Follow us

ΔΙΔΥΜΟΙ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο του αέρα, θετικό, ευμετάβλητο, με κυβερνήτη τον πλανήτη Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά χαρακτηριστικά


Ζώδιο του αέρα, θετικό, ευμετάβλητο, με κυβερνήτη τον πλανήτη Ερμή. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι ανησυχία, ευστροφία και προσαρμοστικότητα. Είσαι διπλωμάτης, έξυπνη, διανοητική, εύγλωττη, εφευρετική με πολλά ενδιαφέροντα, φιλομαθής, κινητική, συχνά αναποφάσιστη. Πείθεις τους άλλους με επιχειρήματα. Χρειάζεσαι την
βοήθεια των άλλων σε σημαντικά προβλήματα. Κυνηγάς άπιαστα ιδανικά, μισείς τα κλάματα και τις ζήλιες. Δεν έχεις πάθος και συχνά μένεις στην επιφάνεια ενός θέματος.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή

Είσαι πνευματική και διανοητική και αδιαφορείς για το συντηρητισμό . Ελίσσεσαι, κάνεις δημόσιες σχέσεις, ενδιαφέρεσαι για τα βιβλία, την εκπαίδευση, τη διαφήμιση, τη δημοσιογραφία. Η κοινωνική ζωή σου χαρακτηρίζεται από χρώματα. Δεν σε γνωρίζει ποτέ κανένας καλά καθώς ξέρεις να κρύβεις πράγματα και να μπερδεύεις, κλέβεις εύκολα μυστικά και κουτσομπολεύεις. Ερωτικά είσαι σαν τις πεταλούδες, ψάχνεις συνέχεια το ιδανικό αν και ανασφαλής. Ο
σύντροφός σου πρέπει να είναι ζωηρός και με πολλά ενδιαφέροντα σαν εσένα. Συνήθως δεν σταματάς σε ένα γάμο.

Σταδιοδρομία

Άνθρωπος ανήσυχος και δραστήριος συνήθως αλλάζεις συχνά δουλειές ή κάνεις δυο δουλειές. Σ’ ενδιαφέρει το κέρδος που θα σου προσφέρει μια άνετη ζωή. Είσαι καλή δημοσιογράφος, καλλιτέχνης, διπλωμάτης, δημοσιοσχετίστρια, διαφημίστρια, έμπορος, εκδότης.

Χόμπι


Αν και δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, τα χόμπι σου είναι ο χορός, η διασκέδαση, η συζήτηση, οι εκδρομές, τα θεάματα, οι ερωτικές περιπέτειες, τα παιχνίδια και κάθε τι άγνωστο.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σου είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσσουν τα άστρα για το ζώδιο του Διδύμου εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ