Follow us

ΤΟΞΟΤΗΣ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο της φωτιάς, θετικό, ευμετάβλητο, με κυβερνήτη τον πλανήτη Δία.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά χαρακτηριστικά


Ζώδιο της φωτιάς, θετικό, ευμετάβλητο, με κυβερνήτη τον πλανήτη Δία. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι νοημοσύνη, τόλμη και αισιοδοξία. Είσαι αρχοντική, ευγενική, γενναιόδωρη, ιπποτική, μεγαλόψυχη, ειλικρινής, ταλαντούχα,πολύμορφη, φασαριόζα, θέλεις να είσαι μέσα σε όλα, να ξέρεις τα πάντα, να έχεις τα πάντα-λεφτά-δόξα-θαυμασμό. Έχεις συνέχεια νέες ιδέες και επιδιώξεις και έτσι δύσκολα σταθεροποιείσαι κάπου. Αν και αγαπάς την ελευθερία, δείχνεις την αγάπη σου και δύσκολα σου αντιστέκονται. Δεν αντέχεις την καταπίεση και όταν κάτι δεν σε ολοκληρώνει, ανοίγεις τα φτερά σου για
καινούργιες περιπέτειες.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή

‘Έχεις αντικειμενική κρίση, βοηθάς τους ανθρώπους, είσαι έντιμη και ηθική, με πνευματικά ενδιαφέροντα, αγαπάς τα ταξίδια και τις μετακινήσεις αλλά και την θαλπωρή του σπιτιού σου. Είσαι κοινωνική, αθλητική, διασκεδάζεις και αγαπάς τη φύση. Σ’ αρέσει η μουσική, τα θεάματα και οι άνθρωποι που έχουν ενδιαφέροντα και δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα. Θυμώνεις πολύ αλλά σου περνάει γρήγορα. Όσο αφοσιωμένη κι αν μείνεις σε έναν σύντροφο, έχεις ανάγκη τις παρέες σου γι’ αυτό και οι σύντροφοί σου δεν πρέπει να είναι ζηλιάρηδες. Οι σχέσεις σου μπορεί να μην είναι αιώνιες αλλά είναι αξέχαστες. Είσαι ερωτευμένη με τη ζωή και τον εαυτό σου.

Σταδιοδρομία


Στη δουλειά είσαι αισιόδοξη, δραστήρια, χαρούμενη, σωστή διαχειρίστρια και καλή στις δημόσιες σχέσεις. Επαγγέλματα που μπορείς να ακολουθήσεις είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια και μετακινήσεις, εμπόριο, μουσική, δημοσιογραφία, ιατρική, έρευνα, διπλωματία, διδασκαλία. Σχεδιάζεις με τα χρήματα που αποκτάς να διευρύνεις την εργασία σου.

Χόμπι

Δεν παρασύρεσαι από την καθημερινή ρουτίνα και κάνεις ότι σ’ ευχαριστεί. Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, ασχολείσαι με σπορ, κάνεις ταξίδια, παίζεις τυχερά παιχνίδια, κάνεις βόλτες.

Όπως κάθε Παρασκεύη, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσουν τα άστρα για το ζώδιο του Τοξότη εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ