Αστρικά Tips20.09.2013

Ζώδια 2013 – 2014: Οι μαθητικές επιδόσεις των ζωδίων για τη νέα σεζόν

Πως θα εξελιχθεί η φετινή σχολική χρονιά για καθε ζώδιο; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας!

Ζώδια και εξεταστική: Πώς αντιμετωπίζει τις εξετάσεις το κάθε ζώδιο;

Πως θα εξελιχθεί η φετινή σχολική χρονιά για καθε ζώδιο; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας!

Τα σχολεία ξεκίνησαν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Οι μαθητές εντάσσονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις τους. Οι γονείς αγχώνονται για τις επιδόσεις των παιδιών τους και για την μόρφωσή τους.

Πως θα εξελιχθεί η φετινή σχολική χρονιά, τι πρέπει να προσέξουν οι μαθητές για να είναι η χρονιά αυτή αποδοτική;
Μαθε όσα πρέπει να ξέρεις για να τους βοηθήσεις.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει ενέργεια και ζωντάνια. Είναι ένα ξεχωριστό παιδί, υπερκινητικό και θέλει να είναι πάντα πρώτο στις δραστηριότητες. Συμμετέχει πολύ στην τάξη αλλά βαριέται να διαβάσει στο σπίτι. Εκφράζει τις απόψεις του και κάνει πάντα έξυπνες ερωτήσεις. Το αρνητικό είναι ότι αποσπάται εύκολα η προσοχή του. Είναι ένα παιδί με το οποίο πρέπει να ασχοληθείς χωρίς να το καταπιέζεις και να του επιβάλλεσαι γιατί είναι αντιδραστικό. Θα γίνει ένας καλός μαθητής αν καταφέρεις να βγάλεις την επιθυμία του για πρωτιά.
Η φετινή σχολική χρονιά θα είναι έντονη, δραστήρια γι’ αυτόν αλλά θα έχει και πολλές διακυμάνσεις. Θα προσπαθεί αλλά όχι χωρίς να επαναστατεί. Στην έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό του τον Οκτώβριο, θα πιεστεί και θα αντιδράσει. Προσπάθησε να μην του επιβάλλεις κανόνες και προγράμματα. Από τον Νοέμβριο ως τον Μάρτιο του 2014, θα αναπτύξει τα ταλέντα του και θα γίνει πιο δημιουργικό. Με τον Δία στον Καρκίνο, όλη τη σχολική χρονιά, θα βάλει σωστές βάσεις, θα αυξήσει τις επιδόσεις του και θα τα καταφέρει.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι συγκροτημένος, συνεπής και προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Έχει λογική και άποψη αλλά δεν αντέχει τις αλλαγές. Θέλει το χρόνο του να συνηθίσει ένα καινούργιο σχολείο ή έναν καινούργιο δάσκαλο. Έχει πείσμα, είναι προσεκτικός και τα καταφέρνει. Μην ανησυχείς και μην τον πιέζεις με πολλές απαιτήσεις. Έχει το πρόγραμμά του, είναι υπεύθυνος αν και κάποιες φορές τεμπελιάζει. Μαθαίνει τα πάντα αλλά με αργό ρυθμό, πιο ουσιαστικό όμως. Η καταπίεση τον κάνει πεισματάρη.
Τη φετινή σχολική χρονιά, θα κουραστεί αλλά θα αποδείξει την αξία του. Έχει επιμονή, πείσμα και θα προοδεύσει για να μην δυσαρεστήσει κανέναν. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό τον Νοέμβριο θα τον πιέσει και θα τον αποδιοργανώσει για λίγο. Από αυτό το διάστημα ως και τον Μάρτιο του 2014, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα τον βοηθήσει να διευρύνει τις γνώσεις του και να ξεκινήσει νέες δραστηριότητες. Θα προσαρμοστεί και θα γίνει πιο κοινωνικός. Με τον Δία στον Καρκίνο, όλη τη σχολική χρονιά, θα κάνει νέους φίλους και θα γίνει πολύ αγαπητός.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και πάντα πρώτος στις δραστηριότητες. Έχει πολλούς φίλους και είναι ευχάριστος με όλους αρκεί να μην πάρει κάποιον με στραβό μάτι από την αρχή. Αγαπά τις γνώσεις, θέλει να μαθαίνει πάντα κάτι καινούργιο και κάνει συνεχώς πολλές ερωτήσεις. Δύσκολα συγκεντρώνεται, χάνει εύκολα την επιμονή του και είναι αρκετές φορές ασυνεπής. Τα εξωσχολικά βιβλία τον τραβούν περισσότερο. Πρέπει να τον μάθεις να επιμένει χωρίς αυστηρότητα γιατί θα αντιδράσει, προσπάθησε να του εξάπτεις την περιέργεια και να τον ρωτάς πάντα πως πέρασε την μέρα του στο σχολείο.
Τη φετινή σχολική χρονιά, θα αναπτύξει τα ταλέντα του, θα γίνει πιο επίμονος από ποτέ στους στόχους του. Με τον Άρη στον Ζυγό, από τον Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες, θα είναι εκφραστικός και θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη. Πρέπει να τον ενθαρρύνεις να κάνει οτιδήποτε του αρέσει, να τον μάθεις να διαβάζει σαν να παίζει. Το έχει ανάγκη.


ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ήσυχος, συνεσταλμένος και γκρινιάζει για να πάει σχολείο κάποιες φορές. Προσπαθεί να τα καταφέρει, να φέρνει καλούς βαθμούς για να ευχαριστήσει τους γονείς του. Μελετάει τα μαθήματά του και θέλει να είναι σε όλα συνεπής. Έχει πολύ καλή μνήμη. Δεν θέλει αυστηρότητα και τιμωρίες αλλά παρότρυνση για να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του. Ρίξτον στο φιλότιμο γιατί είναι ευαίσθητος. Δείξε του πόσο χαίρεσαι όταν τα πηγαίνει καλά, δώσε του τρυφερότητα. Του αρέσουν οι εξωσχολικές και δημιουργικές δραστηριότητες.
Τη φετινή σχολική χρονιά, με τον Δία στο ζώδιό του, δεν θα γκρινιάζει ιδιαίτερα. Θα αποκτήσει πολλές γνώσεις, θα επεκταθεί, θα προοδεύσει και θα έχει τύχη και εύνοια από δασκάλους. Με τον Άρη στον Ζυγό, από τον Δεκέμβριο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα κουραστεί πολύ ενώ δεν αποκλείεται να βγάλει και εντάσεις από τις πολλές υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες για να εκτονώνει τα νεύρα του αλλά ταυτόχρονα να ευχαριστιέται.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Περισσότερα ζώδια στη σελίδα ii

More from

Αστρολογία

Σχέση & Χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο και πώς δημιουργεί σταθερές σχέσεις;

Νοσταλγείς το παρελθόν; Έχεις αυτοπεποίθηση; Πώς θα πετύχεις μία σταθερή σχέση; Δες την ανάλυση κάθε ζωδίου

Ζώδια Φεβρουαρίου: Οι προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια

Πώς θα εξελιχθεί ο πιο ερωτικός μήνας και τι πρέπει να προσέχει κάθε ζώδιο; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 24 Ιανουαρίου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Άρης στον Σκορπιό από 3 Ιανουαρίου έως 2 Αυγούστου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Άρης στο Σκορπιό; (Plus: οι προβλέψεις της εβδομάδας)

Προβλέψεις Zώδια 2016: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά της χρονιάς

Τι επιφυλάσσει το 2016 για σένα και το πορτοφόλι σου; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 10 Ιανουαρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Τι να περιμένουν στον έρωτα όλα τα ζώδια;

Νέοι έρωτες, χωρισμοί αλλά και η αληθινή αγάπη! Τι να περιμένει κάθε ζώδιο στη συναισθηματική του ζωή;

Ανάδρομος Ερμής: Από τις 5 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Πώς θα μας επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2016;

Ζώδια Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Όλα όσα θες να ξέρεις για τη νέα χρονιά!

Οι πιο αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι εδώ!

Προβλέψεις Ιανουάριος 2016: Τι επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του χρόνου;

Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Πανσέληνος στον Καρκίνο τα Χριστούγεννα

Η σπανιότατη πανσέληνος των Χριστουγέννων θα επηρεάσει όλα τα ζώδια! Μάθε το πώς...

Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Ξεκαθαρίσματα, Επανάσταση, Πάθος για τη Ζωή!

2016: Μία χρονιά βαθιάς αλλαγής. Πώς θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο;