Ζυγός

Δημοσιεύτηκε Πεμ 13/02/2014. (www.madamefigaro.gr/)
Ιχθείς
18/04 - 25/04

Πρέπει να φοβάσαι κάποιες αναταράξεις στο τέλος της εβδομάδας με τον Άρη στο ζώδιό σου ( κυρίως αν έχεις γεννηθεί αρχές Οκτωβρίου ).

Για να τις υπερβείς, προσπάθησε να απαλλαχτείς από πληγωμένες συμπεριφορές του παρελθόντος που θα μπορούσαν να ξυπνήσουν από τις 20 ως τις 22 και προσπάθησε κυρίως να μην βιαστείς σε τίποτα στις 22 και στις 23 για να λάβεις αυτό που θες.

Επωφελήσου την είσοδο του Ήλιου στο φιλήσυχο ζώδιο του Ταύρου στις 20 για να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να ηρεμήσεις τις εξάψεις σου. Οι έρωτές σου ? Θα λάμψουν στις 18, κίνδυνος εκρήξεων στις 20, 21 και 23!


Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου απογειώνει τη γοητεία σου, αλλά και όλα τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πολύ δυνατές εκλείψεις του μήνα δεν προμηνύει ένα ανέφελο διάστημα. Προσπάθησε να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς και σε χωρισμό. Αν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται μέχρι τις 7/4.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Περίεργη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα υποβόσκουν ίντριγκες και εντάσεις με τους συνεργάτες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις μετά τις 5/4 καθώς η επιρροή των εκλείψεων θα θέσει σε κίνδυνο ακόμη και το μέλλον μιας συνεργασίας.

ΥΓΕΙΑ:
Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου ευθύνεται για τη συνεχή “διαρροή” ενέργειας, πνευματικής και ψυχικής. Εκμεταλλεύσου το πρώτο πενθήμερο του μήνα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.


Ζώδια 2014: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

SHARE THIS
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ