Ζυγός

Δημοσιεύτηκε Πεμ 13/02/2014. (www.madamefigaro.gr/)
Ιχθείς
25/04 - 02/05

Συνεχίζεις με τον Άρη να θέτεις όλων των ειδών τα υπαρξιακά ερωτήματα για τη ζωή σου και για τις σχέσεις σου.

Επηρεασμένη από την ενέργεια της νέας Σελήνης, θα εμβαθύνεις σ’αυτά τα ερωτήματα και θα δώσεις-αν αυτό είναι απαραίτητο-περισσότερο προσοχή στη διαχείριση κοινών αγαθών. Υπάρχουν ίσως κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσεις, κάποιες διευκρινίσεις να κάνεις, κάποιες καταστάσεις να αλλάξεις.

Ο Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσεις όλα αυτά στις 29 και ο Δίας θα σου δώσει νέες προοπτικές στις 30. Ο έρωτας θα είναι χαρά στις 25 και ορμή στις 27. Θα είσαι σε φόρμα την 1η!


Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Ζυγού από τη Χρύσα Συκά.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου απογειώνει τη γοητεία σου, αλλά και όλα τα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πολύ δυνατές εκλείψεις του μήνα δεν προμηνύει ένα ανέφελο διάστημα. Προσπάθησε να διατηρήσεις όσο μπορείς την ψυχραιμία σου, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς και σε χωρισμό. Αν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται μέχρι τις 7/4.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Περίεργη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα υποβόσκουν ίντριγκες και εντάσεις με τους συνεργάτες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις μετά τις 5/4 καθώς η επιρροή των εκλείψεων θα θέσει σε κίνδυνο ακόμη και το μέλλον μιας συνεργασίας.

ΥΓΕΙΑ:
Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου ευθύνεται για τη συνεχή “διαρροή” ενέργειας, πνευματικής και ψυχικής. Εκμεταλλεύσου το πρώτο πενθήμερο του μήνα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.


Ζώδια 2014: Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

SHARE THIS
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ / ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ