Follow us

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο του νερού, αρνητικό, παρορμητικό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Σελήνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά χαρακτηριστικά

Ζώδιο του νερού, αρνητικό, παρορμητικό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Σελήνη. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι ευαισθησία, φαντασία, αγάπη για το χώρο σου. Είσαι τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική, προστατευτική,συνεσταλμένη, με εναλλαγές διαθέσεων, ζηλιάρα και ανασφαλής. Πληγώνεσαι εύκολα και αναζητάς την ασφάλεια και το
αμείωτο ενδιαφέρον. Έχεις διαίσθηση και ένστικτο και αγαπάς την οικογένειά σου. Κλείνεσαι συχνά στο χώρο σου, έχεις μνήμη και αναρρώνεις γρήγορα από ασθένειες. Ασχολείσαι με το παρελθόν, ατενίζεις το μέλλον. Διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα. Δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη, είσαι επίμονη και προβάλλεις επιχειρήματα.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή


Είσαι κοινωνική, αγαπάς τη διασκέδαση σε γνώριμα μέρη με δικούς σου ανθρώπους. Σου αρέσουν τα ανέκδοτα, το ωραίο φαγητό, τα ωραία θεάματα, η καλή συντροφιά που σε απομακρύνει από τα προβλήματα σου. Αν η παρέα κάνει δε μια αναδρομή στο παρελθόν, θα αρχίσεις να διηγείσαι αμέτρητες ιστορίες. Έχεις ανάγκη από στοργή και θέλεις να
έχεις το δικό σου χώρο, τη δική σου γωνιά. Αναζητάς έναν άνθρωπο να αγαπά εσένα αλλά και τα παιδιά, να του αρέσει το σπίτι, το τζάκι και οι περιπέτειες του καλοκαιριού στη θάλασσα. Αν απογοητευτείς, θα τους αντικαταστήσεις με μεγάλη ευκολία.

Σταδιοδρομία

Προσέχεις την επαγγελματική σου επιτυχία και γίνεσαι συμπαθής στους άλλους. Έχεις αυτοπεποίθηση, αντίληψη και ένστικτο
ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Κοπιάζεις για να πετύχεις. Δεν δανείζεις χρήματα γιατί είσαι ανασφαλής. Αντιπαθείς τα χρέη και τις οικονομικές εκκρεμότητες. Είσαι ποιοτική στη δουλειά σου. Θα μπορούσες να γίνεις καλλιτέχνης, ιστορικός, ηθοποιός, μουσικός, συγγραφέας, ποιητής, ψυχολόγος, ναυτικός.

Χόμπι

Τις ελεύθερες ώρες σου ασχολείσαι με την οικογένειά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Αγαπάς τις αντίκες και όλα τα παράξενα μικροαντικείμενα.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σου είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσσουν τα άστρα για το ζώδιο του Καρκίνου εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ