Follow us

Διαγωνισμός: Βίωσε την απόλυτη χαλάρωση στο Nilaya Spa

Γνώρισε το Nilaya Spa και γίνε μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από μία Luxury Spa θεραπεία

Βίωσε την απόλυτη χαλάρωση στο Nilaya Spa

Γνώρισε το Nilaya Spa και γίνε μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από μία Luxury Spa θεραπεία

Αν οι διακοπές σου φαντάζουν ακόμα μακριά και η καθημερινότητα σε κουράζει, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι μια αναζωογονητική εμπειρία στον πολυτελή χώρο του Nilaya Spa. Το MissBloom.gr επέλεξε ένα από τα αγαπημένα του spa στην πόλη για να προσφέρει στις MissBlloomers κάτι το πραγματικό ξεχωριστό!. Το Nilaya Spa ξεχωρίζει στον τομέα του, προσφέροντας ιεροτελεστίες και μασάζ εμπνευσμένα από τον εξωτισμό της Ανατολής, υψηλού επιπέδου θεραπείες ιατρικής αισθητικής αλλά και ειδικές σειρές προϊόντων φροντίδας για το σπίτι.

Σκοπός του είναι να παρέχει θεραπείες που εκπληρώνουν την ισορροπία πνεύματος και σώματος και εξασφαλίζει την απόδραση του ανθρώπου από την υλιστική καθημερινότητα, κάτι που όλοι αναζητούμε στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Διαγωνισμός: Βίωσε την απόλυτη χαλάρωση στο Nilaya Spa

Μέσα στο ζεν περιβάλλον του spa, ο επισκέπτης βιώνει ένα πραγματικό ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Ο χώρος περιλαμβάνει οχτώ πολυτελή δωμάτια με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία. Επίλεξε το αγαπημένο σoυ χρώμα και ζήσε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και ηρεμίας. Μάθε περισσότερα για το Nilaya Spa εδώ και στο τηλέφωνο 210 8001130.

Το MissBloom.gr και το Nilaya Spa προσφέρουν σε τρεις τυχερές αναγνώστριες από ένα πακέτο Luxury Spa που περιλαμβάνει θεραπείες σώματος και προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ και χρήση jacuzzi και σάουνας.

Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό

Διαγωνισμός: Βίωσε την απόλυτη χαλάρωση στο Nilaya Spa - εικόνα 2


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ