της παρέας.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σου είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσσουν τα άστρα για το ζώδιο του Κριού εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ