Follow us

Just-In: Βερνίκι νυχιών Christian Louboutin

Mε το νέο προϊόν φέρνεις τις πιο διάσημες σόλες παγκοσμίως στο χέρι σου.

louboutin-def

Mε το νέο προϊόν φέρνεις τις πιο διάσημες σόλες παγκοσμίως στο χέρι σου.

Ή αλλιώς, τo όνειρό σου να αποκτήσεις κάτι που να έχει την υπογραφή Christian Loubotuin είναι τώρα απόλυτα εφικτό.

Το Women's Wear Daily αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του οτι ο σχεδιαστής που είναι γνωστός για τα “παραπάνω από ψηλά” τακούνια του είναι έτοιμος να λανσάρει μια σειρά από βερνίκια νυχιών εμνευσμένα φυσικά από τα θρυλικά stilettos του brand του. Η νέα πρόταση από τον Louboutin θα κάνει το ντεμπούτο της στις αγορές στις 6 Αυγούστου.

Just-In: Βερνίκι νυχιών Christian Louboutin

Το νέο project φαίνεται να ταιριάζει γάντι στο σχεδιαστή αφού οι φήμες λένε οτι χρησιμοποιούσε ένα ολόκληρο μπουκαλάκι μανόν για να χρωματίσει κατακόκκινες τις σόλες ενός μόνο ζευγαριού παπουτσιών. Όπως ήταν φυσικό, κάποιος έκανε την έξυπνη επιχειρηματική πρόταση και τώρα πια η νέα σειρά είναι γεγονός.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε: “ Έβγαζε πολύ νόημα να κάνουμε μια τέτοια κίνηση, ήταν σαν να είχαμε τα σημάδια που χρειαζόμασταν μπροστά μας”.

Ας μην ξεχνάμε παρ'ολα αυτά οτι μιλάμε για βερνίκια νυχιών Christian Louboutin οπότε μην περιμένεις να τα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου. Ένα από τα πολύτιμα μπουκαλάκια θα κοστίζει περίπου 50 δολλάρια, που είναι μια πολύ υψηλή τιμή για βερνίκι νυχιών αλλά αν τη συγκρίνεις με τις τιμές των Louboutin stilettos μάλλον βγαίνεις πολύ κερδισμένη.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ