Αστρικά Tips02.05.2013

Ζώδια Μάιος 2013: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσει ο Μάιος για κάθε ζώδιο και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις

Μηνιαία Ζώδια: Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο!


ΛΕΩΝ

Μείνε ψύχραιμη και πρακτική το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’όσα αντέχεις. Απέφυγε τις εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Ανατροπές θα υπάρξουν και στον οικογενειακό τομέα. Όμως, το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η επικοινωνία θα αποκατασταθεί. Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ταξίδια, υπογραφές, ραντεβού, διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Άσε τις σοβαρές αποφάσεις για τον Ιούνιο. Προσοχή σε αισθηματικά και οικονομικά κοντά στις εκλείψεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο έρωτας θα είναι το πιο ισχυρό σου όπλο αυτό το μήνα. Θα θέλεις να ανανεωθείς, να περνάς καλά. Θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα ταξιδέψεις, θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Κοντά στις εκλείψεις θα κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι μόνη, θα παθιαστείς με κάποιο πρόσωπο αλλά αυτό δεν θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται μια σχέση φιλική να εξελιχθεί σε ερωτική.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Τα επαγγελματικά σου είναι στην πρώτη γραμμή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα επηρεάσουν την υπόλοιπη πορεία σου. θα υπάρχει ανταγωνισμός και τα πράγματα θα είναι δύσκολα κοντά στις εκλείψεις. Βάλε τα όριά σου και μείνε ψύχραιμη. Αν η δουλειά σου είναι σε προβληματικό στάδιο, μπορεί να έρθει και το τέλος ή μια ρήξη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο κρύβει καλύτερες ευκαιρίες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν και τα έξοδά σου θα είναι πολλά, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Μπορεί αυτά να αφορούν ακίνητα ή την οικογένεια. Κάνε καλή διαχείριση και οικονομία. Απέφυγε τη χρήση πιστωτικών καρτών. Κέρδη και συμφωνίες θα υπάρχουν.
ΥΓΕΙΑ
Προσοχή στα ατυχήματα γιατί θα κυριαρχεί ένταση και νευρικότητα. Προσοχή επίσης σε αλλεργίες και ιώσεις.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους, Υδροχόους.
Πιο ουδέτερες με όλους τους υπόλοιπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες και τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν. Ταξίδια και σπουδές ευνοούνται. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα σε απασχολήσουν περισσότερο ερωτικά και οικονομικά. Προσπάθησε να αποδεχτείς τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις γεγονότα στα επαγγελματικά. Κοντά στις εκλείψεις, θα νιώσεις μια σύγχυση σε οικογένεια και καριέρα.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Υποχρεώσεις σε σπίτι, οικογένεια, δουλειά ρίχνουν τον ερωτισμό σου αυτόν τον μήνα. Δεν έχεις διάθεση για σχέσεις και γνωριμίες. Υπάρχει εξάλλου και μια διάχυτη σύγχυση γύρω σου. Σαφώς καλύτερα θα είναι τα πράγματα τον Ιούνιο.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο κρύβει αναταράξεις. Θα υπάρχουν σύγχυση και ανατροπές. Ψυχραιμία και υπομονή για να αποφύγεις λάθη. Μπορεί να έχεις προτάσεις για αλλαγές ή να αλλάξεις αντικείμενο στην εργασία. Πάρε το χρόνο σου και μην αποφασίσεις τίποτα πριν τον Ιούνιο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδά σου θα είναι πολλά αλλά θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σχετικά εύκολα. Κάνε διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι πιο δύσκολο και εσύ θα είσαι πιο εγκρατής. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Δεν αποκλείεται να βρεις και ένα έξτρα εισόδημα.
ΥΓΕΙΑ
Η υγεία σου θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν προσέξεις λίγο τα νεύρα σου.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Ταύρους, Λέοντες, Αιγόκερους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ με Καρκίνους, Παρθένους.


ΖΥΓΟΣ


Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις κοντά στις εκλείψεις. Θα υπάρχουν ανατροπές. Αξίες και αρχές καταρρέουν. Δες τη ζωή σου μακροπρόθεσμα και χωρίς αυτά που σου προσφέρουν ασφάλεια τώρα. Κράτα ισορροπίες ανάμεσα στις φιλοδοξίες, τις σχέσεις και τις εξαρτήσεις σου. Θα πετύχεις τους στόχους σου, έχεις τον τρόπο να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Κάνε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Οι σχέσεις σου θα καλυτερέψουν. Σκέψου τι σου λείπει και συζήτησέ το με το σύντροφό σου. Αν θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω, προχώρα και βέβαια όχι κοντά στις εκλείψεις. Αν είσαι μόνη, γίνε πιο κοινωνική.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Προσπάθησε να βελτιώσεις τη δουλειά σου. Δύσκολα σχέδια θα υλοποιηθούν. Συζήτησε και ενημερώσου. Κάνε αλλαγές ή άλλαξε αντικείμενο εργασίας αν αυτό είναι απαραίτητο. Αν είσαι άνεργη, έχεις μεγάλη πιθανότητα να βρεις απασχόληση. Αν επίσης έχεις σκεφτεί να μεταναστεύσεις, ευνοείσαι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου θα καλυτερέψουν. Θα έχεις κέρδη και επιστροφές χρημάτων, αν σου χρωστούν. Αγοραπωλησίες ακινήτων και οικονομικοί συμβιβασμοί ευνοούνται. Μην ρισκάρεις και ειδικά κοντά στις εκλείψεις.
ΥΓΕΙΑ
Προσοχή στα ατυχήματα και στο νευρικό σου σύστημα. Απέκτησε ένα νέο look.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ με Καρκίνους, Σκορπιούς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αντιμετωπίζεις προβλήματα ακινήτων. Παίζουν χωροταξικές αλλαγές και ανακαινίσεις. Πιθανό και το σενάριο μιας μεταβολής στη σύνθεση της οικογένειας. Προσοχή στις κλοπές, τα ταξίδια, σε συμφωνίες, λογαριασμούς, συμβόλαια. Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν και θα καταλάβεις με ποιους μπορείς να συμβιώσεις από δω και κάτω. Θα βγουν στη φόρα όλα τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης. Θα μείνεις έκπληκτη βρίσκοντας στήριξη από ανθρώπους που δεν περίμενες. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα με πόνο και κόπο. Σαφώς και ο Ιούνιος είναι καλύτερος μήνας.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Θα δεχτείς πιέσεις από αισθηματικές και συγγενικές σχέσεις. Θα βγουν οι διαφορές με σύντροφο στην επιφάνεια και θα κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις. Κατά πόσο είσαι διατεθειμένη να υποχωρήσεις; Ψυχραιμία αν το ταίρι σου ανήκει στα σταθερά ζώδια.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Είναι πιθανό το σενάριο να κλείσει ένας κύκλος ή να κάνεις μια χωροταξική αλλαγή ή να κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι άνεργη, δεν θα υπάρξουν αξιόλογες ευκαιρίες αυτόν τον μήνα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλά έξοδα έχει αυτός ο μήνας, πιθανή και η μείωση εσόδων. Εκκρεμότητες από το παρελθόν επιστρέφουν. Προσπάθησε να ωφεληθείς από δάνεια, τόκους, κληρονομικά, ασφάλειες, συντάξεις, χρηματοδοτήσεις. Μην ρισκάρεις, ειδικά κοντά στις εκλείψεις.
ΥΓΕΙΑ
Ξεκουράσου και φρόντισε την υγεία σου ειδικά αν έχεις χρόνια προβλήματα. Προσοχή σε αλλεργίες, ατυχήματα και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
ΘΕΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύς.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οι σχέσεις με Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους.Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα iii

More from

Αστρολογία

Σχέση & Χωρισμός: Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο και πώς δημιουργεί σταθερές σχέσεις;

Νοσταλγείς το παρελθόν; Έχεις αυτοπεποίθηση; Πώς θα πετύχεις μία σταθερή σχέση; Δες την ανάλυση κάθε ζωδίου

Ζώδια Φεβρουαρίου: Οι προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια

Πώς θα εξελιχθεί ο πιο ερωτικός μήνας και τι πρέπει να προσέχει κάθε ζώδιο; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 24 Ιανουαρίου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Άρης στον Σκορπιό από 3 Ιανουαρίου έως 2 Αυγούστου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια ο Άρης στο Σκορπιό; (Plus: οι προβλέψεις της εβδομάδας)

Προβλέψεις Zώδια 2016: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά της χρονιάς

Τι επιφυλάσσει το 2016 για σένα και το πορτοφόλι σου; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 10 Ιανουαρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Τι να περιμένουν στον έρωτα όλα τα ζώδια;

Νέοι έρωτες, χωρισμοί αλλά και η αληθινή αγάπη! Τι να περιμένει κάθε ζώδιο στη συναισθηματική του ζωή;

Ανάδρομος Ερμής: Από τις 5 μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Πώς θα μας επηρεάσει ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2016;

Ζώδια Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Όλα όσα θες να ξέρεις για τη νέα χρονιά!

Οι πιο αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι εδώ!

Προβλέψεις Ιανουάριος 2016: Τι επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του χρόνου;

Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια: Πανσέληνος στον Καρκίνο τα Χριστούγεννα

Η σπανιότατη πανσέληνος των Χριστουγέννων θα επηρεάσει όλα τα ζώδια! Μάθε το πώς...

Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Ξεκαθαρίσματα, Επανάσταση, Πάθος για τη Ζωή!

2016: Μία χρονιά βαθιάς αλλαγής. Πώς θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο;