Follow us

Κέρδισε ένα Nilaya Hot Stone massage για ευεξία και απόλυτη χαλάρωση

Το MissΒloom.gr και το NILAYA Spa κάνουν δώρο σε 4 τυχερές ένα Nilaya Hot Stone massage που θα τους χαρίσει ευεξία και απόλυτη χαλάρωση.

Κέρδισε ένα Nilaya Hot Stone massage που θα σου χαρίσει ευεξία και απόλυτη χαλάρωση

Το MissΒloom.gr και το NILAYA Spa κάνουν δώρο σε 4 τυχερές ένα Nilaya Hot Stone massage που θα τους χαρίσει ευεξία και απόλυτη χαλάρωση.

Αποστολή του NILAYA Spa εδώ και 10 χρόνια είναι η παροχή θεραπειών για την επίτευξη της ισορροπίας πνεύματος και σώματος και την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα.

Ανακάλυψε και εσύ το πιο ζεν περιβάλλον της Αθήνας, ιεροτελεστίες και μασάζ εμπνευσμένα από τον εξωτισμό της Ανατολής αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι των εταιρειών Dr. Murad και Decleor, που σου προσφέρουν ομορφιά και ευεξία.

Κέρδισε ένα Nilaya Hot Stone massage για ευεξία και απόλυτη χαλάρωση

Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με μυστηριακή διακόσμηση και χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σε περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης. Επέλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, ανάμεσα στα Mystic Violet, Healing Blue, Nature Green, Sunny Yellow, Tropic Orange και Royal Red, και ζήσε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας.

Έχει αποδειχθεί ότι η συστηματική επίσκεψη σε spa βελτιώνει σημαντικά τη σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου. Άτομα που πάσχουν από χρόνιο άγχος έχουν βρει σε ειδικές θεραπείες massage την ανακούφιση και έχουν βελτιώσει σημαντικά τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Στο NILAYA Spa, όλα τα massage καταπολεμούν και αντιμετωπίζουν διαφορετικά συμπτώματα ψυχικής και σωματικής καταπόνησης προσφέροντας μοναδική ευεξία, χαλάρωση και ομορφιά… στη ζωή σου!

Αν επιθυμείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να είσαι μια από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν από ένα Nilaya Hot Stone massage συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ.


Χρόνος: 60 λεπτά
Κόστος: 85 ευρώ

NILAYA Spa
Χαριλάου Τρικούπη 149 Κηφισιά 145 64
www.nilaya.gr
Τηλ: 210 800 1130


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ